Ameteli ciudate
Buna ziua! am si eu o problema care ma deranjeaza de vreo cateva luni. sunt baiat si am 22 de ani.
Cand sunt prea obosit si stau in pat mi se intampla sa am niste ameteli care sunt oarecum puternice si dureaza cam un sfert de secunda, si dupa ma lasa. si peste cateva minute iar mi se intampla asta. oare e si din cauza ca petrec destul de mult timp in fata monitorului si a telefonului inainte sa ma pun in pat? eu petrec de multa vreme mult timp in fata ecranului dar doar de cateva luni am aceste ameteli.
Cand sunt prea obosit si stau in pat mi se intampla sa am niste ameteli care sunt oarecum puternice si dureaza cam un sfert de secunda, si dupa ma lasa. si peste cateva minute iar mi se intampla asta. oare e si din cauza ca petrec destul de mult timp in fata monitorului si a telefonului inainte sa ma pun in pat? eu petrec de multa vreme mult timp in fata ecranului dar doar de cateva luni am aceste ameteli.
1 comentarii
Cel mai bine este sa consultati un medic de specialitate, un neurolog. Si eventual sa recoltati si ceva analize de sange. Cauzele episoadelor de ameteli pot fi multiple.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De un an de zile nu respir profund.oftez, casc de 40-50 de ori pe zi
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 2ameteli dupa o lovitura in moalele capului
- 4ameteala de 2 luni, ametesc si in picioare si cand stau, am o senzatie de confuzie
- 9Analize peste analize fara efect- Durere hipocondru drept, ameteli, hemoroizi interni
- 1ameteala puternica
- 6Candida bucala intestinala.. de vreo patru saptamani
- 4Arderi in crestetul capului si ameteli
- 0ameteala dupa otoscleroza
- 10Ce este Peritol?
- 1stare de lesin, ameteli, senzatie de voma, durere in partea stanga jos
- 3ameteli cand ridic mainile
- 5de vro 2 ani ma confrunt cu ameteli zilnice
- 4dureri ceafa, ameteli
- 6Oboseala musculara, ameteala si dureri de cap frecvente
- 3Ameteala cu durere in spatele urechii
- 1tensiune 110/67 cu puls 70