karissa-dureri de cap si greata
Buna ziua.
Iau anticonceptionalele karissa de aproximativ 3 ani. In ultimele 6-7 luni am inceput sa am niste dureri de cap ingrozitoare care sunt insotite de greata si dureaza aproximativ 3 zile. Am observat ca acestea apar inaintea menstruatiei si dupa ce trece. Am facut pauza 2 luni si in aceasta perioada nu am mai avut aceste probleme. Mentionez ca aceste pastile mi -au fost recomandate deoarece nu se mai gaseau Loette.
Ce alte pastile pot incerca? Menstruatia mea este regulata, dureaza 6 zile si normala ca abundeta si durerile din timpul menstruatiei sunt moderate.
Multumesc
Iau anticonceptionalele karissa de aproximativ 3 ani. In ultimele 6-7 luni am inceput sa am niste dureri de cap ingrozitoare care sunt insotite de greata si dureaza aproximativ 3 zile. Am observat ca acestea apar inaintea menstruatiei si dupa ce trece. Am facut pauza 2 luni si in aceasta perioada nu am mai avut aceste probleme. Mentionez ca aceste pastile mi -au fost recomandate deoarece nu se mai gaseau Loette.
Ce alte pastile pot incerca? Menstruatia mea este regulata, dureaza 6 zile si normala ca abundeta si durerile din timpul menstruatiei sunt moderate.
Multumesc
2 comentarii
Karissa nu este decat partial asemanatoare cu Loette. Pe de alta parte, dupa cum ati observat, aceasta reactie adversa nu a aparut imediat dupa initierea Karrisei, ci dupa un timp, astfel incat se ridica intrebarea daca nu ar fi aparut la fel si dupa Loette. Ceea ce va recomand este nu sa inlocuiti un contraceptiv cu un alt contraceptiv, ci sa schimbati metoda contraceptiva, trecand de la anticonceptionale orale spre alta metoda, cu mai putine reactii adverse si mai putin riscanta pentru organismul dv.
Va multumesc! Raspunsul dvs imi este de mare ajutor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5somnolenta, dureri de cap periodic, oboseala...
- 4am crize dar nu stie nimeni din ce cauza
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 3durere exagerata si neobisnuita de cap
- 20Dureri de cap ingrozitoare, dureri de maxilar si fata
- 11Simt dureri de parca m-ar lovi cu ceva in interiorul capului
- 3dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.
- 4sangerare ureche dreapta
- 0Dureri de cap.
- 1Dureri abdominale, greata
- 3Dureri mari de cap in timpul dietei
- 1sinuzita cronica +dureri de cap si probleme oculare
- 5de 1 an am probleme cu palpitatiile, puls marit, simt o caldura in obraji..
- 5Dureri de cap, greturi, palpitatii de cateva zile
- 1Dureri de cap si spate
- 1Greata fara a putea vomita
- 11Stare de greata/stomac plin
- 0Greata de la unele alimente si bauturi
Mai multe informații despre: Durerea de cap Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: