Sinuzita, dureri si junghiuri in corp
Am 16 ani si de o luna ma confrunt cu o durere de cap intensa, plus dureri ale fetei: in jurul sprancenelor si obrajilor, ma dor ochii, urechile. Am fost la doctor si a zis ca ar putea sa fie sinuzita. De doua zile am tot felul de dureri in corp, junghiuri...la subrat, partile laterale ale trunchiului, stomac in partea de jos, inima, cateodata si maini. ma doare si cumva in vagin, nu prea stiu cum sa descriu durerea, mijlocul spatelui. sunt anxioasa de fel cand vine vorba de probleme de sanatate. ar putea fi ceva grav? mentionez ca nu am avut contact sexual. sunt stresata si nu ma gandesc decat la ce as putea avea, ceva grav. ar putea cineva sa ma ajute? parintii nu vor sa ma duca iar la doctor, spun ca se petrece totul in mintea mea sau ca nu sunt grave. insa durerile sunt. pot fi de natura hormonala? va multumesc mult.
1 comentarii
Parintii ar face bine sa va duca la dr. Si daca nu va duc ei, va duceti singura ca aveti gratuit.
Cu trimitere de la medicul de familie, faceti si un consult oftalmologic pt durerile de cap, daca e ok, un consult ORL. Toate gratuite. Sa nu fie o sinuzita.
Cu trimitere de la medicul de familie, faceti si un consult oftalmologic pt durerile de cap, daca e ok, un consult ORL. Toate gratuite. Sa nu fie o sinuzita.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10dureri si ameteli de cap
- 2Durere de cap, mana amortita
- 3Dureri de cap, urechi infundate
- 3interpretare analize si riscul unei boli
- 3durere de cap
- 3sinuzita cu dureri de cap.
- 7durere acuta de cap, ochi, oboseala si stari de voma
- 0dureri de cap. ajutor!!!
- 11Dependenta de olinth
- 6dureri de cap aproape zilnic si insomnii
- 3Dureri de cap (Cefalee)
- 3am inceput sa simt dureri de cap, apasatoare in partea dreapta a capului
- 0medicatie in timpul alaptarii
- 1anxietate si dureri de cap
- 0diaree, greata, dureri de cap
- 11dureri de cap
- 6nevralgie, sinuzita sau altceva?
- 1Diagnostic Rinita cronica hipertrofica, Reactie sinusala, Disfunctie tubara stg
- 0dureri de cap
- 0Durere de cap când inspir
Mai multe informații despre: Sinuzita Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: