Stare amețeală și lipsa energie
Bună ziua, sunt femeie, 35 ani, ma confrunt cu stări de amețeală, furnicături în cap, ceafa și brate și lipsa putere de concentrare și mentala, cu acuitate mentala scăzută și memorie scăzută. Am avut episoade de anxietate su depresie pe care le am tratat cu psihoterapie și tratament chimic, dar stările de rău fizic nu le asociez cu stări de anxietate, pot sa deoartajez când sunt emotiva sau anxioasa și simt în corp somatizarea acestora și când îmi este rău fizic. Am efectuat fizioterapie pentru zona cervicala, dar fără inbunatatiri. Am analize sânge complexe recent efectuate sunt bune. Am efectuat o analiza probiom de materii fecale acolo a ieșit histamina în exces. Am recent un Rmn de coloana cervicala, l am dus la interpretat la un doctor de la fizioterapie a zis ca este doar gatul drept și se reglează din mișcare, după exerciții nu simt îmbunătățiri. Momentan nu pot sa lucrez ma simt foarte lipsita de energie și amețita, nu știu ce analize sau tratamente sa mai fac. Va mulțumesc anticipat pentru sfaturi
6 comentarii
Buna ziua. Simptomele din prima propozitie sunt somatizari de anxietate, depresie. Reluati tratamentul. Acestea vin si se retrag in episoade si trebuie tratatate ca sa va simtiti bine.
Sanatate multa!
Sanatate multa!
Daca puteti sa-mi trimiteti rezultatul RMN de coloana cervicala, va rog.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
V am trimis RMn coloana cervicala, ați putea să îmi oferiți o părere medicala în afara de invitația la cabinetul dvs privat la Cluj? Mulțumesc
La a este stări am fost diagnosticata de un doctor neurolog iridiolog Vasile Melnic cu sindrom hipotalamic, după 2 săptămâni cu tratament re imansat de el pt circulație cerebrala și exerciții de kinetoterapie pentru cervicala și alimentație cu proteina animala, ma simt mult msi bine. Poate este de ajutor aceasta informație și altor persoane. Sănătate la toți va doresc
Pentru Anast
Am cautat rezultatul RMN dar nu l-am gasit. Nu stiu unde l-ati trimis. Voiam sa fac aceasta precizare ca sa nu credeti ca nu m-a interesat problema dumneavoastra. Ma bucur ca sunteti mai bine.
dr Petre Muresan
Am cautat rezultatul RMN dar nu l-am gasit. Nu stiu unde l-ati trimis. Voiam sa fac aceasta precizare ca sa nu credeti ca nu m-a interesat problema dumneavoastra. Ma bucur ca sunteti mai bine.
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma simt rau, greturi, fara pofta de mincare, ameteli, oboseala cronica
- 5Stare de mahmureala manifestata printr-o ameteala usoara, oboseala launtrica
- 5Ma simt incordat tot timpul plus jena pe piept.
- 8Simt de ceva timp ameteli
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 10stare de ameteala continuua, va rog un sfat.. multumesc
- 0ameteala continua si mici dureri de cap in zona fruntii
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 2ameteli
- 4Dezechilibru, ameteala
- 0ameteli puternice + tiuit ureche + nod in gat
- 0Ameteli de vreo 2 zile si probleme cu spatele
- 2dureri de cap si ameteli
- 3Ameteli, tulburari de vorbire, de gandire, dureri de cap
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 4Nu stiu ce am
- 0Amețeala continuua
- 1Ameteala persistenta la schimbarea pozitiei
- 3Va rog sa mă ajutați - disconfort in partea dreapta, scaun apos, amețeală
- 2Ameteala si dezechilibru
Mai multe informații despre: Ameteala Lipsa energiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: