sindromul Klinefelter - sfaturi
Am 22 de ani si sufar de sindromul Klinefelter. Am nevoie de tratament! Pot gasi in bucuresti un doctor endocrinolog care imi poate prescrie un tratament cu testosteron injectabil. Stiu ca este destul de tarziu deoarece tratamentul in asemenea cazuri incepe de la varsta de ~ 15 ani. Mentionez ca pe data de 14.05.2007 am efecuat un examen cariotip la Genetic Lab (str garleni, bucuresti) iar acum astept confirmarea.
Pentru a va putea usura oarecum raspunsul va voi descrie simptomele mele (caracteristice klinefelter) :
Ginecomastie (pronuntat)
Pilozitate redusa
Testicole de dimensiuni mici
"Apetit" sexual redus
Probleme cu memoria si concentrarea (probleme la facultate) desi majoritatea testelor IQ au dat rezultate de peste 150
Nu ma pot concentra
Solduri late (foarte)
Inaltime peste medie (1.89)
Membre lungi
Umeri lati
Ca rezultat al acestei anomalii cromozomiale:
Introvertit, mult prea visator, nu pot socializa cu persoanele din jurul meu, deficienta in exprimare, nu pot privi oamenii in ochi, imi este rusine sa ma dezbrac, sa merg la piscine, stranduri nu pot cumpara hainele care imi plac... obezitate (100Kg) intr-un cuvant viata mea este un dezastru. Va rog sa ma ajutati!
Credeti ca un tratament cu testosteron ar putea corecta ceva?!
Pentru a va putea usura oarecum raspunsul va voi descrie simptomele mele (caracteristice klinefelter) :
Ginecomastie (pronuntat)
Pilozitate redusa
Testicole de dimensiuni mici
"Apetit" sexual redus
Probleme cu memoria si concentrarea (probleme la facultate) desi majoritatea testelor IQ au dat rezultate de peste 150
Nu ma pot concentra
Solduri late (foarte)
Inaltime peste medie (1.89)
Membre lungi
Umeri lati
Ca rezultat al acestei anomalii cromozomiale:
Introvertit, mult prea visator, nu pot socializa cu persoanele din jurul meu, deficienta in exprimare, nu pot privi oamenii in ochi, imi este rusine sa ma dezbrac, sa merg la piscine, stranduri nu pot cumpara hainele care imi plac... obezitate (100Kg) intr-un cuvant viata mea este un dezastru. Va rog sa ma ajutati!
Credeti ca un tratament cu testosteron ar putea corecta ceva?!
7 comentarii
voi reveni cu comentarii in momentul in care voi primi confirmarea sindromului (7-8 zile). va multumesc
ok... am primit in dimineata asta telefon de la Genetic Lab. Cariotip normal, 46 XY. Dilema este mai mare. Va rog sa-mi dati un sfat. De ce sunt prezente 90% din simptomele klinefelter???
Pana la sindromul Klinefelter mai exista si alte forme de sexualizare anormala.In Klinefelter dimensiunea testiculelor se reduce odata cu inaintarea in varsta, pana la atrofierea lor aproape completa.Daca dimensiuna testic dv depaseste 25mm, cu siguranta nu aveti acest sindrom.In Klinef sterilitatea este un indicator f important.Va sugerez sa efectuati o SPERMOGRAMA.
Va sugerez dozarea urmatorilor hormoni:
LH
FSH
PRL
ESTRADIOL
TESTOSTERON
PROGESTERON
Cu stima,
Dr Soare
Va sugerez dozarea urmatorilor hormoni:
LH
FSH
PRL
ESTRADIOL
TESTOSTERON
PROGESTERON
Cu stima,
Dr Soare
Va multumesc din suflet pentru atentia acordata. Mai am inca o intrebare, daca imi permiteti: Tratamentul cu AndroGel (gel pt utilizare cutanata cu Testosteron) se poate achizitiona numai cu reteta? Aveti idee la ce pret se gaseste acest produs(aproximativ)?. Inca odata va multumesc din suflet pentru timpul acordat
cosmine faptul ca tu ai ginecomastie, dupa parerea mea testosteronul care e produs de corpul tau, se aromatizeaza foarte repede inainte sa ajunga acolo unde trebuie.si de aici rezulta si faptul ca apetitul sexual este redus.in schimb exista tratamente pt ginecomastie, exista tratamente si pt a restabili nivelul de testosteron din organismul tau.chiar daca dr.iti va scrie o reteta cu testosteron...slabe sanse sa il gasesti in farmacii.oricum astept raspunsul tau in legatura cu analizele si tratamentul care ti-l va da.multa sanatate!
sal cosmin.ai rezolvat problema ginecomastiei?eu am aceiasi problema si ma deranjeaza foarte, foarte tare.poate cineva sa ma ajute?
Nu. nu am rezolvat.. Am sa incerc sa ma obisnuiesc cu ideea. Probabil daca mai slabesc se diminueaza (Am 1.89, 105 Kg, 24 ani) desi multa lume se ingrasa si pune numai burta. Cred ca voi recurge la chirurgia plastica deoarece m-am saturat sa-mi fie rusine sa ma duc la un strand
Am facut urmatoarele analize (Dec 2008) :
Cariotip normal, XY
FSH = 2.68 mU/mL (1.5 - 12.4)
LH = 4.3 mU/mL (1.7 - 8.6)
Testosteron = 18.43 mnol/L (9.9 - 27.8)
Toate sunt in limite normale.
Am facut urmatoarele analize (Dec 2008) :
Cariotip normal, XY
FSH = 2.68 mU/mL (1.5 - 12.4)
LH = 4.3 mU/mL (1.7 - 8.6)
Testosteron = 18.43 mnol/L (9.9 - 27.8)
Toate sunt in limite normale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37Vreau sa slabesc!!!!Am 16 ani si am 72 kg!!!!
- 1obez gr 2
- 5Metformin-pentru obezitate de gradul I
- 4obezitate gr.3
- 10Ajutor sunt obeza!
- 4Hernie ombilicala, pancreatita acuta, obezitate gr. 1, hipercolerostemie
- 1Obezitate ereditara, dieta si stil de viata.
- 4Slabirea la adolescent
- 13Insulina bazala
- 13Tratament - Pregnyl 5000ui
- 32Dureri puternice in fese
- 15reductil cel mai bun medicament impotriva obezitatii
- 21Pastile de slabire... pentru obezitate de 2 ani
- 60Operatii de slabit
- 8Metroragie in climax
- 36Greutatea si depresia
- 8Cum slabesc 25 de kg?
- 5Obezitate, cardiaca
Mai multe informații despre: Sindromul Klinefelter Obezitatea