Stafilococ auriu prezent la exudat faringian
Buna ziua! Sper sa primesc un răspuns din partea doctorului Valeriu.
Problema mea a început acum 3 luni, atunci au apărut primele simptome : durere in gât, mucozitati care mi se scurg in gât și congestie nazala care nu ma lasă sa ma odihnesc noaptea.
Am crezut inițial ca este vorba despre o simpla răceala pe care am tratat o ca și pana acum, cu simptomatice.
Văzând ca durerea nu trece am apelat la medicul de familie care mi-a prescris antibiotic. Nu am scăpat de simptome, am recoltat un exudat și rezultatul a fost : stafilococ auriu prezent.
Medicul de familie mi-a recomandat un antibiotic după antibiograma.
Nu a dat rezultat, dupa un timp a apărut o febra moderată 38, 3 maxim care a durat 3 zile. Iar antibiotic de la medicul de familie spunându mi ca am, , puroi in gât “
Cu bilet de trimitere după acest episod de febra am ajuns la ORL.
La ORL mi s a spus ca problema mi se trage de la un reflux gastro intestinal. Mi s a dat tratament cu: nasonex, ialoclin și gard off( antiacid) pentru o luna de zile. Pentru stafilococ nimic spunându mi ca nu e cazul ca îl avem toți acest microb.
Simptomele au continuat, am ajuns la un alt medic ORL, acesta mi a spus ca am deviație de sept și polipi și faringita cronica. Mi-a dat un tratament pt nas : spray cu apa de mare, și picături Bixtonim și pentru gât o săptămâna un preparat cu iodură de potasiu, nimic pentru stafilococ.
Simptomele persista, mai mult acum simt și o presiune in jurul ochilor și ii simt umflați.
Medicul de familie zice sa mai tratam stafilococul cu o cura de antibiotic.Eu nu știu cum sa procedez, atâtea antibiotice mi au distrus flora
Problema mea a început acum 3 luni, atunci au apărut primele simptome : durere in gât, mucozitati care mi se scurg in gât și congestie nazala care nu ma lasă sa ma odihnesc noaptea.
Am crezut inițial ca este vorba despre o simpla răceala pe care am tratat o ca și pana acum, cu simptomatice.
Văzând ca durerea nu trece am apelat la medicul de familie care mi-a prescris antibiotic. Nu am scăpat de simptome, am recoltat un exudat și rezultatul a fost : stafilococ auriu prezent.
Medicul de familie mi-a recomandat un antibiotic după antibiograma.
Nu a dat rezultat, dupa un timp a apărut o febra moderată 38, 3 maxim care a durat 3 zile. Iar antibiotic de la medicul de familie spunându mi ca am, , puroi in gât “
Cu bilet de trimitere după acest episod de febra am ajuns la ORL.
La ORL mi s a spus ca problema mi se trage de la un reflux gastro intestinal. Mi s a dat tratament cu: nasonex, ialoclin și gard off( antiacid) pentru o luna de zile. Pentru stafilococ nimic spunându mi ca nu e cazul ca îl avem toți acest microb.
Simptomele au continuat, am ajuns la un alt medic ORL, acesta mi a spus ca am deviație de sept și polipi și faringita cronica. Mi-a dat un tratament pt nas : spray cu apa de mare, și picături Bixtonim și pentru gât o săptămâna un preparat cu iodură de potasiu, nimic pentru stafilococ.
Simptomele persista, mai mult acum simt și o presiune in jurul ochilor și ii simt umflați.
Medicul de familie zice sa mai tratam stafilococul cu o cura de antibiotic.Eu nu știu cum sa procedez, atâtea antibiotice mi au distrus flora
2 comentarii
1. Consult stomatologic dacă e cazul și un CT3D făcut la ei... Pt a depista infecții ascunse dentare. Sinusale
2.. Cunoști lista Alimentelor.. Producătoare de MUCUS.?? Ele trebuie excluse complet din akimentatie
3. Vârstă. Sex. Înălțime. Câte kg ai??
2.. Cunoști lista Alimentelor.. Producătoare de MUCUS.?? Ele trebuie excluse complet din akimentatie
3. Vârstă. Sex. Înălțime. Câte kg ai??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10stafilococ auriu - un tratament naturist?
- 2stafilococ auriu
- 8buna seara! am nevoie urgent de ajutorul dumneavoastra.
- 3Staphylococcus aureus coagulaza pozitiv
- 4Demodex+heliobacter+Staphylococcus aureus
- 3stafilococ auriu
- 14Infectie - care nu vrea sa se opreasca din curgere
- 1STAFILOCOC AURIU
- 5stafilococ auriu si streptococ beta hemolitic
- 6Staphylococcus Aureus - prezent. Care ar fi cauza?
- 14De un an incoace blefarite cu aparitia unor orjelete interne care se vindeca greu
- 1Stafiloco auriu din secretie uretrala!
- 9purtator stafilococ
- 4Stafilococ auriu
- 1Stafilococ auriu?
- 3Stafilococ auriu
- 0Exudat nazal
- 2Exudatul faringian se face pentru toti microbii ?
- 4Stafilococ auriu -se impune antibiotic? In attn Dl Dr Flueraru Valeriu
- 3Staphylococcus auriu
Mai multe informații despre: stafilococul auriu exudatul faringian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: