sinuzita maxilara

buna ziua d-le doctor, am rugamintea de a imi da o parere referitor la faptul ca am fost diagnostificat cu sinuzita maxilara cronica.am facut CT si s-a confirmat.
mi s-a recomandat de catre d-l doctor interventie chirurgicala la sinusurile maxilare, prin gingie.
din vorba in vorba am aflat ca aceasta operatie se poate face si prin nas, de preferat pentru mine.
dvs ce recomandati?metoda clasica sau cea moderna?
va multumesc anticipat!
mi s-a recomandat de catre d-l doctor interventie chirurgicala la sinusurile maxilare, prin gingie.
din vorba in vorba am aflat ca aceasta operatie se poate face si prin nas, de preferat pentru mine.
dvs ce recomandati?metoda clasica sau cea moderna?
va multumesc anticipat!
1 comentarii

1 o sinuzita Odontogena ( provocata de o infectie dentara neglijata)
trebuie tratata chirurgical la un medic MAXILO_FACIAL.. care o sa curate si focarul de infectie de pe os si din sinus
2 daca e simpla sinuzita de la raceala sau proasta resiratie nazala
se incearca initial cu punctii sinusale si se poate opera si prin nas.. endoscopic
trebuie tratata chirurgical la un medic MAXILO_FACIAL.. care o sa curate si focarul de infectie de pe os si din sinus
2 daca e simpla sinuzita de la raceala sau proasta resiratie nazala
se incearca initial cu punctii sinusale si se poate opera si prin nas.. endoscopic

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sinuzita maxilara si rinitra hipertrofica
- 1sinuzita maxilara
- 3Sinuzita maxilara
- 1Sinuzita maxilara
- 2dupa operatia de sinuzita maxilara
- 4Sinuzita maxilara
- 3Dupa operatie sinuzita maxilara
- 0Sinuzita si comunicare orosinusala
- 1Simptome postoperatorii sinuzita maxilara
- 3Sinuzita sfenoidala cronica acutizata si sinuzita maxilo-etmoidala cronica pe dreapta
- 2Sinuzita maxilara stg
- 2Sinuzita maxilara acuta
- 6Sinuzita maxilara
- 3Rog sfat rinita alergica, sinuzita maxilara cronica, cazeum, migrena, VPPB
- 5Sinuzita maxilara
- 2Orl - ct facial: material izodens omogen ce cuprinde in totalitate sinusul drept
- 0Paloare conjunctive+globi oculari usor rosiatici
Mai multe informații despre: sinuzita maxilara