Ajutați-mă. Am 6 luni de când simt un fel de ameteala continua.
Bună ziua. Am 6 luni de când simt un fel de ameteala continua. Nu știu dacă e ameteala simt ca ochi mi se învârt în cap în rest nu vad ca se nisca nimic în jurul meu. Mi se înfunda nasul si urechile și apoi ameteala e mai puternica. Ma doare după cap și nu ma lasă durerea. Am făcut rmn la cap coloana test de alergie am goat la orl totul bine. Tot ce știu e ca starea asta ma apuca anual insa ma un moment ma lasă. Acum însă de 6 luni ma chinuie. Nu știu ce sa mai fac simt ca am capul gol. Am probleme pietre la fiere dar mi se zice ca nu e de acolo.
4 comentarii
analize de sange ati facut, recomandate de doctor ? ar fii bine sa spuneti ce teste ati facut si rezultatele, macar. nu are cum sa va ajute cineva fara sa aiba minimum de investigatii
Am făcut toate analizele la sânge sunt bune. Am făcut rmn a ieșit bine. Am făcut mrt la cervicala Am un pic de scolioza dar nu ar fi asta problema. Am făcut teste de alergie și control la urechi nas totul bine. Singura problema care as aveau sunt pietre la fiere insa ultima data când am făcut colecistita nu sa manifestat asa ma durut doar în partea dreapta. Stările astea de presiune în cap nas urechi și ameteala apar mereu ori în decembrie ori acum în mai și ma tine toată vara.
sinuzita/alergii sunt singurele care imi trec prin cap, insa vad ca ati eliminat astfel de probleme
Am fost deja totul e bine. Chiar am fost la 3 medici dar toți spun ca e bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8ameteli si coordonare psihomotorie slaba!va rog mult de tot un sfat
- 35Ameteala, durere usoara de cap
- 4ameteli, dureri ale fruntii
- 6Ciocuri de papagal in zona cervicala
- 5am stari de voma, amereli si mi se inmoaie genunchii
- 8Prozac (Fluoxetina) - parca nu mai sunt eu
- 0ameteala si tulburari de auz
- 2ameteli, stari de slabiciune
- 3stari si simptome carora nu le gasesc cauza!
- 8Vertiji, ameteli - tratamente pe cale de disparitie
- 6Efecte adverse CENTRUM A-ZINC
- 2ametesc cand mi-e foame
- 0Ameteli de vreo 2 zile si probleme cu spatele
- 2febra, ma simt slabit, ametesc cand ma ridic din pat, stare de voma
- 2ameteli de vreo 5 luni
- 9Ameteli cand suflu nasul
- 2dureri, usturime in git, febra
- 1Amețeli
- 1Ameteala persistenta la schimbarea pozitiei
Mai multe informații despre: Ameteala cefalee si ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: