Sinuzita maxilara
Buna ziua, sunt nou pe acest forum, insa am intrat sa va cer si dumneavoastra parerea despre problemele cu care ma confrunt. In urma cu 5 ani, am avut o sinuzita, am luat tratament, pana la urma am ajuns la punctie(doar o data, nu a gasit puroi). In cele din urma mi-a trecut durerea, am rezolvat si ceva probleme stomatologice si totul a fost ok pana saptamana aceasta. luni a inceput sa ma doara foarte tare capul, fata(zona de sub ochi) si imi curgea foarte tare nasul. Marti am mers la orl, mi-a dat tratament cu amoxiclav, parasinus, erdomed, inhalant, picaturi. Miercuri mi-am facut radiografie si mi-a spus ca este necesara punctie. Am luat legatura cu un alt medic si a zis ca la clinica lor nu se mai fac punctii demult, se face tratament cu avelox si sinupret si toate cele. De precizat ca de miercuri nu mai am nicio durere, nici presiune nu mai simt, nasul imi curge mai putin, dar nara dreapta e mai tot timpul infundata. As vrea sa stiu si parerea dumneavoastra, ce e mai bine sa fac? tratament in continuare sau sa trec la punctii?
Va multumesc!
Va multumesc!
1 comentarii
numai un medic care vede rezultatul Radiografiei sinusale si implicit si nasul pacientului.. decide
trebuie refacut si consultul la stomatolog
o radacina de dinte de sus de sub sinus.. netratata corect poate reactualiza sinuzita
trebuie refacut si consultul la stomatolog
o radacina de dinte de sus de sub sinus.. netratata corect poate reactualiza sinuzita
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sinuzita a afectat maseaua sau viceversa?
- 4Sinuzita maxilara cronica
- 2Sinuzita maxilara si rinitra hipertrofica
- 0sinuzită maxilară dreaptă !
- 4sinuzita maxilara
- 1Sinuzita maxilara
- 5eu - sinuzita acuta, ea - sinuzita maxilara
- 2dupa operatia de sinuzita maxilara
- 9sinuzita maxilara de cauza ortodonta
- 1sinuzita maxilara bilaterala
- 4Sinuzita maxilara
- 0sinuzita maxilara
- 3Sinuzita sfenoidala cronica acutizata si sinuzita maxilo-etmoidala cronica pe dreapta
- 2Sinuzita maxilară dreapta
- 2Sinuzita maxilara stg
- 1sinuzita maxilara stg
- 2Ajutati.ma - sinuzita maxilara partea dreapta si sfenoidita
- 3Acupunctura pentru sinuzita ?
- 1Sinuzita maxilara
- 2Sinuzita maxilara, etomoidala
Mai multe informații despre: sinuzita maxilara