Durere incredibila de cap

Buna dimineata! Nici nu stiu cum sa incep, este vorba de mama mea. Acum 3 ore a simtit o durere incredibila de cap mai exact la frunte si in zona din spate si s-a inrosit la fata. Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda. Si-a dat cu apa pe fata si incet, incet a inceput sa-si revina si sa-i dispara acel rosu de pe fata. Nu inteleg ce s-a intamplat, de fapt nici nu stiu cum sa va explic, am ramas surprinsa. Este posibil sa fie si din cauza efortului depus azi? ( Nu a stat nici-o clipa, a facut curatenie, a sters geamurile, a mutat niste florii etc). Ma puteti ajuta? Va multumesc!
3 comentarii

Buna dimineata! Este posibil sa fie un puseu hipertensiv. Mergeti la un consult de Boli Interne pentru consult, ECG, tratament, eventual se poate face o monitorizare Holter a tensiuni arteriale si frecventei cardiace. Simptomatologia de mai sus se poate ameliora in situatii urgente si prin administrarea unor remedii homeopate: Aconitum15 CH -5 granule sublingual si Belladonna 15CH- 5 granule sublingual.Numai bine

PS: recomand si consult neurologic; numai bine

Va multumesc! Am fost la medic si i-a prescris un medicament pe nume "tarka".
Credeti ca este bun? Deocamdata nu a mai avut probleme si sper ca va fi bine mereu:)
Credeti ca este bun? Deocamdata nu a mai avut probleme si sper ca va fi bine mereu:)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stari de voma si dureri de cap..ajutor
- 5Dureri ingrozitoare de cap!!!
- 153nevralgie arnold si trigemeni (dureri groaznice de cap)
- 2accident punctie lombara - dureri cap, spate
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 3Durere de cap pe partea stanga
- 7probleme cu creierul...
- 8durere si furnicaturi cap
- 4dureri de cap permanente
- 4Adenom hipersecretant...rog raspunsuri, sunt disperata
- 3ajuta masajul pentru ameliorea durerilor de cap cauzate de spondiloza cervicala?
- 2pansinuzita
- 1Dureri frecvente de cap
- 11senzatia de picare din picioare
- 0Tumoare glanda hipofiza (dureri de cap foarte mari)
- 11dureri de cap
- 6Oboseala musculara, ameteala si dureri de cap frecvente
- 9Vedere neclara, dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 0Stari bruste de voma si dureri de cap.
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: