Stafilococul auriu depistat la varsta de 9 ani
Buna. Stafilococul auriu mi-a fost depistat la varsta de 9 ani. S-a fixat in gat, dupa care infectii cu puroi in gat o data la o luna. Am scos amigdalele, am urmat tratamentul cu injectii moldalmin. Totul s a incheiat la varsta de 11 ani cand nu se mai arata nimic. Acum am 21 de ani am un ten oribil plin de cosuri si probleme cu ciuperca in zona vaginala, picioare (unghii, talpa), si pe piele, transpir enorm de mult sunt fata si imi este rusine si am inteles ca de la ciuperca transpir atat de mult deoarece, inainte nu transpiram atat de mult!Ma simt ca un monstru!! este oribil. Am facut analizele ca sa vad daca mai este activ acest stafloco auriu GROAZNIC si a iesit pozitiv in nas !! din rezultate am vazut ca nu este activ la oxacilina. Am luat 1 luna acest tratament antibiotic dar nu mai vreau sa aud de antibiotice deoarece ciuperca care o am este de la antibiotice si sunt foarte scumpe tratamentele pentru amandoua probleme ale mele!
As avea o foarte mare rugaminte daca se poate sa mi spuneti unde as putea sa mi fac acele vaccine de care am auzit (si cum se numesc) si anume cel pt stafiloc auri si pt ciuperca. V as ruga din toata inima sa ma ajutati ma zbat cu acesti microbi de ani de zile si daca s ar pute sa mi recomandati si o clinica dintr un oras deoarece unde locuiesc eu doctorii mi au spus ca nu au auzit de nici unul din vaccin urile despre care vb eu!
VA MULTUMESC ANTICIPAT!
As avea o foarte mare rugaminte daca se poate sa mi spuneti unde as putea sa mi fac acele vaccine de care am auzit (si cum se numesc) si anume cel pt stafiloc auri si pt ciuperca. V as ruga din toata inima sa ma ajutati ma zbat cu acesti microbi de ani de zile si daca s ar pute sa mi recomandati si o clinica dintr un oras deoarece unde locuiesc eu doctorii mi au spus ca nu au auzit de nici unul din vaccin urile despre care vb eu!
VA MULTUMESC ANTICIPAT!
3 comentarii
incercati la institulul Cantacuzino in Bucuresti, acolo din cate stiu se prepara vaccinuri personalizate pentru problemele dvs, recoltandu-va din propriile dvs culturi fungice si de stafilococ
Buna ziua,
am si eu o problema, destul de ciudata cred,
am tot timpul senzatia de corp strain in gat, cam de 3 sapt persista aceasta senzatie, am facut radiografie toracica, tranzit baritat, ecografie, control orl, ekg, si totul e ok.
E posibil ca un corp strain inghitit-respectiv ac de cusut, sa stea 3 saptamani in organism?
Si daca inghiti un ac, ce simptome ai?
am si eu o problema, destul de ciudata cred,
am tot timpul senzatia de corp strain in gat, cam de 3 sapt persista aceasta senzatie, am facut radiografie toracica, tranzit baritat, ecografie, control orl, ekg, si totul e ok.
E posibil ca un corp strain inghitit-respectiv ac de cusut, sa stea 3 saptamani in organism?
Si daca inghiti un ac, ce simptome ai?
Va multumesc Dr Bociu Crina. Ar avea cineva idee cam care ar fi costul lor?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Exudat faringian cu rezultat streptococ auriu, ulterior patogen - rezultate analize de sange
- 8Cum sa aflu daca e stafilococie cutanata?Rog rasp. urgent!
- 3candida sau stafilococ auriu?
- 0stafilococul auriu
- 4Arsura in zona occipitala... de o luna
- 2Stafilococ in nas insotit de mancarimi zilnice
- 3Un medic va rog!!!
- 0Va rog sa ma ajutati sa ma vindec de boala de piele produse de stafilococ.
- 0stafilococ auriu - recomandare homeopat
- 0stafilococul auriu
- 9purtator stafilococ
- 4Penis rosu
- 4Stafilococ auriu
- 2Am folosit toate tratamentele si nimic... Ajutati-ma
- 0Stafilococ auriu în gat.
- 1Nas infundat, rinita cronica si stafilococ auriu!!!!
- 0Stafilococ auriu - Unghie incarnata
- 4Stafilococ
- 3Staphylococcus auriu
Mai multe informații despre: stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: