sex oral, stafilococul auriu
Buna ziua, am o intrebare si sper ca postez unde trebuie:
Am fost diagnosticata cu Streptoccocus Agalacticae si Mobilunculus in flora vaginala. Am facut tratament, nu prea a functionat(desi am observat o oarecare ameliorare) si nu as vrea sa-l mai repet, pentru ca nu vreau sa fac si candida de la atatea antibiotice(mai ales ca am mai avut). Vreau sa stiu daca aceasta infectie, tinuta sub control, poate sa-mi afecteze sanatateape termen lung sau daca poate provoca alte probleme. De asemena, ma intereseaza daca este vreu pericol pentru partenerul meu in cazul contactului oral(adica daca sunt sanse mari sa faca vreo infectie in gat sau ceva de genul asta).
Ar fi minunat daca as afla parerea unui doctor
Multumesc anticipat!
Am fost diagnosticata cu Streptoccocus Agalacticae si Mobilunculus in flora vaginala. Am facut tratament, nu prea a functionat(desi am observat o oarecare ameliorare) si nu as vrea sa-l mai repet, pentru ca nu vreau sa fac si candida de la atatea antibiotice(mai ales ca am mai avut). Vreau sa stiu daca aceasta infectie, tinuta sub control, poate sa-mi afecteze sanatateape termen lung sau daca poate provoca alte probleme. De asemena, ma intereseaza daca este vreu pericol pentru partenerul meu in cazul contactului oral(adica daca sunt sanse mari sa faca vreo infectie in gat sau ceva de genul asta).
Ar fi minunat daca as afla parerea unui doctor
Multumesc anticipat!
2 comentarii
@ MariaAnghel
Nu se intelege exact ce scrii.
Tu ai luat streptococul din gura lui. El a fost la O.R.L. la consult, a facut exudat faringian si a luat tratament ?
La tine acum nu a trecut de tot. Cine cui i-o da in continuare ?
Nu se intelege exact ce scrii.
Tu ai luat streptococul din gura lui. El a fost la O.R.L. la consult, a facut exudat faringian si a luat tratament ?
La tine acum nu a trecut de tot. Cine cui i-o da in continuare ?
Eu l-am facut pur si simplu, nu l-am luat de la el. Intrebarea e daca poate el sa il ia
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10stafilococ auriu - un tratament naturist?
- 5antibiograma-tulpina testata stafilococ patogen izolata din exudat faringian!!
- 4de fiecare cand mi se face sex oral imi amorteste piciorul stang
- 21BTS prin sex oral? Foarte important!
- 9sex oral - sfaturi!
- 3Staphylococcus aureus coagulaza pozitiv
- 6daca ii fac sex oral...
- 5Imi place sexul oral, ei - nu
- 2hiv prin sex oral
- 38in ultima vreme sotul meu tot insista sa ii fac sex oral
- 4sex oral... infectie?
- 5Stafilococ auriu
- 1Stafilococ hemolitic auriu
- 2Sex oral dar numai cu sotul
- 0Stafilococ auriu MRSA
- 1Candida albicans in gat (cu stafilococ aureus)
- 1Cancer ORL si stafilocc auriu
- 0Posibila infectare hiv?
- 2MRSA
Mai multe informații despre: Sexul oral stafilococul auriu BTS prin sex oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: