sinuzita
Buna ziua, am o luna si mai bine de cand ma chinui cu o sinuzita, mi-a fost diagnosticata ieri in urma unui CT Sinusuri, concluziile fiind sinuzita maxilara-etmoidala-frontala dreapta, am facut prima punctie in aceeiasi zi si am inceput si tratamentul cu antibiotic Tavanic de 500 in primele 3 zile il iau la 12 ore dupa care mi-sa prescris una la 24 de ore, paracetamol si marimer, maine am a doua punctie si intre timp am fost la dentist facand un CT dentar si rezultatele au fost vazute si de un medic chirurg maxilo-facial prima parere numai in urma vizualizarii CT dentar este de operatie cu extractia a 3 dinti.Va rog din suflet sfatuiti-ma ce ar trebuii sa-i spun medicului maine daca va sustine operatia de dinti si curatare a sinusului sa o accept mi-se pare prea mult 3 dinti si totul pare prea din pripa, sa astept sa vad rezultatele tratamentului cu antibiotic si sa continuii sa fac punctii mai multe? Inteleg eliminarea focarului de infectie dar nu se pot trata maselele si elimina doar cea care da infectia ? Va multumesc din suflet anticipat!
2 comentarii
1 daca se puteau trata infectiile dentare. trebuiea s.o faci cu mult timp in urma.. nu era cazul sa astepti sa perforeze osul si sa faca infectie in sinus
2 numai punctiile sinusale NU ajuta... ramane infectia dentara si osul afectat.si sinuzitele se repeta la 2-3 saptamani dupa ce termini antibioticul
3 tratamentul coret a sinuzitei Odontogene..este la maxilo-facial
2 numai punctiile sinusale NU ajuta... ramane infectia dentara si osul afectat.si sinuzitele se repeta la 2-3 saptamani dupa ce termini antibioticul
3 tratamentul coret a sinuzitei Odontogene..este la maxilo-facial
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sinuzita maxilara si rinitra hipertrofica
- 1Sinuzita maxilara
- 2Sinuzita maxilara in urma unei lucrari protetice necorespuzatoare
- 5sinuzita maxilara bilaterala cu mastoidita stanga
- 0La cat timp dupa operatia de sinuzita maxilara ai voie sa mergi la stomatolog?
- 1Sinuzita maxilara
- 3Sinuzita maxilara
- 0sinuzita maxilara
- 4Sinuzita maxilara
- 5Dureri foarte mari de cap dupa operatia de sinuzita
- 4sinuzita maxilara acuta bilateral
- 5Interpretarea rezultatelor CT ului
- 3Sinuzita Maxilara pe partea dreapta
- 4Sinuzita - Operație laparoscopică
- 3Acupunctura pentru sinuzita ?
- 3Sinuzita MAXILARA Bilaterala de cauza dentară
- 1Sinuzita maxilara