Sotul meu s-a schimbat enorm...nu mai este el.
Da, chiar pe fondul unei stari depresive, acesta confirmare cred ca iti schimba semnificativ modul de a privi lucrurile. Cred ca iti e greu aly, dar e foarte bine ca pari destul de stapana pe tine. Ai nevoie de o minte cat se poate de limpede acum.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala
Da este foarte greu...cand vezi ca omul de langa tine nu mai este EL...eu o sa plec impacata cu gandul ca am facut tot ce am putut pentru a salva relatia, familia...si asta e...o sa-mi mai fie greu o perioada cand o sa plec si sa i-au totul de la 0...mama singura.Dar sunt optimista, viata e frumoasa. Multumesc mult.
ALY viata este plina de surprize, suisuri si coborasuri dar atata timp cat reusesti sa te ridici si sa nu cazi pana in fundul prapastiei este BINE.
Chiar daca va fi grea ridicarea in picioare si sa o iei de la capat sa stii ca merita, PARCA VOI FEMEILE sunteti mai puternice ca noi nu????? singuratatea este cea mai grea povara dar ea poate fi eliminata cu ajutorul familiei tale, a prietenilor, sau a celor pe care ii vei cunoaste deacum inainte asta daca nu vei inchide singura carapacea din jurul tau.
Orice sut in fund este un pas inainte, mie de exemplu boala mia mai tras un sut spunandu-mi ca am deviata de la curs dandu-mi dupa ce am scapar de tumora de pe exteriorul colonului, inca o tumora dar de asta data pe interiorul colonului, si crezi ca am varsat vre-o lacrima sau ma afectat NU din contra am reluat stilul de viata ca pna in octombrie, numai ca ma limitez la ce imi poate oferi pensia, chiar si medicii cel care ma operat si cel care ma supravegheaza cu chimioterapia sunt mirati ca am ramas cu psihicul la fel de tare chiar daca vestile sunt cat se poate de grave, din contra am negociat sa ma lase pana pe 04.06.2015 ca sa le arat ca pot scade tumora si dac nu voi reusi atunci putem discuta de o interventie chirurgicala daca va fi posibil.
Ca sustinere pt psihicul meu ieri iam cumparat fetei o bicicleta fara pedale, iar azi ii cumpar o trotineta asta sa imi demonstrez mie si psihicului meu ca inca le mai pot oferi familiei normalul si ceea ce isi doresc chiar daca jumatate din pensia urmatoare este data.Asta a fost o paranteza sa vezi o modalitate de a-ti intari psihicul.
Chiar daca va fi grea ridicarea in picioare si sa o iei de la capat sa stii ca merita, PARCA VOI FEMEILE sunteti mai puternice ca noi nu????? singuratatea este cea mai grea povara dar ea poate fi eliminata cu ajutorul familiei tale, a prietenilor, sau a celor pe care ii vei cunoaste deacum inainte asta daca nu vei inchide singura carapacea din jurul tau.
Orice sut in fund este un pas inainte, mie de exemplu boala mia mai tras un sut spunandu-mi ca am deviata de la curs dandu-mi dupa ce am scapar de tumora de pe exteriorul colonului, inca o tumora dar de asta data pe interiorul colonului, si crezi ca am varsat vre-o lacrima sau ma afectat NU din contra am reluat stilul de viata ca pna in octombrie, numai ca ma limitez la ce imi poate oferi pensia, chiar si medicii cel care ma operat si cel care ma supravegheaza cu chimioterapia sunt mirati ca am ramas cu psihicul la fel de tare chiar daca vestile sunt cat se poate de grave, din contra am negociat sa ma lase pana pe 04.06.2015 ca sa le arat ca pot scade tumora si dac nu voi reusi atunci putem discuta de o interventie chirurgicala daca va fi posibil.
Ca sustinere pt psihicul meu ieri iam cumparat fetei o bicicleta fara pedale, iar azi ii cumpar o trotineta asta sa imi demonstrez mie si psihicului meu ca inca le mai pot oferi familiei normalul si ceea ce isi doresc chiar daca jumatate din pensia urmatoare este data.Asta a fost o paranteza sa vezi o modalitate de a-ti intari psihicul.
Imi pare nespus de rau de situatie in care te afli...dar ma bucur mult ca gandesti pozitiv. Iti multumesc mult de incurajare.
Sa fie bine pentru toata lumea. Doamne ajuta.
Sa fie bine pentru toata lumea. Doamne ajuta.
stii Marton/Ally avea o vorba Jack London: "in jocul vietii nu conteaza atat sa ai 'carti bune'...ci cat de bine stii sa joci o 'mana proasta'"
ASA ESTE dar si sa stii cand sa nu te dai batut si cand trebuie sa te dai, viata este un risc la fel ca un joc de carti.
Azi dupa vizita la spital am iesit cu copii afara ei cu trotinetele, fata ia facut rodajul la noua achizitie, dupa acre ploaia nea bagat in casa unde am trecut impreuna cu ei la reparatiile bicicletelor ceea ce a fost magnific sa facem ceva impreuna, mai rau a fost ca nu am mai putut iesi afara, dar recuperam maine dupa ce termin cu alt drum la CNAS.
Azi dupa vizita la spital am iesit cu copii afara ei cu trotinetele, fata ia facut rodajul la noua achizitie, dupa acre ploaia nea bagat in casa unde am trecut impreuna cu ei la reparatiile bicicletelor ceea ce a fost magnific sa facem ceva impreuna, mai rau a fost ca nu am mai putut iesi afara, dar recuperam maine dupa ce termin cu alt drum la CNAS.
Am si eu nevoie de cateva sfaturi.povestea mea este cam asa..
Suntem inpreuna de 5 ani, de 4 ani locuim impreuna si de 7 luni avem o comoara...un baietel...nunta urmeaza in august...de vreo cateva luni s-a schimbat radical...este o fire foarte ne rvoasa, asta stiam inca de la inceput insa cred ca nu au existat pana acum situatii incat sa ajunga la extrem...a ajuns la jigniri foarte urate la adresa mea, am primit si o palma in urma careia am plekt de acasa cu cel mic si am revenot dupa 2 saptamani in care m-a sunat, m-a implorat sa vin inapoi ca se va schimba, ca nu se va mai intampla...ce-i drept nu s-a mai intamplat dar vocabularul nu si l-a schimbat..ce este mai crunt este ca nu are rabdare cu cel mic, mai nou iese din casa nu spune unde pleaca si vine peste cateva ore iar eu sincer nu stiu ce sa fac pt k nu mai simt sa fac pasul cel mare alaturi de el...nu este omul pe care eu il stiam si cu care imi doream o familie.recunoste ca are probleme cu nervi si la un mom dat a fost dispus sa mearga la psiholog insa nu a mai ajuns...va rog da-ti-mi niste sfaturi
Ce credeti ca ar fii mai bn sa fac?
Suntem inpreuna de 5 ani, de 4 ani locuim impreuna si de 7 luni avem o comoara...un baietel...nunta urmeaza in august...de vreo cateva luni s-a schimbat radical...este o fire foarte ne rvoasa, asta stiam inca de la inceput insa cred ca nu au existat pana acum situatii incat sa ajunga la extrem...a ajuns la jigniri foarte urate la adresa mea, am primit si o palma in urma careia am plekt de acasa cu cel mic si am revenot dupa 2 saptamani in care m-a sunat, m-a implorat sa vin inapoi ca se va schimba, ca nu se va mai intampla...ce-i drept nu s-a mai intamplat dar vocabularul nu si l-a schimbat..ce este mai crunt este ca nu are rabdare cu cel mic, mai nou iese din casa nu spune unde pleaca si vine peste cateva ore iar eu sincer nu stiu ce sa fac pt k nu mai simt sa fac pasul cel mare alaturi de el...nu este omul pe care eu il stiam si cu care imi doream o familie.recunoste ca are probleme cu nervi si la un mom dat a fost dispus sa mearga la psiholog insa nu a mai ajuns...va rog da-ti-mi niste sfaturi
Ce credeti ca ar fii mai bn sa fac?
Sa amanati nunta si sa mergeti cu el sa faca tratament la psihiatru si psiholog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ar trebui sa schimbe cateva lucruri... ceea ce nu vrea
- 4e mult prea gelos
- 112Ma ajuta si pe mine cineva? sper sa aveti rabdare sa cititi
- 17cum pot sa depasesc
- 9Poate ma poate ajuta cineva?
- 67Sotul meu ma mai iubeste sau nu?
- 12Increderea reciproca - liantul care cimenteaza o relatie
- 11Inainte era antent, romantic; acum nu
- 19sotia ma respinge
- 6Dupa 2 ani de casnicie suntem in pragul divortului
- 3Prima dragoste (continuare)
- 24ce pot face in ultimul moment pt a recastiga increderea sotiei
- 4din intamplare ca este sau a fost infestat cu sifilis
- 17ma simt vinovata ca nu il iubesc!!
- 7nu pot sa inteleg, divort soc o vreau inapoi - viata bate filmul
- 5Ce pot sa fac?
- 11Este terapia de cuplu utila?
- 10am fost abuzata sexual la 7 ani si am ramas cu urme foarte adanci in suflet
- 13Sa fie monotonia de vina? Cum ne putem salva relatia?
- 13Chiar suntem atat de diferiti ? Ne facem rau?
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu relatia de cuplu dupa aparitia unui copil
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: