chist sinusal de 9 mm situat pe peretele inferior al sinusului maxilar drept
De 5 ani de zile am durere ingrozitoare la radacina nasului care duce spre zona maxilarului si se manifesta prin -durere, presiune, amorteli, junghiuri, intepaturi, dureri de dinti, parca as avea ceva infipt intre intre ochii.De curand am fost si am facut un RMN si sa descoperit un chist maxilar de 9 mm situat pe peretele inferior al sinusului maxilar drept si o sinuzita conica etmoidala-maxilara -frontala.Am fost si la institutul cantacuzino si am facut cateve analize si mi sa descoperit stafilococul auriu in nas, pentru care am luat oxacilina si am facut vaccinu.Tin sa precizez ca in ceea ce priveste sinuzia am facut tot ce se putea(operatie de polipi, amigdalita, interventie endoscopica pentru a elimina infectia, toate tratamentele posibile pentru sinuzita).Dar toate fara nici un rezultat.
As dori sa va intreb si eu daca este posibil ca acesta durere sa fie cauzata de chistu maxilar de 9 mm si daca este cazu sa ma operez.
As dori sa va intreb si eu daca este posibil ca acesta durere sa fie cauzata de chistu maxilar de 9 mm si daca este cazu sa ma operez.
5 comentarii
da. chistul poate da asa dureri
dar chistul are si o origine la baza sinusului.. unde se afla si radacina dintilor de sus..
asa ca faci investigatii si la stomatologie
dar chistul are si o origine la baza sinusului.. unde se afla si radacina dintilor de sus..
asa ca faci investigatii si la stomatologie
As dori sa stiu si eu ce nerv cranian trece prin zona radacini nasului si duce catre maxilar superior
cum as putea afla daca durerea vine de la nervul de trigemen sau de alta ramura a acestui nerv.
indiferent de denumirea nervului... tratamentul corect impune
1. sanarea focarelor de infdctie
2 infiltratii locale
3 tratament neurologic
1. sanarea focarelor de infdctie
2 infiltratii locale
3 tratament neurologic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5stafilococ auriu si candida in gat
- 3stafilococ auriu
- 4infectie cu stafilococ auriu.. si sotul trebuie sa faca tratament
- 5Otita seroasa cronica, stafilococ auriu
- 10Staphylococcus Aureus - dificultati de respiratie
- 0Infectie uretrala cu klebsiella, enteroccocus spp, staphiloccocus aureus
- 3infectie ORL repetata - cu stafilococ auriu
- 2sex oral, stafilococul auriu
- 5Stafiloco, Candida.
- 1stafilococ auriu in nas
- 1stafilococ patopatogen
- 7Infectie cu stafilococ epidermidis.
- 5Stafilococ auriu
- 2Stafilococ auriu
- 4Stafilococ auriu
- 1RMN cap - chist sinus
- 1Nas infundat, rinita cronica si stafilococ auriu!!!!
- 0Stafilococ auriu in nas, streptococul beta hemolitic grup C in zona faringiana
- 2Stafilococ auriu prezent la exudat faringian
- 3Staphylococcus auriu
Mai multe informații despre: chistul sinusal retentional stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: