HIV

Buna. Am aflat recent faptul ca mi-am petrecut 3 ani de liceu in prezenta permanenta a unei persoane infectate cu HIV. Mentionez faptul ca au trecut aproape 4 ani de atunci, nu am avut niciun simptom dar nici nu mi-am facut niciun test. Am folosit obiecte la comun, am baut din aceeasi sticla, am mancat din acelasi sandvis, am folosit aceleasi rujuri, pieptene posibil si pile de unghii sau alte lucruri de care nu imi mai amintesc. Exista posibilitatea sa ma fi infectat cu HIV? Nu imi amintesc de ceva de iesit din comun doar ca la un moment dat am avut un herpes si mai facem schimb de rujuri.Am aflat aceasta informatie de la cineva din familia persoanei respective. As aprecia mult un raspuns!
12 comentarii

Un test serologic la cel mai apropiat laborator ar fi concludent si v-ar cobori nivelul de stres.
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE

O sa imi fac zilele astea analizele. As fi vrut doar sa stiu daca este vreun motiv de ingrijorare. Va multumesc pentru raspuns!

Buna ziua am o intrebare pentru cei care cunosc bine acest subiect.scaderea cd 4 sub 200...este doar cauza..hiv?va rog mult de tot sa -mi raspundeti

Buna ziua. Dacă la 3 luni mi a iesit negativ la 6 luni poate sa iasa pozitiv ?

Macloid multumesc de raspuns
În prezent am urmatoarele sintome : obosesc de repede, durere de cap, transpir noaptea, gât uscat si incep a Tusi, durere de gât, ma doare pieptul, cand ma întind ma dor oasele. Ar putea fii de la hiv ??
Simt2 ca am ceva prin mine, nu mai sunt ca inainte.
În prezent am urmatoarele sintome : obosesc de repede, durere de cap, transpir noaptea, gât uscat si incep a Tusi, durere de gât, ma doare pieptul, cand ma întind ma dor oasele. Ar putea fii de la hiv ??
Simt2 ca am ceva prin mine, nu mai sunt ca inainte.

Stai linistit si eu sant in aceeasi situatie.p0ti sa-mi citești povestea aici...la hiv sau la "posibilă greseala a testului hiv"...încă mai sper la minuni.

N.nina la cat timp după contact sexual ti ai facut un test hiv.
Eu l am facut la 1 luni negativ la 3 luni si 5 zile negativ. Astept sa fac la 6 luni sa vad ce iesa.
Eu l am facut la 1 luni negativ la 3 luni si 5 zile negativ. Astept sa fac la 6 luni sa vad ce iesa.

Fix la 28 de zile.si dupa cate am inteles atunci este cel mai relevant test.a fost pură întâmplare ca l-am facut atunci...nu stiam de termenul asta...dar oricum il mai repet la începutul lui mai.si stai si tu linistit si relaxeaza-te.(urmez si eu sfatul la altii)

Am acum următoarele sentimente: am obosit repede, dureri de cap, transpira noapte, gât uscat și începe Tusi, durere în gât, pieptul meu doare, atunci când îmi întind oasele dor de tine. Ai putea fi de la hiv?
Gandhi Medicos la cele mai bune medicamente HIV la prețuri accesibile
Gandhi Medicos la cele mai bune medicamente HIV la prețuri accesibile

Aceste sintome le am și eu
Am făcut testul la 1 luna jumătate după la 3 luni după la 5 luni și o săptămâna toate mi au ieșit negativ. Am făcut și vdrl negativ ckp 85 mi a ieșit foarte ok plus analizele de sănătate și alea ok in parametrii normali..
O sa mai fac un test sapt viitoare sa vedem ce îmi ieșea.
Tu ti ai făcut testul ?
Am făcut testul la 1 luna jumătate după la 3 luni după la 5 luni și o săptămâna toate mi au ieșit negativ. Am făcut și vdrl negativ ckp 85 mi a ieșit foarte ok plus analizele de sănătate și alea ok in parametrii normali..
O sa mai fac un test sapt viitoare sa vedem ce îmi ieșea.
Tu ti ai făcut testul ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8poate fi hiv?
- 5posibila infectie HIV, raspuns avizat?
- 4suport ac recoltare
- 2hiv prin sex oral
- 4Va rog, am nevoie de cateva sfaturi (de la persoane specializate daca se poate) HIV
- 8In urma cu 3 ani am avut contact sexual neprotejat = HIV?
- 4E posibil sa ma contaminez cu HIV?
- 4posibil hiv?
- 5Disperat, aproape am decazut mintal; am luat boala (HIV) de la ea?
- 2Infectare cu HIV
- 3risc transmitere hiv ginecologie
- 33Simptomele mele de la un posibil contact HIV.Va rog ajutați-mă!
- 1Hiv?
- 5Putea lua HIV?
- 2Posibil HIV?
- 1Despre HIV - simptome de preinfectie
- 1Pareri de la persoane care au urmat tratamentul pentru HIV
- 6Intrebare ARN HIV-1 PCR
- 1Risc HIV masaj erotic
- 8As putea avea HIV?
Mai multe informații despre: infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: