Stafilococul auriu provoaca ameteli si scade trombocitele?
cred ca aveti mare dreptate, ultima data mi-a spus dna dr ca am exact ceea ce spuneti dvs. adica faringita in acest caz, ce este de facut?mentionez ca am stafilococ auriu si limba mi-e foarte amortita, incarcata.ce-mi recomandati sa fac?
multumesc mult ptr ajutor
lucica -bucuresti
multumesc mult ptr ajutor
lucica -bucuresti
investigatii la gastrologie
regim corect alimentar
toate tratamentele Locale pentru faringe care le, am mai scris pe forum
regim corect alimentar
toate tratamentele Locale pentru faringe care le, am mai scris pe forum
buna seara, va deranjez cu o intrebare ma simt ametit tot timpul nu stiu ce sa mai fac simt ca imi fuge pamantul de supt picioare ma clatin parca sunt beat va rog ce sa mai fac sa ameliorez aceste simptome. multumesc
sa facet investigatii la cardiologie. orl. neurologie
sunt zeci de boki care dau ameteala si se trateaza diferit
aflati cauza simptomelor
sunt zeci de boki care dau ameteala si se trateaza diferit
aflati cauza simptomelor
buna ziua, v as fiirecunoscatoare daca mi ati puta oferii un raspuns
fetita mea a urmat un tratament pentru stafilococ auriu in urma cu 2 sapt si acum vad ca are din nou, dar si eu
daca mi ati recomanda un tratament pentru a scapa de aceasta infectie si sa nu mai reapara v as fii recunoscatoare
multumesc
fetita mea a urmat un tratament pentru stafilococ auriu in urma cu 2 sapt si acum vad ca are din nou, dar si eu
daca mi ati recomanda un tratament pentru a scapa de aceasta infectie si sa nu mai reapara v as fii recunoscatoare
multumesc
nu am inteles... Ce vedeti? care sunt simptomele infectiei?
pe forum am expkicat... oruce probkema orl...se trateaza corect numai la un medic orl
cand ati fost la orl si care este diagnosticul?
pe forum am expkicat... oruce probkema orl...se trateaza corect numai la un medic orl
cand ati fost la orl si care este diagnosticul?
buna ziua
are niste bubite destul de mari pe limba (spre gat)prima data a tratat o de stomatita si apoi de furuncul auriu in urma exudatului
i iar acum ni s a spus sa facem alt exudadum nici decum sa mergem la o.r.l.si deocamdata nu luam nici un tratament
asteptam rezultatul
am descoperit ca si eu si sotul avem
concluzia ar fii sa i cer doamnei o trimitere la o.r.l, dar si pentru noi?
multumesc anticipat
are niste bubite destul de mari pe limba (spre gat)prima data a tratat o de stomatita si apoi de furuncul auriu in urma exudatului
i iar acum ni s a spus sa facem alt exudadum nici decum sa mergem la o.r.l.si deocamdata nu luam nici un tratament
asteptam rezultatul
am descoperit ca si eu si sotul avem
concluzia ar fii sa i cer doamnei o trimitere la o.r.l, dar si pentru noi?
multumesc anticipat
sfatul meu este sa schimbati medicul de familie
acele formatiuni
sunt papile gustative normale
nu a necesitat nici un tratament
acele formatiuni
sunt papile gustative normale
nu a necesitat nici un tratament
buna seara, am o problema de cateva saptamani, poate 2 luni din cate am bagat eu de seama, am buzele fffffff uscate, ma ustura si mai nou ma mananca. Tin sa precizez ca am luat si iau si acum antibiotice, (de atunci cred ca a inceput, nu stiu sigur daca are legatura) nu am nimic pe limba, sau pe peretii gurii, nu ma ustura nu am borbonele sau altceva, ma doare gingia, e posibila o paradontoza cred eu din simptome.
Va rog din suflet sa mi spuneti ce sa fac, pana acum am dat cu balsam de buze, crema de galbenele crezand e o deshidratare.Multumesc din suflet.
P.S. precizez ca am facut recent analize la sange si urina, si au iesit bune, chiar f bune, pot spune.
Va rog din suflet sa mi spuneti ce sa fac, pana acum am dat cu balsam de buze, crema de galbenele crezand e o deshidratare.Multumesc din suflet.
P.S. precizez ca am facut recent analize la sange si urina, si au iesit bune, chiar f bune, pot spune.
s necsar consuot la stomatooog. gsstrologie. verificat glicemia..
buna ziua. avem o problema cu baiatul in varsta de 15 ani. se trezeste din somn inecandu-se, nu mai poate respira. de fapt scoate un sunet foarte puternic cand inspira pe nas, nu poate sa expire deloc,.doar inspira incontinuu f zgomotos si inghite. cand isi revine ragaie, el zicand ca inghite aer in momentele de criza. inghite f mult si dupa ce isi revine, ca si cum ar avea ceva pe gat, ca o pielita, dar cand scuipa nu iese nimic, suntem f speriati pt ca nu stim cum sa il ajutam in momentele alea. am fost la pediatru, orl, gastro, plamani. au iesit bune toate investigatiile, dar el continua sa aiba crize. stand treaza langa el cand doarme vad ca la fiecare miscare in somn inghite, ca si cum ceva il astupa pe gat.mentionez ca el de regula mai saliveaza in somn udand perna si uneori sforaie.nu stim daca are legatura.crizele au inceput in momentul unei usoare raceli acum 2-3 saptamani, insotita de tuse. in momentul cand tusea in somn ramanea fara aer, inspirand dar neputand sa expire. tusea a trecut dar crizele s-au accentuat. vreau sa va mai spun ca si inainte, dar f rar, se trezea inecandu-se in somn, dar nu ca acum si isi revenea f repede. noi punand acest fapt pe seama meselor tarzii sau a altor mancaruri si sucuri.acum mananca cu f multe ore inainte de somn, doarme pe 2 perne. Va rugam ajutati-ne cu un sfat ca suntem, f speriati
ma intereseaza
1. inaltimea si greutatea copilului. regimul alimentar preferat
2 rezultatul investigatiilor ORL si gatsro
ce investigatii sau facut denumirea si descrierea
din cele descrise mii greu sa cred ca NU sa gasit nimic nici orl nici gastric
3 ce tratamente locale faceti ? inhalatii, aerosoli, aromoterapie?
1. inaltimea si greutatea copilului. regimul alimentar preferat
2 rezultatul investigatiilor ORL si gatsro
ce investigatii sau facut denumirea si descrierea
din cele descrise mii greu sa cred ca NU sa gasit nimic nici orl nici gastric
3 ce tratamente locale faceti ? inhalatii, aerosoli, aromoterapie?
Pentru d-nul doctor Flueraru Valeriu.
Buna ziua.
Am o raceala de 3 luni de zile care nu se mai vindeca. Initial a inceput cu durere in gat si tuse, insa pe parcurs au trecut aceste simtome si in fiecare seara si dimineata(doar cand ma bagam si ieseam din pat, pe parcursul zilei nu aveam nimic), aveam nasul infundat si stranutam foarte mult. Acest lucru nu s-a oprit deloc, in schimb au revenit iar simtomele de tuse, dureri in gat foarte puternice, si imi curgea foarte tare nasul. Am fost o singura data la un medic generalist care mi-a prescris antibiotic Tavanic, aerius si humex. Tratamentul a durat cam doua saptamani, dar nu a fost nici o imbunatatire.
In momentul de fata tusesc in continuare si imi curge nasul.
Va rog sa ma ajutati cu un tratament sau un sfat.
Va multumesc anticipat si astept un raspuns de la dumneavoastra.
Buna ziua.
Am o raceala de 3 luni de zile care nu se mai vindeca. Initial a inceput cu durere in gat si tuse, insa pe parcurs au trecut aceste simtome si in fiecare seara si dimineata(doar cand ma bagam si ieseam din pat, pe parcursul zilei nu aveam nimic), aveam nasul infundat si stranutam foarte mult. Acest lucru nu s-a oprit deloc, in schimb au revenit iar simtomele de tuse, dureri in gat foarte puternice, si imi curgea foarte tare nasul. Am fost o singura data la un medic generalist care mi-a prescris antibiotic Tavanic, aerius si humex. Tratamentul a durat cam doua saptamani, dar nu a fost nici o imbunatatire.
In momentul de fata tusesc in continuare si imi curge nasul.
Va rog sa ma ajutati cu un tratament sau un sfat.
Va multumesc anticipat si astept un raspuns de la dumneavoastra.
nu are cum sa ajute acel tratament
simptomle tale descriu o problem gastrica. o intoleranta la anumite alimente( lactoza sau gluten..sau alti factori alergeni)
care duc la reactii a organismului, cum ar fi rinita alergica sau alte manifestari...
pentru vindecare trebuie schimbat radical regimul alimentar
faci un consult la gastrologie.. si rezolvi probelmele gasrice.. care afecteaza indirect si faringele
simptomle tale descriu o problem gastrica. o intoleranta la anumite alimente( lactoza sau gluten..sau alti factori alergeni)
care duc la reactii a organismului, cum ar fi rinita alergica sau alte manifestari...
pentru vindecare trebuie schimbat radical regimul alimentar
faci un consult la gastrologie.. si rezolvi probelmele gasrice.. care afecteaza indirect si faringele
Pentru d-nul doctor Flueraru Valeriu
Eu am un regim ovo-lacto-vegetarian, am cat de cat grija de alimentatia mea. Ca si alergie la ce ar putea fi? Am pisica de 4 ani de zile, dar nu am avut niciodata alergie la ea. Este posibil ca dupa asa mult timp sa fac alergie la ea?
In schimb, cand a inceput raceala, am stat timp de 2 luni intr-o incapere in care era umezeala, si simteam foarte puternic mirosul de var, dar nu mai locuiesc acolo si simtomele sunt identice.
Voi face acest consult la gastrologie, si in functie de rezultat, o sa revin sa va cer sfatul.
Va multumesc.
Eu am un regim ovo-lacto-vegetarian, am cat de cat grija de alimentatia mea. Ca si alergie la ce ar putea fi? Am pisica de 4 ani de zile, dar nu am avut niciodata alergie la ea. Este posibil ca dupa asa mult timp sa fac alergie la ea?
In schimb, cand a inceput raceala, am stat timp de 2 luni intr-o incapere in care era umezeala, si simteam foarte puternic mirosul de var, dar nu mai locuiesc acolo si simtomele sunt identice.
Voi face acest consult la gastrologie, si in functie de rezultat, o sa revin sa va cer sfatul.
Va multumesc.
cred ca trebuie exclus si Laptele, smantana.. ramane numai laptele prins
buna ziua
de un an de zile mi-a aparut par in exces in zone care nu sunt normale si am din ce in ce mai mult.
am un dezechilibru hormonal si mi-am facut analize si au iesit
FSH 7.51
LH 31.6
TESTOSTERON 0.19
eu nu stiu valorile normale dar am mai multi hormoni masculini?este tostestoronul mare si aceasta este cauza aparitiei parului ??
doctorii la care am fost mi-au recomandat anticonceptionale si mentionez ca menstruatia am avut-o mereu regulata si nu as vrea sa mai iau anticonceptionale imi recomandati un tratament naturist?nu mai stiu ce sa fac si aceasta problema ma afecteaza si psihic
va multumesc mult
de un an de zile mi-a aparut par in exces in zone care nu sunt normale si am din ce in ce mai mult.
am un dezechilibru hormonal si mi-am facut analize si au iesit
FSH 7.51
LH 31.6
TESTOSTERON 0.19
eu nu stiu valorile normale dar am mai multi hormoni masculini?este tostestoronul mare si aceasta este cauza aparitiei parului ??
doctorii la care am fost mi-au recomandat anticonceptionale si mentionez ca menstruatia am avut-o mereu regulata si nu as vrea sa mai iau anticonceptionale imi recomandati un tratament naturist?nu mai stiu ce sa fac si aceasta problema ma afecteaza si psihic
va multumesc mult
tratamentele se indica in mod privat dupa ce se afla mult mai multe date despre pacient, simptome.. regim alimentar, tratamente efectuate..s.a
ca si un sfat. trebuie sa treceti pe un regim alimentar Vegetarian foarte rar ceva carne alba din gospodarie sateasca si ceva peste dar foarte rar, eclus complet lactatele
deaorece toate animalele sunt tratate hormonal pentru crestere rapida.
ca si un sfat. trebuie sa treceti pe un regim alimentar Vegetarian foarte rar ceva carne alba din gospodarie sateasca si ceva peste dar foarte rar, eclus complet lactatele
deaorece toate animalele sunt tratate hormonal pentru crestere rapida.
as vrea sa va intreb cate zile se bea ceaiul detox pentru detoxifiere?
maxim 3 saptamani pe luna.. se poate repeta si luna viitoare.. sau la 2- 3luni
depinde de starea organismului
depinde de starea organismului
as vrea sa va intreb daca hirsutismul poate disparea?Se vindeca?exista tratament naturist? :(:(
parerea personala este ca in prezent toate produsele de origine animala..sint pline de hormonii de crestere, antibiotice s.a substante.. care ajung n corp si deregleaza fonul hormonal
cred c a solutia corecta este sa treceti pe un regim alimentar strict Vegetarian
cred c a solutia corecta este sa treceti pe un regim alimentar strict Vegetarian
Buna ziua,
Tusesc de vreo 3 luni si ceva, am fost la orl si nu a gasit nimic suspect si mi-am facut si un exudat faringian, si a iesit negativ pentru toate bacteriile. Pe langa problema cu tusitul, acum vreo luna am avut niste crize: n-am putut manca nimic o saptamana, nici macar lichide nu puteam bea, pentru ca vomitam tot. Apoi mi-am revenit, dar starea aceea a revenit saptamana trecuta, si a urmat o alta saptamana de vomitat incontinuu. Am fost la doctor si mi-am facut si o endoscopie, dar de asemenea nu mi-au gasit nimic... Pe langa toate acestea, de fiecare data cand beau lichide prea reci sau prea fierbinti imi iradiaza durerea de la maselele din partea stanga, in gat. Tocmai m-am pipait si am descoperit niste formatiuni, dar probabil ca sunt ganglioni, pentru ca sunt mobili, dar si o formatiune care pare putin cam mare pt a fi ganglion, si nu-mi dau seama daca este mobila... Ce parere aveti?
Tusesc de vreo 3 luni si ceva, am fost la orl si nu a gasit nimic suspect si mi-am facut si un exudat faringian, si a iesit negativ pentru toate bacteriile. Pe langa problema cu tusitul, acum vreo luna am avut niste crize: n-am putut manca nimic o saptamana, nici macar lichide nu puteam bea, pentru ca vomitam tot. Apoi mi-am revenit, dar starea aceea a revenit saptamana trecuta, si a urmat o alta saptamana de vomitat incontinuu. Am fost la doctor si mi-am facut si o endoscopie, dar de asemenea nu mi-au gasit nimic... Pe langa toate acestea, de fiecare data cand beau lichide prea reci sau prea fierbinti imi iradiaza durerea de la maselele din partea stanga, in gat. Tocmai m-am pipait si am descoperit niste formatiuni, dar probabil ca sunt ganglioni, pentru ca sunt mobili, dar si o formatiune care pare putin cam mare pt a fi ganglion, si nu-mi dau seama daca este mobila... Ce parere aveti?
se impun investigatii la Gastrologie si la Pneumoftizio
Buna ziua.Am o fetita de 3 ani si jumatate, de cateva luni are nasul infundat.Am fost la orl.la 2 medici care nu m-au lamurit daca ar avea polipi sau nu.Unul dintre medici mi-a dat tratament cu Maxitrol picaturi.Vreau sa stiu daca Colargolul ar fi indicat in acest caz.Daca da, in ce doza.Multumesc.
1. POlipi.. au toti copiii de l anastere pana la 7-11 ani
2 tratamentul cu colargol este indicat 2 pc la 8 re 1o zile pe luna in pozitie culcat pe spate ca sa ajunga pic in rinofaringe
3 pe forum gasiti mult mai multe sfaturi utile.. daca avet rabdarea sa cititi
2 tratamentul cu colargol este indicat 2 pc la 8 re 1o zile pe luna in pozitie culcat pe spate ca sa ajunga pic in rinofaringe
3 pe forum gasiti mult mai multe sfaturi utile.. daca avet rabdarea sa cititi
Multumesc pentru raspuns.Deocamdata nu am inceput tratamentul cu Colargol, pentru ca fetita este racita, are rinoree si nu stiu daca este indicat sau nu.Administrez 2 pic in fiecare nara de 3 ori pe zi(Colargolul)?
Buna ziua domnule doctor.Dupa ani de zile revin pe site cu o intrebare la d-voastra in speranta ca ma veti ajuta asa cum ati facut si data trecuta, iar sfaturile ce mi-au fost de mare folos., sper sa il ajute si pe nepotelul meu.E vorba de un baiat de 4 ani si jumatate care se chiunuie cu probleme de amigdalita si polipi, in episoade foarte dese, ex de la sarbatorile de iarna pana acum la sfarsitul lui februarie e mereu racit, face febra mare infectie in gat, a stat si la spital cateva zile unde iau facut cortizon, din cauza ca antibioticele luate iau dat alergie, iar in momentul de fata dupa o saptamana de refacere, sa intors de la gradinita iar cu febra si rosu in gat.am incercat vara trecuta sa-l ducem la mare, in italia unde eu mai merg la munca, insa la inceput din cauza schimbarii de clima a avut doua episoade boala, asa ca a trebuit sa faca antibiotic, iar spre sfarsitul sezonului parea ca se simte mai bine, luase putin in greutate.imediat ce sa intors in tara, odata cu venirea toamnei au inceput problemele.Mentionez ca are doar 13 kg la varsta lui...e foarte energic cand se simte bine, e scund, incomparatie cu alti copii nu e dezvoltat.Imi cer scuze daca nu am avut o coerenta in a explica, dar va rog sa ma ajutati in aceasta privinta, daca se poate opera sau nu, daca tratamentele in statiuni balneoclimaterice sunt indicate sau ce se poate face? nu stiu daca e important insa mama copilului, fata mea, a fumat mereu in timpul sarcinii.Noi locuim in orasul Suceava, deci am putea veni la d-voastra la cabinet daca puteti sa ne acordati o vizita contra cost.va multumesc
Buna ziua.
Revin la dumneavoastra cu aproximativ aceeasi problema. In legatura cu raceala mea care a durat aproximativ 4 luni, care s-a tratat cat de cat, in schimb am ramas cu stranuturi.zilnic-dimineatza si seara in special.
Astazi am mers la o clinica, la un medic ORL-ist, si in urma consultului m-a diagnosticat cu deviatie de sept, care nu se poate trata ci necesita operatie. Pana acum, in urma tratamentelor primite de la alti 3 medici, foloseam spray de nas Nasonex, care imi desfunda cat de cat narile si imi permitea sa respir pe nas, insa doamna doctor ORL-ist mi-a recomandat un spray pe baza de sare de mare.
Intrebarea mea este daca si dumneavpastra considerati ca am deviatie de sept, pentru ca pana acum, ceilalti 3 medici, nu mi-au dat un asemenea diagnostic.As dori sa fac operatia, sa scap de aceasta problema, sa am o respiratie normala, insa as dori sa stiu daca intradevar este vorba despre deviatie de sept.
Va multumesc anticipat.
Loredana.
Revin la dumneavoastra cu aproximativ aceeasi problema. In legatura cu raceala mea care a durat aproximativ 4 luni, care s-a tratat cat de cat, in schimb am ramas cu stranuturi.zilnic-dimineatza si seara in special.
Astazi am mers la o clinica, la un medic ORL-ist, si in urma consultului m-a diagnosticat cu deviatie de sept, care nu se poate trata ci necesita operatie. Pana acum, in urma tratamentelor primite de la alti 3 medici, foloseam spray de nas Nasonex, care imi desfunda cat de cat narile si imi permitea sa respir pe nas, insa doamna doctor ORL-ist mi-a recomandat un spray pe baza de sare de mare.
Intrebarea mea este daca si dumneavpastra considerati ca am deviatie de sept, pentru ca pana acum, ceilalti 3 medici, nu mi-au dat un asemenea diagnostic.As dori sa fac operatia, sa scap de aceasta problema, sa am o respiratie normala, insa as dori sa stiu daca intradevar este vorba despre deviatie de sept.
Va multumesc anticipat.
Loredana.
ca sa raspund la aceasta intrebare.. trebuei sa vad nasul
dar daca un medic din clinica considera asa ceva.. inclin sa.i dau dreptate
te internezi in clinica ORL si rezolvi problema
dar daca un medic din clinica considera asa ceva.. inclin sa.i dau dreptate
te internezi in clinica ORL si rezolvi problema
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3stafilococ alb
- 4ameteli, stare de slabiciune in corp
- 61Ameteli aproape zilnic
- 6in urma cu o luna am inceput sa am ameteli si stare de voma si ma durea un pic stomacul
- 6Ameteli si palpitatii exagerate
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 8Ameteli, lesinul, greata
- 7Stare proasta, analize ok
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 1de ceva vreme ametesc
- 2Ameteala cand stau pe partea stanga si cand merg
- 8Amorteala, ameteala a capului puternice, agitatie etc., toate sunt de neoprit si intense
- 2Durere cap continua si stare de ameteala
- 0Buna ziua am ameteli transpir etc
- 2Stafilococ coagulazo negativ
- 2Stare de amețeala, presiune in ceafa si urechi
- 6Stare amețeală și lipsa energie
- 4Ajutați-mă. Am 6 luni de când simt un fel de ameteala continua.
- 2Stafilococ auriu in gat
- 0Homeopatie (anxietate/ ameteli/dezechilibru)
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica Amigdalita cronica Trombocitopenia Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: