Obezitate gradul 1 si Siofor 1000
Buna ziua sunt intr o situatie mai dificila.
pana in 2014 aveam 50-52kg 160m dupa ce am nascut (octombrie 2014 72kg) am inceput sa ma tot ingras, ajunsesem la 88 kg si nu puteam sa slabesc cu nimic. am tinut regim am facut sport am fost la nutritionist si nimic. La sfarsitul lunii august 2017 am fost la parhon bucuresti si doamna doctor mi a prescris siofor 1000mg spunand, ca am obezitate de gradul 1 si sunt predispusa la diabet. de atunci si pana acum am, am ajuns la 76 kg fara prea mult efort. Nu stiu cat as putea sa iau aceste pastile. Daca stie cineva va rog sa imi spuneti si mie pana ajung la doamna doctor sa imi explice dansa. Multumesc
pana in 2014 aveam 50-52kg 160m dupa ce am nascut (octombrie 2014 72kg) am inceput sa ma tot ingras, ajunsesem la 88 kg si nu puteam sa slabesc cu nimic. am tinut regim am facut sport am fost la nutritionist si nimic. La sfarsitul lunii august 2017 am fost la parhon bucuresti si doamna doctor mi a prescris siofor 1000mg spunand, ca am obezitate de gradul 1 si sunt predispusa la diabet. de atunci si pana acum am, am ajuns la 76 kg fara prea mult efort. Nu stiu cat as putea sa iau aceste pastile. Daca stie cineva va rog sa imi spuneti si mie pana ajung la doamna doctor sa imi explice dansa. Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3diabetul insulino depedent asociat cu xenical
- 12obezitate - pastila de slabit?
- 4obezitate gr.3
- 11Obezitate de gradul 2, am sa inving obezitatea! voi nu vreti?
- 10obezitate - dieta sau chirurgie?
- 9Tin de 6 ani dieta, dar fara niciun rezultat
- 0Sfaturi pentru a scapa de supragreutate (obezitate)
- 6Rezultate Analize Hormonale
- 0Obezitatea creşte riscul de deces în accidentele rutiere (studiu)
- 36Greutatea si depresia
- 518 Ani 150 kg dieta drastică
- 0Diabetul se vindeca?
- 3Oare e diabet zaharat? Sunt foarte speriat
Mai multe informații despre: Obezitatea metformin prediabetul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: