Prima dragoste (continuare)

Deci, el iar divortaza si de a doua sotie si ma asteapta un an sa ma intorc in Romania sa divortez pentru a ma marita cu el, eu pina la urma parasesc Grecia pentru a fii cu el, dar nu a mers si m am reitors la sotul meu din Grecia, am tot plecat si m am reintors de patru ori in anul 2010, pina la urma am ramas in Grecia, de 10 luni dar tot comunicam tot ne iubim, nu pot sa l uit oricit am incercat.Da ti mi un sfat ce as putea sa fac sa l uit?
Va rog mult!va multumesc mult.
Va rog mult!va multumesc mult.
3 comentarii

trebuie sa-l uiti si basta, spune-ti mereu, sau cere consult unui psiholog, psihiatru.exista pe forum Dr.VOCHESCU, trimite-i un mesaj privat.anii trec repede, nu este un om statornic, aceasta nu este iubire...multa bafta..

Cred ca pur si simplu ar trebui sa va maturizati, sa vedeti trecutul exact asa cum a fost el si cu bune si cu rele, sa va impacati cu trecutul si sa mergeti mai departe. Atat la dvs cat si prietenul din copilarie se vede un grad de imaturitate afectiva si o labilitate emotionala. Este bine atunci cand iei niste decizii care se considera pentru toata viata, caci asa este o casatorie, sa te gandesti bine inainte si cel putin din respect pentru cel de langa tine, daca nu din alte motive sa respecti casnicia. Ori nici la dvs nici la prieten nu s-a vazut acest lucru. Deci, cred ca e necesar sa va maturizati. Asta nu se invata din pacate decat la scoala vietii. De ce v-ati casatorit cu fiecare partener? Si la ce v-ati gandit de fiecare data cand i-ati parasit si apoi cand v-ati reintors?
Casatoria nu este o joaca. Deci responsabilitate in ceea ce faceti si maturitate, e ceea ce aveti nevoie dvs.
Casatoria nu este o joaca. Deci responsabilitate in ceea ce faceti si maturitate, e ceea ce aveti nevoie dvs.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13AJUTOR!!! ma poate ajuta cineva? drama in casnicie
- 5Merita sa mai fac ceva? Ajutati-ma va rog!
- 20Ejacularea precoce poate fi o consecinta a unei masturbari repetate?
- 5E foarte satisfacut daca o vede facind dragoste cu alti barbati?
- 15ar putea sa isi dea seama?
- 7O mica pauza
- 8Se poate salva o casnicie?!
- 35vom pleca impreuna in concediu familia noastra si a amantei
- 9Cum iti revii dupa ce ti-a frant inima?
- 5cum sa fac sa-mi inteleg sotul
- 6Am ajuns la capatul 'vietii'.Mai am un pas spre sinucidere.CRED
- 8Relatia perfecta se destrama..
- 7Cum pot trece mai departe?
- 6Prietenul~Separarea
- 8Lupt sau renunt?
- 6Despartire sau un moment mai greu in viata noastra
- 6d'ale mele...
- 29Oare mai avem vreo sansa?
- 2nu stiu ce sa fac... casnicia mea aluneca incet spre un divort
- 18Ajutor! Vorbeşte doar de suicid!
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu relatii extraconjugale