Dureri de cap violente
Buna ziua.
Cu ani in urma am ajuns de cateva ori la urgente cu dureri de cap insuportabile. Dupa CT, EcoDopller, s-a descoperit ca am stenoza. Neoperabila din cauza "vecinatatilor". Mi s-a recomandat si am avut grija de atunci sa ies zilnic din casa macar o ora, doua. Nu am mai avut probleme asa mari. Fara medicatie!
Acum, in orasul meu purtarea mastii este obligatorie peste tot. Degeaba aerisesc locuinta de mai multe ori, nu este acelasi aer ca afara. Degeaba ies pe strada, pentru ca purtand masca, creierul nu se oxigeneaza. Inspir aerul expirat de mine. Ma intorc acasa cu dureri violente de cap, de parca m-ar taia cineva cu toporul. Nici un medicament nu ma ajuta. Nu am pe nimeni care are curte, ca sa merg sa stau acolo fara masca.Cu durerile astea, imi doresc moartea, numai sa scap de ele.
Imi puteti da niste idei care sa ma ajute sa nu mai apara aceste dureri de cap din cauza ca nu este oxigenat creierul?
Cu ani in urma am ajuns de cateva ori la urgente cu dureri de cap insuportabile. Dupa CT, EcoDopller, s-a descoperit ca am stenoza. Neoperabila din cauza "vecinatatilor". Mi s-a recomandat si am avut grija de atunci sa ies zilnic din casa macar o ora, doua. Nu am mai avut probleme asa mari. Fara medicatie!
Acum, in orasul meu purtarea mastii este obligatorie peste tot. Degeaba aerisesc locuinta de mai multe ori, nu este acelasi aer ca afara. Degeaba ies pe strada, pentru ca purtand masca, creierul nu se oxigeneaza. Inspir aerul expirat de mine. Ma intorc acasa cu dureri violente de cap, de parca m-ar taia cineva cu toporul. Nici un medicament nu ma ajuta. Nu am pe nimeni care are curte, ca sa merg sa stau acolo fara masca.Cu durerile astea, imi doresc moartea, numai sa scap de ele.
Imi puteti da niste idei care sa ma ajute sa nu mai apara aceste dureri de cap din cauza ca nu este oxigenat creierul?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nu am aer cat trebuie
- 5Oboseala excesiva si palpitatii.
- 10Se trezeste din somn ca nu are aer si parca se sufocă
- 1Miros de fum amar in nas cu stare de rau
- 1Lipsa de aer
- 3Respiratie greoaie si senzatie ca mi se strange baza gatului
- 4Probleme respiratorii
- 39Interpretare rezultat Computer tomograf toracic pulmonar
- 3Lipsa de aer
- 0Apăsare în piept și lipsa aer
- 0Tiroida - simt un nod in gat, insomnii, senzația că nu am aer
- 3Lipsa de aer înainte de somn
- 3Lipsa aer
- 2Probleme de respirație lipsa aer senzație sufocare de la ce poate fi
- 3Senzație lipsa de aer după ce mănânc
- 4Probleme respiratorii fetița 13 ani rog un răspuns
- 3Spondilita anchilozanta, lipsa de aer, durere în piept, amețeală și transpirație după efort
- 1Endometrioză?
Mai multe informații despre: lipsa de aer
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: