rezultat test hiv

27-03-2007
dark000
Nu este medic/terapeut
dark000
buna m-am inscris in acest forum cu spreanta ca voi primi un raspuns la intrebarea mea.care ma framanta si nu e chiar asa de simplu sa intreb pe cineva cunoscut..mi-am facut recent adica ieri un test hiv iar rezultatul a fost 0, 03 negativ.ce inseamna mai exact?? nu e sigur pozitiv?? sunt sanse sa fie totusi pozitiv?? va multumesc
6 comentarii
0
27-03-2007, ora 00:00
dark000
Nu este medic/terapeut
dark000
stiu multe informati despre virus si testele care trebuie facute, dar nu cred ca am fost expusa la acest virus decat o sinugra data intr-un an am avut orelatie sexuala neprotejata, acum 2 luni si stiu ca virusul ar putea fi in stare de latneta dar nu prea cred pt ca nu m-am expus unor riscuri prea mari.deci eu zic ca sunt sanse mici, dar eu totusi imi fac griji, e primul test care il fac de genu, mi-am facut si vdrl -ul si e tot negativ,
0
Cornel.Susu
Identitate neconfirmată
Cornel.Susu
In functie de valorile normale-care sunt trecute pe biletul de analiza !!!
Din informatiiile mele reyuultatul este negativ pana la 0.15!
Oricum ar fi, dc era pozititv, medicul de laborator la care ai facut analiza iti spunea si nu te lasa sa pleci simplu! Deci nu iti mai fa griji degeaba si fi atent pe viitor unde isi "baga" elefantul trompa!
0
dark000
Nu este medic/terapeut
dark000
mersi pt raspuns.pe rezultate erau trecute interval biologic de referinta negativ fara procente sau intervale de numere iasr la rezultatul meu e 0, 03 negativ deci nu prea corespunde cu intervalu ala normal.daca era ok scria numai negativ la mine, sau?? si inca ceva mi-am facut testele la policilinina si ascolo nu te baga nimeni in seama.probabil cxa am sa merg la medicul de familie...mersi mult.o zi buna in continuare, am sa tin cont de sfat :-)
0
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
In ceea ce priveste analizele (semi) cantitative, rezultat negativ inseamna de la o anumita valoare in jos. Spre exemplu, dacă eu aş stabili pentru obezitate testul de măsurare a masei corpului şi aş lua valoarea de referinţă 85 de kg, aş putea elibera următorul buletin de analiză:
Test de obezitate: negativ (78 kg).

In general, un test este interpretat cel mai bine de medicul care l-a recomandat. Acesta este numai unul din multiplele motive pentru care nu este bine să facem teste fără recomandare medicală.
0
22-03-2009, ora 12:26
ariadna25
Nu este medic/terapeut
ariadna25
Buna ziua
Mi-am facut testul HIV, iar rezultatul primit arata astfel:
Denumire: Anticorpi HIV 1+2
Rezultate: 0, 35
Valori biologice de referinta:
s/co < 1 = negativ;
s/co > 1 = reactiv

Va rog imi spuneti e bun rezultatul? Ce reprezinta acel termen "reactiv" care apare la un moment dat? Am vreo problema?
Va multumesc
0
10-09-2009, ora 13:07
vieriu
Nu este medic/terapeut
vieriu
in familia mea suntem 4 membri.O FETITA DE ^ ANI JUMATEUNA DE DOI ANISORIEU SI SOTUL MEUin urma unor analize s-a sesizat k eu sunt purtatoare a acestui virus.in acest caz am mers cu toti membrii familiei la efectuarea testului hiv, iar rez este urmatorul^eu si fetita mea cea mare suntem pozitive, iar sotul si fetita cea mica negativi.relatii sexuale cu sotul meu am intretinut normal, fara protectie, iar pe cea mica am nascut-oacum doi ani, cand chipurile eram purtatoare de virus.va rog spuneti-mi ce este de facut si unde se poate realiza un test serios.va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.