Simt ca nu am aer
Buna seara, De ceva vreme ma confrunt si eu cu probleme de respiratie. Mi se intampla doar în sezonul rece, începând de toamna pana primavara tarziu. Am o tuse in gât, tusesc usor, durere in spate in dreptul plămânilor și cel mai deranjant am episoade ca nu pot respira (simt ca nu intra aer suficent).am fost la plămâni, alergologie, orl nu au găsit nimic semnificativ ca sa justifice probl.de resp. Dacă s a mai confruntat cineva cu asemenea simptome imi spuneti va rog ce alte investig.ati mai facut?... la ce medic? Sau o interpretare a unui medic pls!!!
Incercati sa faceti un test de anxietate pe net. Lipsa de aer poate fi o somatizare de anxietate.
Mulțumesc frumos pt.sfat! am făcut testul de anxietate pe net, a ieșit moderat. Am vb.si cu medicul de familie daca ar trebui sa trec pe la psihiatru, din punctul lui de vedere nu i necesar cică o sa treacă! Însă nu sunt bine deloc, parca am mai multe simptome: nod în gât, câteodată înghit greu și acuma parcă îmi urca acidul din stomac în gât, și este f.deranjant. nu simt sa vina ceva de la stomac și nici nu mă doare! Doar că persista permanent acea senzație de răceală care nu mai trece. chiar nu știu ce să mai fac. Daca s a mai confruntat cineva cu așa simptome ar fi minunat sa scrie ce soluții ajutătoare a mai găsit! pls!!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Lipsa de aer si stare de neliniste
- 4Presiune pe piept si disconfort
- 4Lipsa de aer-durere toracica
- 2lipsa aer, oboseala, sufocare
- 1Miros de fum amar in nas cu stare de rau
- 1Lipsa de aer
- 3Respiratie greoaie si senzatie ca mi se strange baza gatului
- 2Lipsa de aer in timpul somnului.
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 0Lipsa de aer
- 0Tiroida - simt un nod in gat, insomnii, senzația că nu am aer
- 3Lipsa aer
- 4Lipsa de aer
- 7Lipsa de aer / căscat excesiv/ oftat
- 3Senzație lipsa de aer după ce mănânc
- 4Senzatie lipsa de aer
- 3Spondilita anchilozanta, lipsa de aer, durere în piept, amețeală și transpirație după efort
Mai multe informații despre: lipsa de aer
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: