Stafilococ auriu si sarcina
Buna,
Sunt insarcinata in 6 saptamani si din intamplare mi s-a descoperit la un exudat faringian si altul nazal Stafilococ auriu hemolitic. Medicul meu de familie este in concediu. Din fericire, uitandu-ma in antibiograma am observat ca este sensibil si la Augumentin (amoxi+clav.). Va rog sa-mi spune-ti daca pot face tratament cu Augumentin din luna a II-a de sarcina si in cazul in care astept sa se intoarca medicul de fam, perioada in care nu fac tratament afecteaza sarcina. Sunt nitel disperata ca nu stiu cat de grav este stafilocul auriu in gat si nas si cum afecteaza sarcina. Va multumesc din suflet
Sunt insarcinata in 6 saptamani si din intamplare mi s-a descoperit la un exudat faringian si altul nazal Stafilococ auriu hemolitic. Medicul meu de familie este in concediu. Din fericire, uitandu-ma in antibiograma am observat ca este sensibil si la Augumentin (amoxi+clav.). Va rog sa-mi spune-ti daca pot face tratament cu Augumentin din luna a II-a de sarcina si in cazul in care astept sa se intoarca medicul de fam, perioada in care nu fac tratament afecteaza sarcina. Sunt nitel disperata ca nu stiu cat de grav este stafilocul auriu in gat si nas si cum afecteaza sarcina. Va multumesc din suflet
4 comentarii
Chiar nu ma poate ajuta nimeni, cu nici un sfat??? Am scris in acest forum cu toata speranta. :(
Se pare ca nu prea se ocupa oameni specializati de acest forum... care sa ofere macar indicatii generale... sincer, ma asteptam la mai mult profesionalism, dar suntem in Romania
Buna, cum ai rezolvat problema cu stafilococul? Sunt in aceeasi situatie
augumentinul este recomandat in sarcina..dar stafilococul auriu este imun doar la ciprofoxacina...kre nu este recomandata in sarcina
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3stafilococ alfa hemolitic
- 8stafilococ auriu la examenul de secretie
- 2stafilococ auriu
- 3sarcina si tahicardia
- 8Posibila sarcina? Un sfat urgent, va rog!
- 12radiografie la mana in primul trimestru de sarcina
- 6A ramas cineva insarcinata avand ovare micropolichistice?
- 4Demodex+heliobacter+Staphylococcus aureus
- 5Infectie oculara cu stafilococ auriu
- 3Sarcina si antidepresivele
- 5Analize hormonale pt sarcina
- 13RMN in prima luna de sarcina?
- 0sarcina, candidoza vaginala
- 3Sarcina cu col uterin intredeschis
- 3Tratarea stafilococului auriu in gat
- 5Stafiloco, Candida.
- 0stafilococ auriu - recomandare homeopat
- 3stafilococ auriu
- 0Exudat nazal
- 1Candida albicans in gat (cu stafilococ aureus)
Mai multe informații despre: sarcina stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Pneumonia stafilococica
- Impetigo (bube dulci)
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Sindromul pielii oparite (Pemfigus neonatal)
- Dieta in sarcina
- Greutatea in timpul sarcinii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: