Stafilococ auriu si sarcina

Buna,
Sunt insarcinata in 6 saptamani si din intamplare mi s-a descoperit la un exudat faringian si altul nazal Stafilococ auriu hemolitic. Medicul meu de familie este in concediu. Din fericire, uitandu-ma in antibiograma am observat ca este sensibil si la Augumentin (amoxi+clav.). Va rog sa-mi spune-ti daca pot face tratament cu Augumentin din luna a II-a de sarcina si in cazul in care astept sa se intoarca medicul de fam, perioada in care nu fac tratament afecteaza sarcina. Sunt nitel disperata ca nu stiu cat de grav este stafilocul auriu in gat si nas si cum afecteaza sarcina. Va multumesc din suflet
Sunt insarcinata in 6 saptamani si din intamplare mi s-a descoperit la un exudat faringian si altul nazal Stafilococ auriu hemolitic. Medicul meu de familie este in concediu. Din fericire, uitandu-ma in antibiograma am observat ca este sensibil si la Augumentin (amoxi+clav.). Va rog sa-mi spune-ti daca pot face tratament cu Augumentin din luna a II-a de sarcina si in cazul in care astept sa se intoarca medicul de fam, perioada in care nu fac tratament afecteaza sarcina. Sunt nitel disperata ca nu stiu cat de grav este stafilocul auriu in gat si nas si cum afecteaza sarcina. Va multumesc din suflet
4 comentarii

Chiar nu ma poate ajuta nimeni, cu nici un sfat??? Am scris in acest forum cu toata speranta. :(

Se pare ca nu prea se ocupa oameni specializati de acest forum... care sa ofere macar indicatii generale... sincer, ma asteptam la mai mult profesionalism, dar suntem in Romania

Buna, cum ai rezolvat problema cu stafilococul? Sunt in aceeasi situatie

augumentinul este recomandat in sarcina..dar stafilococul auriu este imun doar la ciprofoxacina...kre nu este recomandata in sarcina

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rinichi unic si sarcina
- 82mai pot avea un bebe dupa legarea trompelor uterine?
- 4Sarcina peste 40 ani!
- 15stafilococ auriu si probleme de rinichi?
- 8Sarcina?
- 73trombofilia si sarcina?
- 10Amorteala degetelor de la mana stanga!!!!!!!!!
- 5Unghie incarnata...Stafilococ Aureus (MSSA)
- 5boala inflamatorie pelvina si o sarcina viitoare
- 6Analize dupa infectia urinara, pentru sarcina
- 5stafilococ auriu si streptococ beta hemolitic
- 0stafilococ auriu hemolitic in urocultura la baiat de 7 luni
- 7Toxoplasmoza in sarcina, rezultate
- 3Sa fie stafilococul auriu?
- 9Sarcina sau alarma falsa iar.?
- 2Antibiotice in primele saptamani de sarcina
- 0Sarcina si herpes bucal - va rog un raspuns
- 3sarcina si problemele ei
- 7Infectie cu stafilococ epidermidis.
- 1Infectie cu stafilococ auriu
Mai multe informații despre: sarcina stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Pneumonia stafilococica
- Impetigo (bube dulci)
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Sindromul pielii oparite (Pemfigus neonatal)
- Dieta in sarcina
- Greutatea in timpul sarcinii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: