vedere in ceata
am fost diagnosticat cu conjuctivita iar dupa tratamentul facut cu metildex.Dupa terminarea tratamentului s-a constatat ca conjuctivita nu este tratata fapt pentru care mi s-a recomandat tratament timp de 7 zile cu maxitrol. Am 10 zile de cind am terminat tratamentul si vad in ceata. Doresc sa aflu daca va disparea aceasta ceata, intrucit inainte de a avea aceasta conjuctivita vedeam foarte bine. Multumesc anticipat pentru raspuns.
3 comentarii
Buna ziua! Daca spui ca vezi " in ceata", este vorba despre o alta afectiune, conjunctivita nu se insoteste de tulburari vizuale; trebuie facut un examen biomicroscopic atent al polului anterior, al vitrosului, al polului posterior( sau oftalmoscopie directa) pentru precizarea diagnosticului( keratita???, iridociclita???, exita alte modificari retiniene????); in functie de examenul oftalmologic si investigatii sangvine, eventual alte investigatii, se stabilesc diagnosticul si tratamentul ; numai bine
Se pare ca inca nu ti-ai dat seama inca - desi evident din descrierea ta - ca ambele tratamente ale medicilor au dat complet gres! ( din nefericire nu numai la tine, dar cam la 99, 99% din pacienti!
Vrei sa-l incerci cumva si al treilea tratament ??????
Consulta un homeopat omule sau continua tot asa si povesteste-ne si noua ce ai facut mai departe ca sa stim ce nu ajuta cu siguranta !
Vrei sa-l incerci cumva si al treilea tratament ??????
Consulta un homeopat omule sau continua tot asa si povesteste-ne si noua ce ai facut mai departe ca sa stim ce nu ajuta cu siguranta !
Buna seara, am si eu o problema de ceva timp de vreo luna -2 vad cu un ochi ca prin ceata nu tot timpul dar uneori se intampla sa vad in ceata.Eu cu ochiul drept nu vad aproape deloc pt ca nu se mai poate face nimik la el, ochiul e sanatos dar se pare ca nu mai fuctioneaza nervul, iar cel bun ma cam deranjeaza spunandu-va ca de ceva timp vad ca prin ceata ce as putea face?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Miopia si petele-dungi ce apar in vedere
- 5am miopie, vad ca niste fire de par...
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 3Intunecarea privirii (scurt ca si cum as clipi rapid)
- 8Lumina becurilor se vede in raze (pete), etc.
- 7va rog urgent o parere despre ce poate fi !
- 3ochi inrositi si pete albicioase
- 1vedere in ceata
- 0Vad cam intetosat cu ochiul drept
- 1Pata neagra camp vizual
- 1Pata luminoasa camp vizual central
- 3trombocite mari
- 7Vad o luminita
- 1incetosarea privirii cand clipesc
- 0Pot fi afectati ochii din cauza unei raceli foarte puternice?
- 2Ochii - dureri in spatele capului
- 12Tulburări de vedere - punctulete negre pe ochi
- 1Cand eram mic am cazut, mi-am spart capul, acum cu ochiul drept vad mai slab
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: