Simt ca nu am aer
Buna ziua! Acum 1 luna si 2 saptamani am avut o indigestie dupa care nu am mancat 3-4 zile doar cate o banana 2. M-am simtit foarte slabit iar in a 4 a seara m-am trezit peste noapte tremurand si cu calduri, iar apoi am simtit ca nu am aer. In 2-3 zile imi revenisem, cateva zile am fost normal, iar apoi a revenit senzatia asta. Am fost la 2 orl, mi-au spus ca nu am nimic si ca este atac de panica. Ambulanta de 3 ori mi-au luat saturatia la respiratie si a iesit numai 98 si 99. Si ei au spus ca este atac de panica sau anxietate. Mi s-a dat sedatif pc, extraveral, persedon si melatonina, respiram repede si simteam putin aer, pana cand intr-o dimineata nu mai simteam aer deloc si 2 zile am crezut ca o sa mor in orice clipa. Iar mi s-a luat saturatia la oxigen, cei de pe ambulanta au spus ca toate semnele vitale sunt bune, sa merg la psihiatru. Acesta mi-a dat sertralina si rivotril, le iau de 2 saptamani, ce e drept ma simt mai linistit si pot dormii noaptea, dar tot simt ca nu am aer. Este posibil sa fie alta problema, sau e doar o forma grava de anxietate avand in vede saturatia de oxigen de 99? Un sfat va rog la 20 de ani in loc sa ma bucur de viata sunt chinuit de aceasta senzatie.
Medicamentele isi fac efectul in 2-4 saptamani. Mai aveti putina rabdare.
Buna Clara ! Spune mi te rog la starile de anxietate pe care le ai avut: au fost si picioare grele, cap greu, durere in ceafa, moleșeală, zgomot in urechi ?
buna. Am avut și eu aceleași simptome anul trecut. Vreo 2 luni am crezut ca o sa mor, ca am ceva la plămâni, am fost și la orl si la tiroida si la multe alte investigații. Pneumologul mi-a sugerat ca ar fi o tulburare de anxietate si asa a fost. Ai o frica pe care nu o poți inlatura. Mie mi-a trecut dar am început cu alte frici. Deci nu întrerupe tratamentul. Sanatate
Buna Leo ! Ce tratament ai luat ? Si ce simptomatologie ai avut sau ai ?
bună Cătălina. Tratamentul mi-a fost prescris de psihiatru, cam o luna mi-a trebuit sa îmi revin, apoi am renunțat la tratament iar după câteva luni starea mea a devenit mult mai grava, frica a fost tot mai mare. Aveam emoții necontrolate, asa ma trezeam dimineața, nu aveam aer, simțeam ca nu îmi ajunge aerul, picioare grele, ameteala scurta, o durere ascuțită între omoplați, gust ca de fier în gura, durere de stomac și multe altele...
Am cheltuit o gramada de bani pe investigații inutile Orl, cardio, pneumologie, tiroida, ginecologie, gastro, ma gândeam chiar sa fac și un Rmn. Acum am iar stările de emoții și nu ma pot liniști dar nu mai vreau sa iau tratament psihiatru, o sa incerc sa elimin cauza fricii mele, nu sa devin dependenta de pastile pt a fi fericita
Buna Leo! Aveai si durere in ceafa, junghi in stanga, parestezii, furnicături ale feței,..greata
Buna Cătălina. Nu mai rețin toate simptomele pe care le-am avut. Dacă vrei cauta pe net 150 simptome ale anxietății, sunt pe site-ul clinicii hope. Eu mi-am regăsit acolo multe simptome
Buna Leo! Si ce ai facut, cum ai trecut peste simptome ?
Cu medicamente de la psihiatru, 4 feluri. Vizite la psihiatru am facut o data pe sapt, apoi la 2 sapt... cel mai bine ar fi sa mergi la un psihiatru bun sa te convingă în legătură cu simptomele anxietatii
Credeam ca ești mai aproape de Suceava, eu am fost la un psihiatru extraordinar aici
Leo acum i au dimineata jumate de anxiar si una de fobiless, si seara un sfert de mirzaten..am o luna de zile
Leo, oricum am o dislipidemie mixtă..si palpitații...am avut aparat pus 24 ore..palpitații puls 136 cel mai mare..ce ma sacaie este faptul ca am picioare grele, cap greu si faptul ca mi țiuie urechile...plus la RMN angio artera stanga mai îngusta..RMN cerebral atrofie, nervul VIII
Palpitații, tiuit în urechi (aveam o senzație ca și cum auzeam tot timpul cum își flutura aripile o pasare) dar a trecut în vreo 2 luni, cap greu, picioare grele am avut și eu, eu nu am făcut un rmn.
Primul meu episod de anxietate s-a manifestat cu palpitații puternice, nu aveam aer de nici un fel, ieșeam afara dar tot degeaba, simțeam cum o ia inima la galop, nici în mașină nu puteam urca, mergeam cu capul afara sa am puțin aer, simțeam ca ma sufoc
Catalina, am renunțat pentru ca ma simțeam bine, de neclintit dar la prima supărare au revenit emoțiile și simptomele chiar mai rău decât înainte. Momentan nu iau tratament, ma simt groaznic dar încerc sa ma mențin pe linia de plutire. Mi sa pus în minte ca as avea ceva la faringe și nu pot scapa de idee. Maine merg sa fac exudat ca sa vad daca e ceva sau nu, apoi sa vad ce îmi recomanda medicul de familie, sper sa nu fie nimic sa ma pot liniști. Mie dacă îmi confirma un medic faptul ca nu am nimic atunci imi trec toate... și am avut si amețeli scurte
Leo..o sa fie totul bine..cu Bunul Dumnezeu inainte. Cred ca anxietate am avut si inainte dar nu știam..dar acum am fost la urgente de 9 ori, prima oara m am speriat tare si de acolo tot felul plus ca o luna n am mai fumat si aveam sevraj si nu am știut, acum fumez din nou...frica e cea mai periculoasa...am avut dureri f mari de cap...povestea asta a început acum 4 luni, de o luna i au tratament
Catlina mie îmi e f greu sa nu ma gandesc la multe. Tatăl meu a murit la 56 ani de cancer laringian, unchiul meu zilele trecute de cancer în gura și ma tot macină ideea de a nu fi ceva ereditar, plus ca mai si fumez 4, 5 țigări pe zi. Nu as fi asa panicata dar ma tot gândesc la copiii mei ca sunt mici și nu vreau sa crească fara mama, asta e grija mea cea mai mare
Cum anume se manifesta sevrajul? Eu tot încerc sa las și acele 4, 5 țigări dar ma iau emotiile mai tare dacă nu am o tigara dimineata
Catalina tu măcar ai susținere din familie? Eu am o sora căreia ii spun ce ma supara și încearcă sa ma liniștească. Soțul imi spune ca nu am nimic doar mintea bolnava, nu ma intelege
Leo..in fiecare zi picioare grele, greutate pe cap, palpitații...am cheltuit o groaza de bani..in fiecare zi parestezii pe fața...da soțul meu zice ca da
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Lipsa de aer si stare de neliniste
- 8Lipsa de aer la trezire.
- 2nu am aer cat trebuie
- 2lipsa aer, oboseala, sufocare
- 12Lipsa de aer
- 1Respiratie Greoaie
- 1Miros de fum amar in nas cu stare de rau
- 0Lipsa de aer
- 3Lipsa de aer
- 0Apăsare în piept și lipsa aer
- 0Tiroida - simt un nod in gat, insomnii, senzația că nu am aer
- 3Lipsa aer
- 4Lipsa de aer
- 2Probleme de respirație lipsa aer senzație sufocare de la ce poate fi
- 3Senzație lipsa de aer după ce mănânc
- 4Probleme respiratorii fetița 13 ani rog un răspuns
- 3Spondilita anchilozanta, lipsa de aer, durere în piept, amețeală și transpirație după efort
- 1Endometrioză?
Mai multe informații despre: lipsa de aer
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: