Stare de amețeala, presiune in ceafa si urechi
Buna ziua din septembrie ma confrunt cu o stare de ameteala, presiune in ceafa si acum mai nou o simt si in urechi.Am facut encefalograma, ekg, analize tiroida, radiografie plămâni si cervicala, eco abdominal, control oftalmologic ok adica miopie mica 0, 5 si 0, 25 eu care până acu 5 luni nu am avut nici o problemă, am avut tensiune palpitatii cateva zile la inceput dar acum sunt ok adica este 11-12, presiune in ceafa si urechi persista si starea de amețeala, nu e ca un vertij ci ca o stare Ca si cum nu vad clar.singura analiza e vit d3 care mi a iesit mica 17 Si dupa 3 luni de tratament acum e 26.câteodată am si o stare de neliniște din cauza acestor simptome care nu dispar.am 36 ani sunt o fire mai serioasă dar nu cred ca sunt anxioasa pt ca merg la serviciu, rad glumesc, ies la plimbări aproape zilnic cu copii.acum iau vigantolete magneziu cu b6 si stresclin am luat 2 cam 2 luni, acum iau doar una.vigantolete iau la recomandarea medicului mg si stresclin am luat eu pt ca am zis ca ma va ajuta sa trec mai usor peste aceasta perioada.de la ce pot fi aceste simptome?muncesc tot programul la calculator si stau si in picioare mult.multumesc anticipat!
2 comentarii
Buna.
Si eu am aceleasi simptome. Anul trecut am facut un vertij si dupa asta am ramas cu senzatia descrisa de tine. Am luat vit D in ceva doze mai mari ca si cele recom si in vreo doua luni a trecut, de tot. Acum, de doua sapt am aceleasi simotome super similare cu ce ai descris tu mai sus. Ma gandesc sa iau iar vit d si am mai luat ceva anul trecut: gerovital tablete, e un regenerator ff bun. Orl istul a cam pus vertijul meu pe seama virusului rujeolic care se instaleaza pe nervi si de aici si probl cu urechile. Ziceai ca nu esti anxioasa. ei, eu am fost ff stresata si cam dupa per aia am iar ametelile. Atata timp cat rez analizelor ti s bune, cu ceva ajutor constand in vit d si ce crezi tu ca mai vrei sa iei, eu zic ca vei fi bine. Incearca sa nu te menajezi prea tare chiar daca esti ametita. Stai la soare. Elibereaza te de eventualul stres si enjoy life. Sa ne zici cum mai esti si de ai incercat ceva ce ti face bine. ;)
Si eu am aceleasi simptome. Anul trecut am facut un vertij si dupa asta am ramas cu senzatia descrisa de tine. Am luat vit D in ceva doze mai mari ca si cele recom si in vreo doua luni a trecut, de tot. Acum, de doua sapt am aceleasi simotome super similare cu ce ai descris tu mai sus. Ma gandesc sa iau iar vit d si am mai luat ceva anul trecut: gerovital tablete, e un regenerator ff bun. Orl istul a cam pus vertijul meu pe seama virusului rujeolic care se instaleaza pe nervi si de aici si probl cu urechile. Ziceai ca nu esti anxioasa. ei, eu am fost ff stresata si cam dupa per aia am iar ametelile. Atata timp cat rez analizelor ti s bune, cu ceva ajutor constand in vit d si ce crezi tu ca mai vrei sa iei, eu zic ca vei fi bine. Incearca sa nu te menajezi prea tare chiar daca esti ametita. Stai la soare. Elibereaza te de eventualul stres si enjoy life. Sa ne zici cum mai esti si de ai incercat ceva ce ti face bine. ;)
Buna mi am refacut analiza de d3, iau in continuare ca am abia 26 indicele sunt tot sub limita, am zis ca nu sunt anxioasa dar stresata am fost, însă devin optimistă trebuie să fiu ok.mai iau si mg si stresclin.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 6o senzatie ciudata, o perdea in fata ochilor
- 6un fel de vajait in cap si paralizie temporara
- 4Ameteli si dureri in zona inimii
- 9dureri cap, ureche, gat si ameteli!!!
- 73Ce inseamna ICVB?
- 147Ameteli si stari de panica !
- 3stari de ameteli si somnolenta
- 8Ameteli, lesinul, greata
- 4Lovitura minora urmata de ameteli
- 1help.. ameteli, stare de somnolenta, senzatie de voma
- 0ameteli
- 1Hipertensiune si ametieala
- 9Ameteala permanenta
- 2greaţă şi ameţeli în fiecare zi
- 3simt o greutate in piept, uneori ma ia toate caldurile si parca as cadea din pocioare
- 28Ameteala, dezechilibru, oboseala, stare de lesin
- 7Stare de moleseala, ameteli si presiune in urechi
- 8Unde mai pot sa gasesc o solutie? ametit si fara putere, fara pofta de viata
- 5Tinitus si ameteli
Mai multe informații despre: Ameteala presiune in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: