ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Sinuzita maxilara

26-06-2020
Alex.a
Nu este medic/terapeut
Alex.a
Buna ziua în urma unui control ORL si al unui CT am fost diagnosticarea cu sinozita odontogena, am luat tratament 7 zile cu antibiotic Tavanic, paracetamol, Sinupret, și vibrocil dupa care medicul mea mai dat pr 3 zile anitibiotic si Sinulan... cand am mers prima dată ma simteam ft rau imi curgea puroi si pe gât și pe nara stângă dureri de tâmplă de ochi obraz tot pe partea stângă... după 7 zile de tratament m-am simțit mai bn nu am mai avut dureri si nici scurgerile acea urat mirositoare, mâine o sa termin antibioticul se fac 10 zile... medicul mea spus daca mai ma simt rau sa merg inapoi pt punctii... nu ma simt bn dar nici foarte rau ce sa. Fac ? Ce sunt alea punctii ? Necesita internare ? Ce pret au ? Scz pt roman
Va multumesc
7 comentarii
0
26-06-2020, ora 22:31
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Sinuzita Odontogena Nu răspunde la ttratament
De operează la chirurgia Maxilo Faciala dintele împreună cu sunusuk
Nu pierde timpul
0
26-06-2020, ora 23:05
Alex.a
Nu este medic/terapeut
Alex.a
Dintele lam scos apoi la stomatologie mea zsis ca nu mai tin de ei ca nu am nimic si chestii deastea.. am mers la orl unde am incercat cu tratament dar rezultat 100/100 nu e... mea zis ca trebuie sa fac punctii... sunt in ceata deci trebuie sa merg la oro maxilo nu la ORL ?
0
27-06-2020, ora 00:20
Alex.a
Nu este medic/terapeut
Alex.a
Problema e ca nu sunt nici asigurata si nu dispun de bani multi sunt însoțitor cu i demnizatie la copil ... ce pret ar avea această operație?
Multumesc pt răspunsuri domnul doctor
0
01-08-2020, ora 15:45
AndraGhe92
Nu este medic/terapeut
AndraGhe92
Buna ziua, va rog sa imi dati un sfat, de mica ma confrunt cu sinuzita cronica bacteriana cu Stafilococ auriu MRSA, am incercat tot felul de antibiotice si spayuri nazale plus o operatie de polipi la 23 de ani, cu nimic nu mi se negativeaza bacteria si mereu am leucocitele marite si Vsh, am stari de rau iar nasul nu il pot curata cu nimic, mucozitatile mi se scurg in gat dar foarte putin... in rest este ft uscat si nimic nu ma anuta sa drenez, ma gandeam sa iau ca o ultima sansa un aparat de aerosoli insa nu stiu ce substante sa folosesc avand in vedere ca eu mai am si alte boli cronice, Thalasemie Majora, in tratament cu Exjade, transfuzii la 3 sapt, egilok de 50 mg pe zi. si mai multe.
0
01-08-2020, ora 16:35
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Stafilococul creste pe lapte și dulciuri... Care trebuie excluse complet din alimentație pana la modificare completa a florei intestinale
Asta duce la inbunatatireacLitatii limfei și asa sunt șanse de vindecare a sinusitelir, rinitelor
Mai trebuie excluse oțet, lamai, usturoi, citrice, acidulate care produc Reflux gastro esofagian și acidul gastric afectează Faringele pana sus în spatele nasulii
Radiografii la rădăcină dinților de sus de sub sinus. Acolo sunt frecvente focare de infectii
0
01-08-2020, ora 18:56
AndraGhe92
Nu este medic/terapeut
AndraGhe92
O sa refac o radiografie de sinusuri sa vad in ce stadiu sunt...
Ca recomandare pt aparatul de aerosoli ce m ar putea ajuta ca tratament ?
Mentionez ca pe ultimul exudat nazal a iesit sensibil la ciprofloxacina, gentamicina, levofloxacin, linezolid si biseptol in rest este rezistent pe orice.
Am luat tratament si pe cale orala si picaturi nazale si intravenos fara nici o ameliorare.
Multumesc!
0
01-08-2020, ora 19:09
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Nu tratez niciodată dia Simptomul sau o analiza.
Tratez cauza problemei și pacientul...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: