Sinuzita maxilara
Buna ziua. Am o problema cu o sinuzita maxilara ce sa agravat la cam.7 zile după o raceala obișnuită. Am fost la medicul de familie, mi-a prescris amoxacilina de 500, 1cp la 8 ore. Am luat asa 3 zile, după care au început dureri si mai mari ce se intensificau atunci când aplecam capul sau la orice mișcare brusca in zona obrazului stâng. Am revenit după 3 zile de tratament cu amoxicilina, la medic si mi-a prescris inca 5 zile de levofloxacina 1 la 24 de ore, iar amoxicilina m-a sfătuit să o întrerup. Ce e drept durerile au cedat dupa a doua doza de levofloxacina, si am mai continuat inca 3 zile ca sa fie tratamentul complet, cel prescris de medic. Deci cu tot cu amoxacilina (3zile), am facut exact 8 zile tratament cu antibiotice! Dar la aproximativ două zile după tot acest tratament am inceput sa experimentez iar presiune în obrazul strâng, nu e durere..E doar un fel de presiune ca o greutate.Nu stiu ce sa mai fac. Va rog dati-mi un raspuns. Va multumesc!
5 comentarii
daca mai gasesti acum un cabinet stomatologic deschis.. sa faci si radiografie la radacina dintilor dde sus..de sub sinus... acoo poate fi o cauza a sinusitei... si e grav... daca infectia a urcat de acolo.
Acei dinti sunt scosi de la începutul anului și la radiografie la radacina lor era foarte foarte puțină infectie.
sunt mari sanse sa ajuns acea infectie in sinus.. prin sistemul limfatic si te.ai ales cu o Sinusita Odontogena
https://imgur.com/a/IhtUVVd, aici au fost cele doua masele, v-am atasat radiografia, cu cele doua resturi raficulare care au fost extrase chirurgical in cele din urmă!
Buna ziua am revenit cu radiografia de sinus. O aveti aici atașată. Va rog mult sa o interpretați dvs. https://imgur.com/a/o15tYmQ
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sinuzita maxilara bilaterala cu mastoidita stanga
- 5sinuzita maxilara dreapta
- 4am fost operata de sinuzita maxilara acum 1 luna
- 2dupa operatia de sinuzita maxilara
- 1sinuzita maxilara
- 4sinuzita maxilara
- 2sinuzita
- 3Dupa operatie sinuzita maxilara
- 5Dureri foarte mari de cap dupa operatia de sinuzita
- 1Simptome postoperatorii sinuzita maxilara
- 8Ce sa pun in aparatul aerosli cu ultrasunete? Sinuzita maxilara
- 2Sinuzita maxilara stg
- 2Ajutati.ma - sinuzita maxilara partea dreapta si sfenoidita
- 3Sinuzita Maxilara pe partea dreapta
- 1Extracție măsea de minte- sinuzita maxilara
- 3Rog sfat rinita alergica, sinuzita maxilara cronica, cazeum, migrena, VPPB
- 3Acupunctura pentru sinuzita ?
- 3Sinuzita MAXILARA Bilaterala de cauza dentară
- 1Sinuzita maxilara
- 2Ajutor.Gingii roșii și inflamate plus infecții la masele cu roșeață și umflaturi in gingie
Mai multe informații despre: sinuzita maxilara