Aslo>800-COPIL 5 ani

08-02-2008
Diasistentasefa
Nu este medic/terapeut
Diasistentasefa
Ce tratament as putea sa-i mai dau baietelului meu de 6 ani pt. ASLO?
Din luna mai a anului trecut ii fac moldamin 1/2 din fl. de 1200000UI, ca nu se mai gaseste de 600000UI, la 7 zile. DUPA 4 LUNI DE MOLD. I-A IESIT ASLO 400, DUPA ALTE 4 LUNI ASLO A RAMAS LA FEL.I-am facut atunci si ex. faringian si-i iesise STAPHYLOCOCCUS AUREUS, l-am distrus cu antib. timp de 21 zile. I-am refacut ex. faring. de doua ori si de fiecare data i-a iesit neg. FIBRINOGEN:398- max. 400, iar ultima data FIBRIN. 342. CE TRATAMENT MA INVATATI SA-I MAI DAU? UNDE SI LA CE MEDIC SA MERG? EXISTA CUMVA TRATAMENT NATURIST?
MENTIONEZ:- i-am facut analizele, deoarece ii iesise( adenopatii) ganglioni la gat.(IN ALTA PARTE, NU)
-se retrag, dar nu de tot si ii apar dinnou la o mica raceala.
VA ROG SA-MI DATI CATEVA SFATURI. MULTUMESC
12 comentarii
0
10-02-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Nu ati spus nimic de starea amigdaleleo si daca ati fost la ORL sau NU???
Este evident ca are copilul o amigdalita cronica acre trebueste rezolvata.prin tratament sau amigdlectomie!!!
0
10-02-2008, ora 00:00
Diasistentasefa
Nu este medic/terapeut
Diasistentasefa
0
11-02-2008, ora 00:00
Diasistentasefa
Nu este medic/terapeut
Diasistentasefa
Am fost cu el la medic ORL, dar nu mi-a recomandat extragerea amigdalelor, ci tratarea lor cu antibiotice( v-am scris data trecuta) si moldamin timp de 1 an. Amigdalele sunt acolo destul de pronuntate,
0
Diasistentasefa
Nu este medic/terapeut
Diasistentasefa
0
Diasistentasefa
Nu este medic/terapeut
Diasistentasefa
dar nu-mi fac probleme(ele); acum 2 luni mi-a facut o traheo-bronsita cr. si l-am tratat 12 zile cu AMOXICLAV, bineinteles la sfatul medicului pediatru.
0
Diasistentasefa
Nu este medic/terapeut
Diasistentasefa
De atunci nu mi-a mai racit. Ganglionii sunt mici, dar la o mica raceala se maresc, apoi in urma tratamentului se retrag, dar nu de tot.
0
Diasistentasefa
Nu este medic/terapeut
Diasistentasefa
N-as fi de acord cu extragerea amigd. deoarece am o fetita mai mare, careia i-am scos amigdalele, deoarece acestea erau unite si-mi facea bronsita asm.
0
Diasistentasefa
Nu este medic/terapeut
Diasistentasefa
Dupa extragerea lor ( la 3 sapt.)- in urma unei raceli- s-a declansat asmul. Il tratez de 6 ani (asmul) si inca imi mai face crize. MULTUMESC!
0
Diasistentasefa
Nu este medic/terapeut
Diasistentasefa
- VA ROG SA-MI SPUNETI DACA EXISTA UN TRAT. NATURIST PT. ADENOPATII SI ASLO MARE DAT ALTERNATIV CU CEL ALOPAT.
0
19-02-2008, ora 00:00
doranima
Nu este medic/terapeut
doranima
Draga mamica, exista tratamente naturiste pentru problema copilului. Exista un antibiotic natural 100% si mai sunt si alte terapii complementare care il pot sustine. -
0
20-02-2008, ora 00:00
Diasistentasefa
Nu este medic/terapeut
Diasistentasefa
MULTUMESC!
V-as ruga sa-mi spuneti pe forum despre medicamente, daca sunteti amabil.
0
20-02-2008, ora 00:00
doranima
Nu este medic/terapeut
doranima
Mai jos aveti prospectul. Nu se distribuie in farmacii. Daca doriti sa-l cumparati remediul va rog sa ma contactati. Sanatate multa copilului si dv. Iar despre un alt tratament care pot sa-l fac nu vreau sa discut decat personal. Asta evident depinde doar de alegerea dv. Nu doresc prea mare publicitate.

ParaProtex (100 tablete)
Ştiţi cu cate microorganisme vă "intalniţi" zilnic? Cu mai multe milioane. inmulţirea şi răspandirea microorganismelor devine o problemă din ce in ce mai mare in ţările dezvoltate. Şi in ţara noastră apar zilnic ştiri despre contaminările din locurile de alimentaţie publică, care se produc in ciuda regulilor de igienă deosebit de severe. Şi acesta este doar varful aisbergului. in mediul inconjurător, microorganismele sunt prezente in permanenţă - paraziţi, bacterii, ciuperci, viruşi - şi, vreme indelungată, acţionează "subteran", pe neobservate, atrăgandu-ne atenţia doar cand există deja o problemă gravă. Deoarece microorganismele cauzează diferite boli - parazitoze, micoze, infecţii, viroze - avem nevoie de o protecţie specială şi eficientă impotriva acestora.
Quisqualis indica este o plantă originară din India. Din frunzele acesteia se prepară un unguent impotriva infecţiilor pielii cauzate de paraziţi. Seminţele coapte şi prăjite sunt folosite pentru combaterea diareei, febrei şi rahitismului. Extractul preparat din frunze ameliorează durerile abdominale.
Chenopodium anthelminticum (lămaiţa), plantă originară din Mexic şi America de Sud, este un antihelmintic foarte eficient, utilizat pentru eliminarea viermilor, mai ales la copii.
Berberis vulgaris (Dracila) are efect antiseptic. Distruge agenţii patogeni ai dizenteriei, holerei, bacteriile care infectează plăgile, precum şi alte microorganisme care provoacă infecţii vaginale şi ale aparatului urinar. Fortifică sistemul imunitar, este eficient in artrite, precum şi in blefarite şi conjunctivite.
Iarba de smirnă fortifică sistemul digestiv, protejează ficatul impotriva acţiunii substanţelor toxice şi stimulează funcţionarea acestuia. Prin conţinutul bogat in potasiu, natriu, silicon, zinc şi clor participă la eliminarea substanţelor toxice din organism.
Uleiul de cuişoare - substanţa sa activă, numită eugenol, este un antioxidant puternic, care distruge paraziţii intestinali, microbii, ciupercile. Fortifică sistemul imunitar şi incarcă organismul cu energie.
Tabebuia impetiginosa: cercetările au demonstrat eficienţa acestei plante impotriva virusurilor şi paraziţilor. Poate fi de ajutor in tratarea artritelor şi herpesului. Se bucură de o mare popularitate şi datorită acţiunii sale antifungice.
Juglans nigra - substanţa sa activă, juglona, este eficientă in lupta impotriva paraziţilor. Colorantul din coaja acestei plante conţine iod natural, care are efect antiseptic, distruge paraziţii şi viermii intestinali. in plus, şia dovedit eficienţa in afecţiuni ale pielii, cum ar fi herpesul, furunculele, eczemele.
Seminţele de grepfrut - acest extract acţionează eficient impotriva a 800 de tipuri de virusuri şi bacterii, aproape 100 de ciuperci şi numeroşi alţi germeni patogeni. Este un puternic dezinfectant. in plus, nu afectează mediul inconjurător. Şi, incredibil, nu distruge bacteriile utile din intestine.
Usturoiul - datorită conţinutului său bogat in vitamine şi minerale şi a efectului său benefic asupra sistemului imunitar, nu putea să lipsească din arsenalul de luptă impotriva paraziţilor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Peptidele din susan au dovedit că pot combate E. coli și S. aureus
  • Lipopeptidă antibacteriană foarte eficientă în uciderea Staphylococcus aureus
  •