ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

daca copilul se naste cu sifilis care sunt sansele ca acesta sa fie tratat?

04-03-2009
marianamc
Nu este medic/terapeut
marianamc
acum 6 ani am pierdut o sarcina la 6 luni.diagnosticul copilului a fost de sindrom klinefelter turner iar eu am fost diagnosticata cu lues latent recent.am facut mai multe tratamente cu moldamin. la penultimul examen aveam vdrl + iar tpha +.recent am mai facut un test si mi-a iesit vrrl+ tpha+.la data testului eram deja insarcinata.cred ca sunt insarcinata in doua luni.care sunt sansele sa duc sarcina pana la capat iar copilul sa fie sanatos?daca totusi se naste cu sifilis care sunt sansele ca acesta sa fie tratat?multumesc si astept raspuns cat mai curand
5 comentarii
0
04-03-2009, ora 17:54
daiaconache
Nu este medic/terapeut
daiaconache
probleme prea mari nu ar fi daca se naste cu sifilis faceti amindoi penicilina
0
04-03-2009, ora 17:57
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cum sa-l nasti cu sifilis?Trebuie neaparat sa mergi la dermatolog si sa faci tratamentul corect.Nu trebuia sa te apuci de facut copii cu testele pozitive.Daca spui ca te-ai tratat si acum e ca la inceput, adica tot ai boala, inseamna ca partenerul tau ori nu s-a tratat si el, fie ai parteneri sexuali multipli de care nici tu nu stii mare lucru.Deci daca pastrezi sarcina mergi urgent la dermatolog si du-ti si partenerul.
0
10-03-2009, ora 13:01
catalin2301
Nu este medic/terapeut
catalin2301
buna ziua! se poate depista virusul lues prin testul papanicolau?
0
15-03-2009, ora 08:03
marianamc
Nu este medic/terapeut
marianamc
dupa cum am spus, analizele din 20 01 2009 mi-au iesit pozitive intens.am fost la dermato iar d-na doctor m-a trimis sa imi fac testele la centrul de recoltare si transfuzie a sangelui.mare mi-a fost mirarea cand rezultatele erau vdrl negativ tpha negativ sifilis total anti body pozitiv.aceste analize le-am facut pe data de 4 martie.cum poate dispare o boala grava in timp atat de scurt?am sa repet testele la acel cabinet medical la care mi-au iesit pozitive timp de 5 ani, iar daca si acum imi ies la fel voi da in judecata laboratorul respecti pentru ca nu ii intereseaza decat banii nu si sanatatea persoanelor.acu voi sta linistita si voi astepta venirea pe lume a celui mai asteptat copil.sanatate tuturor si aveti grija unde va faceti analizele
0
31-03-2009, ora 12:00
ramonikab
Nu este medic/terapeut
ramonikab
si am facut analizele pe timpul sarcinii la un centrulde recoltare si transfuzie si au iesit negativ.dupa ce am nascut am fost diagnosticata cu lues latent tardiv..asta inseamna aca aveam bola dinainte de a ramane insarcinata.cum va explicati ? iti lasa impresia ca cei de acolo nici nu il analizeaza. si eu as avea un chef sa merg si sa-i denunt.am nascut copilul bolnav acum are 5 ani e bine sanatos vindecat dar tre sa merg anual la anlize pt-ca nu se stie, in schimb eu am ramas cu sechele psihic si de 5 ani ma chinui sa ma negativizez dar fiind alergica la penicilina al luat azitrox si cam greu.cineva caree are experienta in domeniu poate sa imi spuna dac mi-au iesit urmatoarele rezultate:rpr+ si tpha + eu le tot intreb cum e acest rezultat ?si dumneaei imi tot spune "de tine nu ma intereseaza, tre sa vad cu copilul tu nu ai nimic" avand acest rezultat as putea sa mai fac un bebe?sanatate multa
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un nou studiu relevă beneficiile testării acasă pentru sifilis
  • Examinarea placentei poate releva cu acuratețe mare cauza unei sarcini pierdute
  • O posibilă renaștere a epidemiei de sifilis
  •