Prima dragoste (continuare)
Deci, el iar divortaza si de a doua sotie si ma asteapta un an sa ma intorc in Romania sa divortez pentru a ma marita cu el, eu pina la urma parasesc Grecia pentru a fii cu el, dar nu a mers si m am reitors la sotul meu din Grecia, am tot plecat si m am reintors de patru ori in anul 2010, pina la urma am ramas in Grecia, de 10 luni dar tot comunicam tot ne iubim, nu pot sa l uit oricit am incercat.Da ti mi un sfat ce as putea sa fac sa l uit?
Va rog mult!va multumesc mult.
Va rog mult!va multumesc mult.
3 comentarii
trebuie sa-l uiti si basta, spune-ti mereu, sau cere consult unui psiholog, psihiatru.exista pe forum Dr.VOCHESCU, trimite-i un mesaj privat.anii trec repede, nu este un om statornic, aceasta nu este iubire...multa bafta..
Cred ca pur si simplu ar trebui sa va maturizati, sa vedeti trecutul exact asa cum a fost el si cu bune si cu rele, sa va impacati cu trecutul si sa mergeti mai departe. Atat la dvs cat si prietenul din copilarie se vede un grad de imaturitate afectiva si o labilitate emotionala. Este bine atunci cand iei niste decizii care se considera pentru toata viata, caci asa este o casatorie, sa te gandesti bine inainte si cel putin din respect pentru cel de langa tine, daca nu din alte motive sa respecti casnicia. Ori nici la dvs nici la prieten nu s-a vazut acest lucru. Deci, cred ca e necesar sa va maturizati. Asta nu se invata din pacate decat la scoala vietii. De ce v-ati casatorit cu fiecare partener? Si la ce v-ati gandit de fiecare data cand i-ati parasit si apoi cand v-ati reintors?
Casatoria nu este o joaca. Deci responsabilitate in ceea ce faceti si maturitate, e ceea ce aveti nevoie dvs.
Casatoria nu este o joaca. Deci responsabilitate in ceea ce faceti si maturitate, e ceea ce aveti nevoie dvs.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5consuma droguri de mai mult de 10 ani, relatia noastra a inceput acum 7 luni...
- 2viata cam naspa
- 43cum as putea sa-mi salvez casnicia?
- 3Cer un sfat de prim ajutor... risc sa pierd casnicia
- 20Ejacularea precoce poate fi o consecinta a unei masturbari repetate?
- 11cum sa fiu ca inainte?
- 9sunt o proasta?
- 10o stare proasta a prietenei? de ce?
- 15Divort sau nu?
- 32Sotul meu a plecat de acasa - ce pot face sa-l aduc inapoi?
- 4vreau sa inteleg... ce ar trebui sa fac eu in continuare?
- 10de ce nu pot fi fidela?
- 11Nu vreau sa ma umilesc dar nici nu vreau sa il pierd
- 11Am inselat-o.. acum nu mai simt nevoia sa traiesc..
- 29greselile trecutului care impiedica prezentul...
- 5vreau sa il recuperez dar nu stiu cum.va rog ajutati.ma
- 8Relatia perfecta se destrama..
- 9Sotia m-a inselat
- 4cum as putea sa scap de depresie... din dragoste?
- 4Jignirea in cuplu
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu relatii extraconjugale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: