Palpitatii, ingreunare vedere la ochi drept cu miopie
Buna ziua!
De cateva zile, am niste palpitatii ciudate la ochiul drept, il simt greu ca si cum as avea ceva in el. Mi s-a intamplat chiar sa mi se puna brusc o pata neagra si sa nu mai vad pret de cateva secunde. Nu m-am lovit, nu mi-a intrat nimic in ochi.
Mentionez ca eu am miopie, de 5 ani mi s-au dat ochelari, din pacate nu prea i-am purtat. Nici control nu am mai facut de un an de zile, stiu ca ultima oara aveam -1, 75. Este ceva grav ? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Va mulltumesc!
De cateva zile, am niste palpitatii ciudate la ochiul drept, il simt greu ca si cum as avea ceva in el. Mi s-a intamplat chiar sa mi se puna brusc o pata neagra si sa nu mai vad pret de cateva secunde. Nu m-am lovit, nu mi-a intrat nimic in ochi.
Mentionez ca eu am miopie, de 5 ani mi s-au dat ochelari, din pacate nu prea i-am purtat. Nici control nu am mai facut de un an de zile, stiu ca ultima oara aveam -1, 75. Este ceva grav ? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Va mulltumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10pete negre pe vedere
- 9insuficienta de aer
- 4Vedere Incetosata
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 7Teama inexplicabila direct din somn
- 12Palpitatii, disconfort inima, stari de oboseala si ameteala
- 6lovitura la ochi dupa care nu am mai vazut cu el, iar acum vad in ceata
- 0Vederea incetosata
- 1Vedere incetosata
- 1Ceata ochiul stang
- 4Probleme digestive, palpitatii inima, stari de lesin, panica
- 1Problema focalizare ochi drept
- 1Senzaţie de sufocare, nod în gât, palpitaţii, amorţeli
- 0Tahicardie sau palpitatii?
- 3Reactie la anestezia generala sau distonie neuro-vegetativa?
- 0Întrebare - nu mai văd jumătatea inferioară a imaginii cu ochiul drept
- 2Problema cu noua pereche de ochelari
- 8Aritmii, dispnee, amroteala in bratul stang, ceafa, piept, dureri ciudate la pacient YOPD
- 2Palpitatii
Mai multe informații despre: Miopia Palpitatiile tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: