Simptome inexplicabile
Va rog sa ma ajutati.sotul meu are de 4 zile urmatoarele simptome care am vazut ca se potrivesc la mai multe boli si nu stiu ce sa fac:dureri de cap frontale cu tot cu ochi care nu trec cu nici un antiinflamator, transpiratii mai dese seara, sensibilitate la lumina, dureri la incheieturile mainilor si la muschii picioarelor, intepaturi in spate in partea stanga si in fata in parte stanga sub ultima coasta, diaree in a doua zi dupa primele simptome, constipatie urmatoarea zi si acum normal.nu are febra, nu are tensiune(e 130 cu 80 luata aseara si 120 cu 70 azi dimineata luata cu tensiometru manual).la ridicarea in picioare din sezut sau orizontal durere si presiune mare in frunte care trece in 5-6 secunde.sa ma duc cu el la urgenta??chiar nu stiu ce sa fac...va rog sa-mi dati un sfat.precizez ca are 28 de ani, usoara obezitate abdominala si istoric de diabet in familie.de asemenea de 2saptamani nu mai mancam carne, ar putea fi anemie?
4 comentarii
Ar trebui sa il vada un medic.
Ar fi bine sa faca cateva analize, de ex. un examen coproparazitologic, un exudat nazal cu antibiograma si poate ar fi bine totusi sa il vada si un cardiolog.
Pot fi multe cauze care sa produca aceste simptome si trebuie cautate pe rand.
Exudatul nazal cu antibiograma ar fi in primul rand bine de facut.
Trebuie sa treaca 10 zile de la ultimul antibiotic, in caz ca a luat, ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
In legatura cu transpiratiile acelea, ar fi bine de verificat glicemia, dar si tiroida.
Vorbeste cu medicul despre asta.
In legatura cu dieta, nu trebuie facuta o schimbare asa drastica. poate organismul sau nu suporta asa ceva, sau poate are o intoleranta la anumite alimente - gluten, lactoza, fructoza...nu este asa simplu.
Ar fi bine sa faca cateva analize, de ex. un examen coproparazitologic, un exudat nazal cu antibiograma si poate ar fi bine totusi sa il vada si un cardiolog.
Pot fi multe cauze care sa produca aceste simptome si trebuie cautate pe rand.
Exudatul nazal cu antibiograma ar fi in primul rand bine de facut.
Trebuie sa treaca 10 zile de la ultimul antibiotic, in caz ca a luat, ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
In legatura cu transpiratiile acelea, ar fi bine de verificat glicemia, dar si tiroida.
Vorbeste cu medicul despre asta.
In legatura cu dieta, nu trebuie facuta o schimbare asa drastica. poate organismul sau nu suporta asa ceva, sau poate are o intoleranta la anumite alimente - gluten, lactoza, fructoza...nu este asa simplu.
Va multumesc din suflet pt sugestii.oricum de medic nu scapa, imi era doar frica sa nu fie semne de ceva foarte grav care sa nu poata astepta pana luni.multumesc inca o data!
A mai aparut un simptom. Partea dintre ochi si deasupra sprancenelor s-a umflat!Incep sa ma sperii...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri zilnice de cap
- 2accident punctie lombara - dureri cap, spate
- 13angina rosie
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 3Dureri de cap
- 1Durere de cap in acelasi timp cu Ritmul inimii
- 7sinuzita cronica sferoidala si etmoidala
- 6cam in cat timp as putea sa imi reiau actiitatea de steward pe mare?
- 3Durere incredibila de cap
- 2Durere cap de la frig si de la aer conditionat
- 9Pierderi zilnice de memorie, afazie, dureri de cap
- 6Ma doare capul ba la 2 zile, ba a 2-a zi
- 2durere in zona cefeei
- 14Am simptome de sinuzita de mai bine de jumatate de an
- 6Ameteli si dureri de cap
- 2Dureri de cap si coaste
- 7Dureri groaznice de cap
- 5Transpir in somn daca mananc seara tarziu inainte de culcare
- 1Dureri de cap
- 9Dureri de cap frecvente