Stafilococ auriu in gat

26-08-2022
Myhaelablondyna
Nu este medic/terapeut
Myhaelablondyna
Buna ziua, va rog să mă ajutați și pe mine, am o fetiță de 5 ani, i am făcut a cincea oară testul in gat, de fiecare data s a încercat cu tot felul de antibiotice dar nu i a dispărut, iar acuma i am făcut izile gentamicina injectii, așa i a ieșit la autobiograma iar acum când i am repetat analiza ia ieșit din nou, va rog ajutați mă pentru că nu știu ce să îi mai dau să treacă, iar medicul de familie nici atât nu mai știe ce să îi de-a, va mulțumesc!
2 comentarii
0
30-08-2022, ora 11:00
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Prezenta Stafilococul auriu in gat, nas sau pe piele, de cele mai multe ori nu inseamna prezenta infectiei cu stafilococ auriu, el coezistand cu noi fara sa ne afecteze. El exista in aer, pe sol, pe obiectele din ambientul nostru, dar nu cauzeaza infectii decat, in anumite situatii, cand rezistenta organismului a fost in prealabil dezechilibrata. Vreau sa va precizez, deci, ca depistarea stafilococului auriu trebuie coroborata obligatoriu cu prezenta unor simptome si semne clinice de boala. Ati facut antibioterapie indicata de medic conform antibiogramei, asa ca, daca nu exista simptome la fetita, lasati-o in pace. Sanatate !
0
30-08-2022, ora 11:43
Myhaelablondyna
Nu este medic/terapeut
Myhaelablondyna
Mulțumesc mult, nu are simptome ce mi au spus și alți medici acesta este o sensibilitate la ceea ce înseamnă rece, in momentul când fetiță bea ceva rece sau mănâncă rece face roșu în gât, in rest nu are nimic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.