Am avut sifilis.
In urma cu ceva luni am fost diagnosticat cu sifilis, am urmat tratamentul corespunzator iar acum situatia este sub control, m-am vindecat. S-a negativat si VDRL-ul, mentionez ca tratementul l-am efectuat in stadiul incipient al sifilisului secundar.
As dori sa aflu daca in urma faptului ca am suferit de aceasta boala se poate ca spre exemplu atunci cand ma expun la soare, pielea mea sa fie afectata sau sa sufere anumite modificari inestetice?
Dores de asemenea sa adaug ca momentan mi-au aparut pe coapse niste bubite rosiatice, care cred eu ar fi din cauza caldurii. Totusi aceste bubite apareau cam in fiecare an pe timpul verii dar de data asta se pare ca eruptia a fost ceva mai violenta.
Astept un raspuns din partea dumneavoastra si-mi cer scuze daca am postat mesajul meu intr-o sectiune necorespunzatoare a forumului.
Va multumesc.
As dori sa aflu daca in urma faptului ca am suferit de aceasta boala se poate ca spre exemplu atunci cand ma expun la soare, pielea mea sa fie afectata sau sa sufere anumite modificari inestetice?
Dores de asemenea sa adaug ca momentan mi-au aparut pe coapse niste bubite rosiatice, care cred eu ar fi din cauza caldurii. Totusi aceste bubite apareau cam in fiecare an pe timpul verii dar de data asta se pare ca eruptia a fost ceva mai violenta.
Astept un raspuns din partea dumneavoastra si-mi cer scuze daca am postat mesajul meu intr-o sectiune necorespunzatoare a forumului.
Va multumesc.
2 comentarii
Buna ziua,
Nu exista nici un fel de restrictie in ceea ce priveste expunerea la soare.
Numai bine,
Nu exista nici un fel de restrictie in ceea ce priveste expunerea la soare.
Numai bine,
Va multumesc mult pentru raspuns doamna doctor.
Toate cele bune!
Toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sifilis oare?
- 10A descoperit ca are sifilis! Ajutor!
- 12pete mici rosii pe capul penisului = sifilis?
- 4Sifilis - internare
- 65moldamin si xilina
- 3Va rog mult.poate ma puteti ajuta cu un raspuns: prietenul meu are sifilis
- 10Cum stiu ca am sifilis?
- 8pete rosii pe picioare - sifilis?
- 4sifilis ? sau nu... ?
- 6Sifilis tertiar
- 55Analize sifilis
- 0sifilis?
- 1sifilis tratat cu moldamin iar rezultatul e marit
- 3persoanele care au avut sifilis pot lucra in domeniul alimentar?
- 7cum pot sa scap de sifilis
- 12legat de sifilis si sarcina
- 0ganglioni inflamati de mult timp
- 4Sifilis
- 7nedumerire analize sifilis
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: