vedere in ceata ochiul drept

buna ziua,
As avea nevoie de un pic de ajutor, de cateva zile ochiul drept pune probleme; imaginea nu mai este clara, cu cel stang vad bine.
Ce poate fi ???
As avea nevoie de un pic de ajutor, de cateva zile ochiul drept pune probleme; imaginea nu mai este clara, cu cel stang vad bine.
Ce poate fi ???
2 comentarii

Buna ziua! Ce varsta aveti? Va recomand consult oftalmologic urgent; scaderea brusca a acuitatii vizuale reprezinta o urgenta oftalmologica; sunt afectiuni ca, de exemplu, accidentele vasculare care necesita interventie imediata pentru a recupera vederea; numai bine

Buna dimineata,
Va multumesc ca mi-ati raspuns, am 35 ani si lucrez pe calculator. Faptul ca vad in ceata cu ochiul drept ma oboseste un pic. Daca imi acopar ochiul stang, imaginea la cel drept e mai stearsa. Spuneti-mi va rog se poate rezolva cu tratament ??
Va multumesc ca mi-ati raspuns, am 35 ani si lucrez pe calculator. Faptul ca vad in ceata cu ochiul drept ma oboseste un pic. Daca imi acopar ochiul stang, imaginea la cel drept e mai stearsa. Spuneti-mi va rog se poate rezolva cu tratament ??

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Miopie si astigmatism... profesia de programator imi va afecta mai mult vederea?
- 4incep sa vad ca un curcubeu in partea laterala
- 3hipertensiune + un vas spart la ochi
- 2vedere in ceata la distanta
- 4vedere incetosata
- 3pupile inegale
- 4pierdere vedere la trezire cca 5 minute
- 2Tulburari vedere + tulburari vorbire
- 0Vederea incetosata
- 1Ameteli, probleme de vedere.
- 1Vedere incetosata
- 2Dureri de ceafa si vedere incetosata
- 9cum pot scapa de senzatiile aste ?
- 1Văd încețoșat cu ambii ochi la distanță cu orice dioptrie
- 0Pot fi afectati ochii din cauza unei raceli foarte puternice?
- 2Tulburari de vedere urmate de durere de cap
- 2Ochii - dureri in spatele capului
- 1Pierdut Vedere la un ochi
- 0Cand ma uit in jos
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: