Sifilis secundar - ce pot face?
am fost diagnosticata ce sifilis secundar acum un an..am facut tratament cu moldamin si din 4 in 4 luni imi repetam analizele..din 5 cruci cate aveam in sange am akum doar 3..dar de ce nu imi trece dupa un an de tratament?mentionez am am avut contact sexual dupa 3 luni de tratament cu partenerul meu..dar el a fost diagnosticat negativ..in prezent urmez iar tratamentul cu moldamin..multumesc..
7 comentarii
daca tii la partenerul tau...trebue sa faci sex protejat si NUMAI protejat!
altfel poti fi acuzata si judecata pentru infectare premeditata!
altfel poti fi acuzata si judecata pentru infectare premeditata!
multumesc pentru raspund dar de cand am aflat ca sunt bolnava intotdeauna contactul a avut loc protejat...problema mea sunt eu si intrebare e de ce dupa un an de tratament mie tot nu imi trece?asa de mult dureaza vindecarea sifilisului?..multumesc
din pacate DA.dureaza mult. Vestea buna este ca totusi se vindeca, ai rabdare. Pti sa consulti un alt dermatolog daca nu esti multumita de tratament.
daca nu va suparati as mai avea o intrebare...in timpul tratamentului cu moldamin este normal sa mai am secretii?sunt zile cand sunt destul de abundente si zile cand elimin destul de putin..sunt normale in timpul tratamentului?multumesc frumos
sau ar putea as putea fi racita jos si din cauza asta sa le am?..multumesc
Da, secretiile nu au legatura cu tratamentul, cred ca ai o infectie locala sau o micoza..consulta un ginecolog.
multumesc frumos de raspuns..chiar maine ma duc sa imi fac programare la ginecolog...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Poate fi sifilis?
- 1Am sifilis sau alceva
- 1sifilis oare?
- 1mi-e frica sa nu fie vorba de sifilis
- 1sifilis
- 3sa nu te angajeze nimeni fiindca ai sifilis
- 3sifilis..analize angajare
- 2sifilis
- 6sifilis dupa un an si ceva... sfaturi
- 4sifilis?
- 0rezultat analize sifilis
- 7Posibila contaminare ?
- 0Noduli ramasi inflamati in urma unui sifilis
- 2Depre sifilis
- 1Simptome sifilis?
- 2Sifilis prin contact oral?
- 4Nu inteleg! test depistare a LUES (Sifilis) neconcludent, iar cel de confirmare, negativ
- 4Reinfectare sifilis
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: