nelamurire- SIFILIS?

24-05-2007
zuuzuuu
Nu este medic/terapeut
zuuzuuu
acum 2 saptamani.. am avut primul contact sexual cu prietenul meu.. el era virgin... eu am mai avut pe cineva inainte. relatia d inainte a durat aproape 2 ani.. am avut doar vreo 5 contacte.. eram amandoi virgini. oricum ce a fost s-a terminat apoi a aparut el. mi-a facut sex oral..i-am facut sex oral.. am facut apoi sex normal, protejat. acum 2 sapt. pt prima oara problema este ca, in dimineata aceea a spus ca il doare sub limba... seara i-a aparut ceva albicios ca o afta..pe atza care tine muschiul limbii eu urmasem inainte un tratament pt o vaginita nespecifica.. o micoza din asta... o candidoza.. si nu eram sigura ca mi-a trecut.. apoi... el a folosit niste solutii.. pt ce avea sub limba si acum abia se mai distinge ce are.. insa i-a aparut si pe penis.. pe capul penisului o eczema..ca niste bubite..
acum 2 ani el a avut primul contact sexual oral..si sigurul pana acum. atunci i-a aparut o chestie asemanatoare pe penis..dar din cauza unei infectii din gat a partenerei..
in sfarsit.. a folosit acelasi tratament ca atunci si bubitele au cam disparut. dar azi s-adus la doctor sa stie k e totul ok
si surpriza!!!! doctorul dermatolog.. i-a dat sa faca niste analize pt SIFILIS!
nu inteleg.. de unde si pana unde??? el nu a mai avut nici un alt contat.. si nici eu nimic neprotejat
nici partenerul meu de inainte..
si nici eu..
eu o sa ma duc maine la ginecolog.. sa in spus.. desi cred ca e doar o candidoza...offf nu mai pot..sunt speriata...
poate fi sifilis? poate aparea asa..din senin..daca nici eu nici el nu a avut?
sa fi avut fata de acum 2 ani? si sa se fi manifestat acum?
mi-ar putea da si mie prin sarut/sex oral daca ar avea asta...doamne fereste!
ce parere aveti?
3 comentarii
0
25-05-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Este un test de rutina!
0
28-05-2007, ora 00:00
zuuzuuu
Nu este medic/terapeut
zuuzuuu
multumesc!
am facut amandoi analizele si a iesit negativ! joi ma duc la ginecolog, cred ca am candidoza.. partenerul meu a fost la dermatolog.. si i-a zis ca ar avea "balanita(?)"
oricum a spus ca o sa isi faca o analiza la secretia uretrala
0
29-05-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Balanita poate fi si ea candidozica, insa nu se insoteste de secretie uretrala! Daca prietenul are secretie uretrala inseamna ca are si o alta boala cu transmitere sexuala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: