Șpan in ochi, vedere dubla si in ceata dupa tratament cu Maxitrol
Buna ziua, acum cateva zile mi-a sarit un span (metalic) in ochi, am avut niste dureri cumplite, am fost la urgente tot in aceeasi zi, fiind Duminica mi-au spus ca nu e nici un medic acolo care sa imi rezolve problema, dar asistenta de acolo mi-a recomandat Tobradex pana in ziua urmatoare cand urma sa fie medic. La farmacie nu aveau Tobradex mi-au dat Maxitrol, in ziua urmatoare am mers din nou la urgente, mi-au facut un control, nu aveam corp strain in ochi doar o rana, mi-a prescris Cornegel...Am incercat sa le iau pe cat posibil la timp, nu ma mai doare dar problma e ca vad dublu, in ceata, neclar, cu ochiul afectat...am citi tot aici pe formum ca Tobradexul scade vederea oe perioada de utulizare, sa fie aceasi problema si cu Maxitrol? M-am gandit sa intrerup tratamentul...ce sfat imi dati?
5 comentarii
eu m-as duce la un alt oftalmolog, nu cumva sa aveti o infectie sau ceva leziune nedetectata la ochi.
Si eu m-am gandit la treaba asta si asa o sa si fac. Va multumesc pentru sfat.
Am oprit tratamentul cu Maxitrol, dupa 48 de ore de la oprirea tratementului, am simtit o imbunatatire a vederii, astazi dupa 9 zile, vederea si-a revenit complet...nu stiu daca a fost neaparat din cauza picaturilor dar dupa oprirea tratamentului am simtit o imbunatatire.
În prezent acuitatea vizuală este normală? Aţi mai avut probleme cu ochiul?
Nu am mai avut probleme din momentul in care am oprit tratamentul, banuiesc ca vederea dubla si incetosata era de la Maxitrol, acuitatea vizuala a revenit la normal, dar am facut tratament cu maxitrol vreo 4 zile, banuiesc ca tot lui ii se datoreaza ca ochiul este ok
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Miopie si astigmatism... profesia de programator imi va afecta mai mult vederea?
- 5hepatita cronica autoimuna, gammapatie monoclonala
- 4vedere incetosata
- 8Lumina becurilor se vede in raze (pete), etc.
- 4de la o vreme mi se impaienjeneaza ochii
- 6Cap, ochi, torace
- 3linii luminoase in campul vizual
- 0Vederea incetosata
- 0incetosarea vederii
- 12tremura imaginea pe ochiul stang dar nu si ochiul.
- 9Scotom scintilant
- 0Vedere in ceata
- 0picaruri pentru ochi, probleme cu vederea la tv
- 1Pata neagra camp vizual
- 9Vedere neclara, dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 0ceata coltul ochiului
- 6Probleme cu ochii.
- 0Aparitie fulgere de la lumina difuza
- 2Tulburări de vedere
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde
Mai multe informații despre: Vederea dubla tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: