Sinuzita si comunicare orosinusala
In 11 ianuarie am facut o extractie stanga sus. Masea. Doctorul nu m-a cusut. Gaura era mare. Mi-a zis doar sa nu deranjez cheagul ala de sange care se formeaza.
Dupa vreo 3 sapt am simtit un gust ciudat in gura. Apoi a reaparut la cateva zile. Era puroi care efectuv imi curgea in gura. Am luat niste antibiotice 5 zile la recomandarea medicului de familie. S-a ameliorat dar nu s-a vindecat. Am fost la un alt stomatolog care mi-a spus ca primul ar fi trebuit sa ma coase pt ca am comunicare intre cavitatea bucala si sinusul maxilar si am facut sinuzita.
M-a trimis la un chirurg.
Azi am mers la un chirurg BMF care mi-a facut o punctie. Mi-a spus ca trebuie sa ma operez la Bucuresti, cu internare.
In afara unei radiografii, nu am facut nicio analiza nimic.
Aceasta comunicare nu se vede. Medicul stomatolog nici nu a sesizat-o, probabil e cat o gamalie de ac undeva.
De ce trebuie sa ma internez?
Eu intelesesem initial ca procedura e mai simpla, nu asa de complicata. Pe net am citit chestii legate de intubare, anestezie generala, internare 7 zile.
Imi puteti spune ce presupune exact aceasta operatie? Cat de urgenta este? Ce se intampla daca nu o fac?
Ce presupune?
Dupa vreo 3 sapt am simtit un gust ciudat in gura. Apoi a reaparut la cateva zile. Era puroi care efectuv imi curgea in gura. Am luat niste antibiotice 5 zile la recomandarea medicului de familie. S-a ameliorat dar nu s-a vindecat. Am fost la un alt stomatolog care mi-a spus ca primul ar fi trebuit sa ma coase pt ca am comunicare intre cavitatea bucala si sinusul maxilar si am facut sinuzita.
M-a trimis la un chirurg.
Azi am mers la un chirurg BMF care mi-a facut o punctie. Mi-a spus ca trebuie sa ma operez la Bucuresti, cu internare.
In afara unei radiografii, nu am facut nicio analiza nimic.
Aceasta comunicare nu se vede. Medicul stomatolog nici nu a sesizat-o, probabil e cat o gamalie de ac undeva.
De ce trebuie sa ma internez?
Eu intelesesem initial ca procedura e mai simpla, nu asa de complicata. Pe net am citit chestii legate de intubare, anestezie generala, internare 7 zile.
Imi puteti spune ce presupune exact aceasta operatie? Cat de urgenta este? Ce se intampla daca nu o fac?
Ce presupune?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sinuzita a afectat maseaua sau viceversa?
- 80Sinuzita maxilara dreapta
- 13operatie de sinuzita maxilara a doua oara
- 15stare generala de rau, lesin si ameteala
- 1sinuzita maxilara
- 0sinuzita maxilara
- 0sinuzita maxilara stg. comunicare Oro-Antrala stg.
- 4Sinuzita maxilara
- 1Miros urat in nas
- 2sinuzita
- 3Dupa operatie sinuzita maxilara
- 1Simptome postoperatorii sinuzita maxilara
- 3Sinuzita maxilara
- 1După extractie premolar sinuzita
- 3Rog sfat rinita alergica, sinuzita maxilara cronica, cazeum, migrena, VPPB
- 3Sinuzita MAXILARA Bilaterala de cauza dentară
- 4Dureri nas si ochii
Mai multe informații despre: Sinuzita maxilara odontogena sinuzita maxilara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: