Stafilococ auriu in gat
Buna ziua, va rog să mă ajutați și pe mine, am o fetiță de 5 ani, i am făcut a cincea oară testul in gat, de fiecare data s a încercat cu tot felul de antibiotice dar nu i a dispărut, iar acuma i am făcut izile gentamicina injectii, așa i a ieșit la autobiograma iar acum când i am repetat analiza ia ieșit din nou, va rog ajutați mă pentru că nu știu ce să îi mai dau să treacă, iar medicul de familie nici atât nu mai știe ce să îi de-a, va mulțumesc!
2 comentarii
Buna ziua
Prezenta Stafilococul auriu in gat, nas sau pe piele, de cele mai multe ori nu inseamna prezenta infectiei cu stafilococ auriu, el coezistand cu noi fara sa ne afecteze. El exista in aer, pe sol, pe obiectele din ambientul nostru, dar nu cauzeaza infectii decat, in anumite situatii, cand rezistenta organismului a fost in prealabil dezechilibrata. Vreau sa va precizez, deci, ca depistarea stafilococului auriu trebuie coroborata obligatoriu cu prezenta unor simptome si semne clinice de boala. Ati facut antibioterapie indicata de medic conform antibiogramei, asa ca, daca nu exista simptome la fetita, lasati-o in pace. Sanatate !
Prezenta Stafilococul auriu in gat, nas sau pe piele, de cele mai multe ori nu inseamna prezenta infectiei cu stafilococ auriu, el coezistand cu noi fara sa ne afecteze. El exista in aer, pe sol, pe obiectele din ambientul nostru, dar nu cauzeaza infectii decat, in anumite situatii, cand rezistenta organismului a fost in prealabil dezechilibrata. Vreau sa va precizez, deci, ca depistarea stafilococului auriu trebuie coroborata obligatoriu cu prezenta unor simptome si semne clinice de boala. Ati facut antibioterapie indicata de medic conform antibiogramei, asa ca, daca nu exista simptome la fetita, lasati-o in pace. Sanatate !
Mulțumesc mult, nu are simptome ce mi au spus și alți medici acesta este o sensibilitate la ceea ce înseamnă rece, in momentul când fetiță bea ceva rece sau mănâncă rece face roșu în gât, in rest nu are nimic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10stafilococul se trateaza?
- 1stafilococc aureus si cosurile
- 5Scleroza amiotrofica
- 3stafilococ auriu
- 6Mi-au depistat stafilococ auriu - sotul meu trebuie sa faca tratament?
- 3Tratarea stafilococului auriu in gat
- 5am facut osteomelita subacuta
- 4Arsuri pe gat si stomac dupa ce sug propolis
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 1infectie in gat
- 4TAVANIC 500 mg Levofloxacina pt Stafilococul auriu
- 1Stafiloco auriu din secretie uretrala!
- 0stafilococul auriu
- 3Amigdale..
- 3tratament pentru Staphylococcus aureus
- 1Infectie cu stafilococ auriu
- 0Puroi in gat
- 2Puroi la amigdale
- 0Stafilococ auriu MRSA
- 15Gonoree / chlamydia in gat ?
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica infectie in gat stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: