sunt insarcinata si am fost diagnosticata cu stafilococ.bacili gram pozitiv si trichomonos vaginalis
sunt insarcinata in 11 saptamani.am facut analize pentru secretia vaginala.am fost diagnosticata cu stafilococ.bacili gram pozitiv si trichomonos vaginalis.peste doua saptamani ar trebui sa incep tratament cu antibiotic.poate dauna copilului?e grav ceea ce am?mi s-au recomandat irigatii cu ceai de galbenele.sa le fac?precizez ca azi am avut o scurgere maronie inchis, subtire.nu stiu ce sa fac.va rog sa ma ajutati.multumesc.
2 comentarii
Mergi de urgenta la un control ginecologic si eventual la o ecografie transvaginala. Scurgerea maronie nu este un semn bun. La mine dupa o astfel de scurgere si dupa o ecografie, a trebuit sa fac intreupere de sarcina pentru ca fatul era mort.
NU vreau sa te dezamagesc (mai ales daca iti doresti copilul) dar trebuie sa fii mult mai atenta la aceste detalii.
Iti doresc succes si sa speram ca pana la urma va fi bine.
NU vreau sa te dezamagesc (mai ales daca iti doresti copilul) dar trebuie sa fii mult mai atenta la aceste detalii.
Iti doresc succes si sa speram ca pana la urma va fi bine.
multumesc frumos pentru raspuns.am sunat medicul si mi-a spus sa nu intru in panica si sa i-au NO-SPA.credeti ca e bine?precizez ca am 11 saptamani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4stafilococ auriu-zona genitala
- 2stafilococ auriu
- 3am contractat un stafilococ auriu cu localizare vaginala
- 3sistem imunitar slabit
- 3sarcina si hepatita B
- 4stafilococ auriu
- 5Fetita de 3 ani jumatate respira extrem de greu cand este racita, numai pe gurita
- 6Exudat faringian cu rezultat streptococ auriu, ulterior patogen - rezultate analize de sange
- 14Infectie - care nu vrea sa se opreasca din curgere
- 5Infectie oculara cu stafilococ auriu
- 5stafilococ auriu si streptococ beta hemolitic
- 1spahilococcus aeureus, helicobacter pilory
- 0Va rog sa ma ajutati sa ma vindec de boala de piele produse de stafilococ.
- 2cum scap de candida spp si staphilococcus aureus?
- 8are vreo legatura stafilococu cu sinuzita?
- 2Stafilococ auriu
- 0Stafilococ auriu la spermocultura
- 1Cancer ORL si stafilocc auriu
Mai multe informații despre: stafilococul auriu sarcina saptamana 11
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: