Buba ciudata intre fese, Sifilis?

27-09-2012
ShadyDRS
Nu este medic/terapeut
ShadyDRS
Salut tuturor, sper ca am postat in zona potrivita inainte de toate, iar in al doilea rand sper sa ma puteti ajuta cu problema pe care o am.

De ceva timp, mai exact de mai bine de 4 luni, am o buba ciudata undeva intre fese, un pic mai sus de anus, pe partea stanga.

Problema este ca ma face sa ma gandesc foarte mult la sancru de la Sifilis, avand aceeasi forma si culoare, insa sunt cateva lucruri care nu le inteleg :

1)Am citit si am aflat ca posibilii bolnavi de sifilis vor intra in sifilis cronic dupa 1 luna de la aparitia acestui cos, rezultand in febra, dureri de cap, pe care eu nu le-am avut.

2)Acest sancru apare cel mai favorabil in zona genitala, fiind apoi urmata de aparitia altora in diferite zone, eu nu am absolut nici o iritatie/buba in zona genitala, insa de o bucata de timp, aproximativ 1 saptamana imi iese alt cos undeva in frunte, care nu seamana deloc cu semenii sancrului.

3)Nu am avut nici un act sexual ! (Sifilis ul se poate lua prin bautul din paharul altuia ?)

4)Din cate m-am mai documentat, ar putea fi un fir de par mai dobitoc ?

5)Odata ce s-a facut foarte mare si alb, l-am curatat cu spirt reusind sa-l sparg, urmand sa curat puroiul de culoare galbena, Sancrus se poate sparge?

6)Am aflat ca asa numitul Sancru este o buba nedureroasa, ei bine pe mine ma durea, in special cand o apasam.

7)In momentul de fata il curat cu pudra Baneocin, iar dimineata, mereu dau si de cate un fir de par, tinand cnt ca in zona aia nu am nici unul.

Daca e nevoie uploadez o poza.
Orice raspuns va fii apreciat.

Cineva mi-a spus ca ar putea fi chist pilonidal, este posibil?
4 comentarii
0
27-09-2012, ora 12:55
andy2003
Nu este medic/terapeut
andy2003
Salut! Ce descrii tu este cel mai probabil un chist pilonidal. Gasesti informatii si detalii pe www.pilonidal.org ( in engleza)...Tot ce pot sa-ti spun e ca nu prea scapi fara operatie ( eu am facut 2 deja) si sper ca acum am scapat de tot. Operatia insa nu trebuie sa te sperie ca nu este complicata si in general durere nu prea simti...oricum nu mai mare decat cea pe care o simti cand se infecteaza sinusul pilonidal si devine abcces. Multa sanatate si daca mai ai intrebari nu ezita sa le postezi!
0
27-09-2012, ora 17:12
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
1.Sifilisul setransmite exclusiv pecale sexuala, nu prin atingere sau baut dupa cineva
2.Poate fi un chist pilonodal, care trebuie operat sau un furuncul(care deseori apar in grup...tinand cont de faptul ca iti iese unul pe frunte).
0
27-09-2012, ora 21:48
ShadyDRS
Nu este medic/terapeut
ShadyDRS
Ok.
Multumesc pentru raspunsuri.

Cat de curand o sa fac o vizita la doctor.

Doar o intrebare, de la ce a aparut ?
0
27-09-2012, ora 21:56
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Furunculul reprezinta o infectie de natura stafilococica a foliculului pilo-sebaceu (implica, deci si firul de par si glandele sebacee asociate lui)
Chistul pilonidal (sacrococcigian) este o boala inflamatorie a tegumentelor situate deasupra santului interfesier si apare mai des la persoanele supraponderale sau cu pilozitate excesiva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: