Sinuzita, dureri si junghiuri in corp

Am 16 ani si de o luna ma confrunt cu o durere de cap intensa, plus dureri ale fetei: in jurul sprancenelor si obrajilor, ma dor ochii, urechile. Am fost la doctor si a zis ca ar putea sa fie sinuzita. De doua zile am tot felul de dureri in corp, junghiuri...la subrat, partile laterale ale trunchiului, stomac in partea de jos, inima, cateodata si maini. ma doare si cumva in vagin, nu prea stiu cum sa descriu durerea, mijlocul spatelui. sunt anxioasa de fel cand vine vorba de probleme de sanatate. ar putea fi ceva grav? mentionez ca nu am avut contact sexual. sunt stresata si nu ma gandesc decat la ce as putea avea, ceva grav. ar putea cineva sa ma ajute? parintii nu vor sa ma duca iar la doctor, spun ca se petrece totul in mintea mea sau ca nu sunt grave. insa durerile sunt. pot fi de natura hormonala? va multumesc mult.
1 comentarii

Parintii ar face bine sa va duca la dr. Si daca nu va duc ei, va duceti singura ca aveti gratuit.
Cu trimitere de la medicul de familie, faceti si un consult oftalmologic pt durerile de cap, daca e ok, un consult ORL. Toate gratuite. Sa nu fie o sinuzita.
Cu trimitere de la medicul de familie, faceti si un consult oftalmologic pt durerile de cap, daca e ok, un consult ORL. Toate gratuite. Sa nu fie o sinuzita.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intepaturi in cap
- 23 diagnostice in urma durerilor de cap
- 5amnezie si dureri de cap
- 3durere de cap ingrozitoare cu stari de voma si elimin numai fiere. de ce sufar?
- 3miopie si durere de cap uneori
- 3Dureri in partea dreapta a fetei
- 4dureri de cap
- 6Formatiuni chistice la nivelul sinusului frontal drept
- 3Sinuzita, oare?
- 6Ma doare gatul, zona artera carotida
- 9opacifierea sinusurilor maxilare
- 1sinuzita cronica +dureri de cap si probleme oculare
- 11senzatia de picare din picioare
- 0Dureri de cap de 2-3 zile
- 5eu - sinuzita acuta, ea - sinuzita maxilara
- 3am o durere de cap de 3 luni