Durere incredibila de cap
![Isabella Chiriac](/arata_img.php?img=cont_125233.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna dimineata! Nici nu stiu cum sa incep, este vorba de mama mea. Acum 3 ore a simtit o durere incredibila de cap mai exact la frunte si in zona din spate si s-a inrosit la fata. Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda. Si-a dat cu apa pe fata si incet, incet a inceput sa-si revina si sa-i dispara acel rosu de pe fata. Nu inteleg ce s-a intamplat, de fapt nici nu stiu cum sa va explic, am ramas surprinsa. Este posibil sa fie si din cauza efortului depus azi? ( Nu a stat nici-o clipa, a facut curatenie, a sters geamurile, a mutat niste florii etc). Ma puteti ajuta? Va multumesc!
3 comentarii
![Dr. Alina Maria Bălţăţeanu](/arata_img.php?img=cont_13603.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna dimineata! Este posibil sa fie un puseu hipertensiv. Mergeti la un consult de Boli Interne pentru consult, ECG, tratament, eventual se poate face o monitorizare Holter a tensiuni arteriale si frecventei cardiace. Simptomatologia de mai sus se poate ameliora in situatii urgente si prin administrarea unor remedii homeopate: Aconitum15 CH -5 granule sublingual si Belladonna 15CH- 5 granule sublingual.Numai bine
![Dr. Alina Maria Bălţăţeanu](/arata_img.php?img=cont_13603.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
PS: recomand si consult neurologic; numai bine
![Isabella Chiriac](/arata_img.php?img=cont_125233.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Va multumesc! Am fost la medic si i-a prescris un medicament pe nume "tarka".
Credeti ca este bun? Deocamdata nu a mai avut probleme si sper ca va fi bine mereu:)
Credeti ca este bun? Deocamdata nu a mai avut probleme si sper ca va fi bine mereu:)
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ameteli si dureri de cap in urma expunerii la temperaturi joase
- 5dureri intercostale care se repeta de cateva zile
- 35Ameteala, durere usoara de cap
- 7Ameteli permanente, dureri de cap, gaze stomacale
- 4Ma doare in spatele capului, in partea stanga, ca niste lovituri
- 2dureri de cap la frig
- 8Dureri de cap, inima!
- 0dureri groaznice de cap
- 1durere de cap
- 4Simptome inexplicabile
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 2probleme neurologice
- 9am atac de panica?
- 0Cefalee persistenta
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 2Intepaturi in crestetul capului dreapta
- 3Durere de cap partea dreapta, persista 3 zile, nu cedeaza la medicamente
- 10Dureri de cap violente
- 0Am nevoie de o incurajare, de un sfat, va rog frumos..
- 3Nas înfundat in poziția culcat și dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: