simptome de sarcina
buna seara! am si eu o intrebare, care sunt simptomele unei sarcine chiar la inceput, prima saptamina de la concepere, pentru ca am citit din multe surse si sunt atitea variante ca ma cam invaluie frica si imi pare ca am si eu parca aceste simptome...
3 comentarii
Mai bine te linistesti, faci un test de sarcina sau mergi la ginecolog decat sa stai tot timpul cu stress.In prima saptamana de sarcina nu prea exista simptome.
Buna ziua. Prima saptamana de la conceptie este asimptomatica. Este irelevant si testul de sarcina. Testul de sarcina se face dupa intarzierea menstruatiei. Uneori, teama ca ai facut ceva gresit are ca efecte si greata, ameteala, lipsa concentrari si sensibilitate emotionala. Ai rabdare si incredere ca orice s-ar intampla exista cel putin o rezolvare.
seara buna! da, teama asta cred si eu ca persista in situatia mea, incerc totusi sa gindesc pozitiv, rabdare...dar azi mi-au aparut niste dureri de sini, stiu ca apar inaintea menstruatiei, dar si in primele zile de conceptie...nu am avut niciodata dureri de sini in perioada premenstruala...si deci aici e dilema...si apoi ma gindesc ca ultemele zile cam sunt somnoroasa si putin obosita...nu stiu ce sa cred...am facut si un test de sarcina, e ok, dar oricum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot fi insarcinata? urgent va rog
- 3prezevativ rupt, anticonceptionale = sarcina?
- 5am toate simptomele.. oare sunt insarcinata?
- 3sunt insarcinata? help
- 3am simptome de sarcina.. chiar sunt insarcinata?
- 4simptome sarcina?
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 4semne de sarcina?
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 3Situatie ciudata... simptome de sarcina?
- 4am simptome de sarcina... dar testul mi-a iesit negativ
- 4insarcinata si nu pot manca nimic:(...sfaturi de la mamici?
- 3Ce poate provoca greata regulata in fiecare dimineata? Inafara de sarcina?
- 4Sunt insarcinata?
- 1Semne de sarcina
- 0Senzație de usturime sub sâni in sarcina
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: