Simt ca nu am aer

33 comentarii 1 2
0
11-11-2020, ora 17:50
MIKY1980
Nu este medic/terapeut
MIKY1980
Buna seara, De ceva vreme ma confrunt si eu cu probleme de respiratie. Mi se intampla doar în sezonul rece, începând de toamna pana primavara tarziu. Am o tuse in gât, tusesc usor, durere in spate in dreptul plămânilor și cel mai deranjant am episoade ca nu pot respira (simt ca nu intra aer suficent).am fost la plămâni, alergologie, orl nu au găsit nimic semnificativ ca sa justifice probl.de resp. Dacă s a mai confruntat cineva cu asemenea simptome imi spuneti va rog ce alte investig.ati mai facut?... la ce medic? Sau o interpretare a unui medic pls!!!
0
13-11-2020, ora 06:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Incercati sa faceti un test de anxietate pe net. Lipsa de aer poate fi o somatizare de anxietate.
0
14-11-2020, ora 17:59
MIKY1980
Nu este medic/terapeut
MIKY1980
Mulțumesc frumos pt.sfat! am făcut testul de anxietate pe net, a ieșit moderat. Am vb.si cu medicul de familie daca ar trebui sa trec pe la psihiatru, din punctul lui de vedere nu i necesar cică o sa treacă! Însă nu sunt bine deloc, parca am mai multe simptome: nod în gât, câteodată înghit greu și acuma parcă îmi urca acidul din stomac în gât, și este f.deranjant. nu simt sa vina ceva de la stomac și nici nu mă doare! Doar că persista permanent acea senzație de răceală care nu mai trece. chiar nu știu ce să mai fac. Daca s a mai confruntat cineva cu așa simptome ar fi minunat sa scrie ce soluții ajutătoare a mai găsit! pls!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns
33 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: