ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Sexul anal... poate fi insarcinata?

479 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 15 16 Înainte ›
0
18-02-2009, ora 22:01
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick ma bucur ca te-am binespus azi ;)) Adevarul este ca daca nu dadeam nas in nas cu Florynel sau spartan sau...nokki sau sadic ;) ne cam plictiseam ;))))))))))))))))) Doamne Nick, eu cred ca lesinam cu seringa in mana pe buneeee!Esti tare!
Mai Florynel, dar tu nu ai vene mai proeminente??Ca eu am niste vene neneeeeeeeeeeeeeeee, groase cat degetul ;)))))))))))))))))))))))))) fara frisca of course ;)))))))))))))))))) Saracul de tine...si coafat si ciuruit ;)))))))))))) Eu cred ca ii scuzam vreo 2 asistentei, sincer! Vezi ca se spune umflaturi nu "unflaturi"!!Na ca te-am prins domn profesor ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Tu nu ai voie sa gresesti!!! lalalalalalalalalalalalalalalala ;P
Auzi Florine, dar tu cam ti-ai facut de cap azi pe forum!!Ai fost cumva singurel??
0
19-02-2009, ora 11:25
spartan
Nu este medic/terapeut
spartan
Salutare tuturor :)
Sa-ti traiasca fetita Florynel!
Cam atat ca numai am ce sa zic:P
0
19-02-2009, ora 14:27
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Mai...spartan, iar ai comis vreo fapta??Ce esti asa tacut?A?
0
19-02-2009, ora 14:28
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Te-ai gandit vreodata ca vei avea atata activitate in topic? ;))))))))))))))) Cred ca nici prin gand nu-ti trecea! ;))))
0
19-02-2009, ora 18:37
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Apoi, Jackie, daca ma compari pe mine cu nokki, sadic sau nu stiu cine, apoi ma supar rau.Cat despre 'unflaturi', ma scuzati ca-s prea aproape tastele una de alta, si la " degetele" mele.Si pe cat de singurel am fost ieri, pe atat de mult a citit sotia tot postul lui Spartan aseara, dar norocul meu ca a ras cu gura pana la urechi, si a spus ca m-a recunoscut in intregime in tot ce am spus:))
0
19-02-2009, ora 21:38
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;))))))))))))))) Il cunosti pe nokki?WOW ;)))))))) Dar ai fost curios nu gluma ;)))))))))))))))) Nu te-am comparat domle cu ei, dar cu fiecare am avut cate ceva de impartit, inclusiv cu tine ;))) Bine ca ne-am imprietenit ;))
Sa inteleg ca ai...degetele groase?!? :D Cred ca ai stat cu inima cat un purice don Florin, cand a citit sotioara ta comentariile noastre :D Daca a ras inseamna ca e de treaba!Bine ca nu te-a coafat ;)) Ea nu vrea sa intre pe aici sa o cunoastem??Mai vb si noi ca fetele domle, de copii, de una, de alta ;)))
0
19-02-2009, ora 22:48
spartan
Nu este medic/terapeut
spartan
Florynel31 care post la citit ?
jaquelinne nu am facut nimic.dar nu am ce sa zic
0
20-02-2009, ora 00:12
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
spartan vroia sa spuna topicul tau!Pai cum nu ai mai ce sa zici?Orice, numai zi...Ce mai faci, cum o mai duci, chestii de-astea ;P
0
20-02-2009, ora 10:31
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hello, ce mai faceti?
Vad ca aveti activitate intensa! Pe mine ma streseaza foarte rau vremea de afara. A batut vantul ieri si inca bate si astazi, cu cel putin 75-80 km/h. Noroc ca avem acoperisul foarte rezistent, altfel, ajungea prin Bucuresti...
Apropo, Jackie, ai mai avut vreun conflict cu dnul Nokki? Doamne Fereste!
O zi superba si cat se poate de linistita si echilibrata meteorologic.
0
20-02-2009, ora 12:34
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Poate o sa intre mai incolo si sotia, sa o cunosti, Jackie, dar e cam ocupata cu serviciul acum, lucreaza in fiecare zi de la 7 la 17 si nu prea are timp de calculator saraca.De luni intra in prenatal si poate o sa aiba mai mult timp.Da, da Spartan, de topicul tau vroiam sa spun. Ce bine ma cunoaste tanti Jackie:)))))Pai nu se prea vad venele mele, ca de asta ma-ntreba asistenta de fiecare data daca mi-am luat venele cu mine sau nu:)O zi buna tuturor!
0
20-02-2009, ora 14:05
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick si pe mine ma streseaza vremea de afara, in special cea de ieri, care a fost groaznica!!Am iesit in balcon dimineata sa scutur ceva si era sa zbor cu totul! ;) Nick sa stii ca dl.nokki nu si-a mai facut aparitia pe aici, ori si-a luat alta identitate ca sa nu fie recunoscut ;))))))))))))))))) Sau a dat bir cu fugitii ;))))))))))))) Nu toata lumea e rezistenta ca Florinelu ;))))))))))))))))))) Am zis eu de prima data ca tine la tavaleala ;)))))))))))))))))))))))))))))
Florin pai sa intre ca abia astept sa o cunosc!Lucreaza cam mult pt o femeie insarcinata!!!Ai pus-o Florine, ca de acum incolo trebuie sa lucrezi pt 3 persoane hihihihi
0
20-02-2009, ora 22:51
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Apropo Florin, daca vrea si sotia ta sa intre, roag-o sa isi faca un cont nou si sa nu intre tot de pe id-ul tau...ca am un fix ;)))))))))))))))))) Abia astept ;))) Sa vezi barfaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)))))))))))) hihihi
0
24-02-2009, ora 23:24
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Copii, pe unde ati disparut cu totii??Spartan, pai tu lasi usa deschisa la "casa" si pe aici nu dai??
Florinelu, tu ai zgandarici cred ;))))))))))) Am vazut ca te-ai cam luat la ciondaneala pe ici pe colo ;))))))))))) Cu fundul...alte alea...nebunule ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nick tu ce mai faci?Pe unde umbli?Nu ai mai dat niciun semn...
0
26-02-2009, ora 15:29
;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hei, i'm back, vad ca v-a fost dor de mine, nu gluma! (unora).
Aseara am vb cu Sorin pe mess si cu Jackie, fantastici amandoi (pana la urma, m-a convins d-nul Sorin sa ii spun Sorin).
Mi-a aratat coperta viitoarei carti...am ramas pafffffffffff...in viata mea nu am vazut o coperta mai originala (ma refer la o coperta a unei carti dsp. sex), este fantastica si voi stiti ca eu sunt sincer, nu ipocrit, deci, nu va mint!
Mult succes Sorin si sa stii ca mai mult ca sigur va deveni un bestseller...:);)

O zi buna si aveti grija de voi!
0
26-02-2009, ora 17:05
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
:)))))Pai n-ai vazut ce tare m-a luat tanti ionissa, de spuneai ca i-am luat sapunu' si nu mai are ea dupa ce sa se aplece.Da' asa-mi trebuie daca nu ma linistesc(^_^).Daaa.matale, tanti Jackie, pe unde ai umblat atatea zile?:))Domnul Jackie stie pe unde umbli?Ca ai iesit lipsa la apel:))))
0
26-02-2009, ora 22:40
sorinbalan2000
Nu este medic/terapeut
sorinbalan2000
Salut, copilasi! Spun asa ca sa va alint. Imi sunteti dragi. Am stat acasa destul. Sambata viitoare plec iar. Ma bucur daca v-a placut coperta (interiorul l-ati facut voi) eu am comentat un pic. Ma duc in Africa de Sud sa fac volumul doi. L-am inceput saptamana trecuta, dar precis nu-l voi termina in Romania.
Va trimit inceputul:

Motto:
Drumul către IAD este pavat cu bune intenţii...

Iată, dragă cititorule, că am revenit cu volumul al doilea, aşa cum am promis...

S-o luăm de la început şi să adresez, ca mulţi alţii înaintea mea, întrebarea: "Ce a fost mai întâi, oul sau găina ?" De ce vin cu această întrebare? Uneori, când doreşti un nou demaraj (ca în mersul cu maşina pe zăpadă, echipată cu cauciucuri de vară), trebuie să pui o întrebare capitală. Răspunsul... hai să-l căutăm impreună!

Este interesant cum marea m-a îndemnat să încep. După cum ştii, voiam de mult să scriu. Volumul unu este la ora asta la corectură. Alaltăieri editorul s-a ocupat de copertă, iar aseară, târziu, după miezul nopţii, m-a anunţat că a terminat cea de-a treia rundă şi poate ultima. Azi va pagina lucrarea şi în câteva zile va intra în tipar, probabil.

Dacă primul volum poarta amprenta mării, a cerului, a fost scris la şaisprezece grade longitudine nordică şi peste douăzecişicinci de grade temperatură, în condiţii de umiditate crescută, acesta, volumul al doilea îl voi elabora în liniştea celor patru pereţi. Afară e iarnă, zăpadă, ninge, e frig. Acum o săptămână eram in India, acum sunt acasa, în România.

Îţi dau din nou bună ziua, aşa ca unei vechi cunoştinţe şi încep...

Aş vrea ca acest volum să fie sobru. Te previn de pe acum că mă voi mai linişti cu bancurile (sper) şi împreună ne vom ocupa de lucruri tot mai serioase. Aş dori să te atrag într-o dezbatere, să ne gândim împreună la viaţă, la sex, cum să facem "să trăim bine" şi să avem parte de sex de calitate, care de fapt înseamnă sănătate.

Şi poate reuşim impreună să vedem dacă există vreo diferenţă între dragoste, iubire şi sex. Ce leagă aceste noţiuni atât de strâns, încât sunt foarte greu de descâlcit la un moment dat, când ai atâta nevoie.

Mă uit la oameni cum se îmbolnăvesc. Asta-i meseria mea: să-i privesc cum imbătrânesc, cum se rablagesc, cum se chinuie, cum tânjesc şi aşa mai departe până mor. Sunt atât de uimit să văd cum majoritatea sunt ferm convinşi că există pastile care să ţină loc de minte, pastile care să ţină loc de putere, pastile care să ţină loc de voinţă, pastile care să ţină loc de sex... În marea ecuaţie a vieţii, în termenul care reprezintă sănătatea, fiecare se reprezintă printr-un număr de pastile, îşi înlocuieşte treptat fiinţa proprie, se exclude treptat din ecuaţie, înlocuindu-se printr-un număr tot mai mare şi mai divers de pastile, în directă proporţionalitate cu evoluţia industriei farmaceutice. El fuge de viaţă, identificându-se tot mai mult cu nefiinţa încă din timpul vieţii.

Oare de ce? Marea, oceanul convenienţelor îl copleşeşte? O educaţie "aleasă" îl termină puţin câte puţin? Frustrarea şi refuzul social îl conduce spre ceea ce prietenul Freud numeşte "acte ratate?
Sau mai degrabă individul este slab, lipsit de voinţă, cu instinctele tocite, obişnuit să asculte de cineva, să lucreze "la comandă", să aibă tot timpul un şef care ştie mai bine cum stă treaba?

Cine este vinovat pentru nereuşita în viaţă, pentru neîmplinire, pentru insucces. Când ne naştem suntem egali. Când murim, iarăţi suntem egali. Cursa vieţii ne departajează, ne stratifică, ne ordonează într-un mod ciudat pe care nu îl înţelegem şi îl numim destin. Nu vrei, dragă cititorule să îţi schimbi destinul, sau măcar să încerci? Sau ţi-e frică? Sau poate nu îţi permite mama, sau soţul, sau soţia. Sau copiii sau serviciul... Sau poate chiar Dumnezeu...

Sunt nişte factori care trebuie analizaţi, factori care stau în calea destinului pe care ţi-l doreşti şi care în mod corect ar trebui îndepărtaţi din sufletul tău încorsetat. Să-i dai jos ca pe o armură grea şi să te simţi usor şi liber, vulnerabil, dar fericit (aici nu ştiu daca asocierea este corectă, tu poate eşti fericit ca prizonier).
Nu este vorba să te laşi pradă instinctelor, ci mai degrabă să scoţi la iveală, puţin câte puţin, în mod controlat animalul din tine, acea fiinţă care tânjeşte, care doreşte, partea iraţională, eul.

Hai să vedem. Ai voie să alegi. Ştii foarte bine că sexul este ruletă rusească. O ruletă rusească care nu te omoară, dar te lasă "cu ochii-n soare". Èši-e frică, ştiu!

Hai acum, după ce te-am făcut praf, să-ţi dau şi raza de speranţă care îţi trebuie de fapt. Cum să te conving că eşti sănătos tun, şi că nu ai nevoie de suplimente nutritive ca să trăieşti, de vitamine, de hormoni, de pastile contra tensiunii arteriale, de medicamente antiacide, antispastice si antistress? Fii un pic atent că-i simplu:

Teoria sistemelor ne învată că un SISTEM este un cumul, o sumă de factori, angrenaje, mecanisme etc. care interacţionează astfel încât duc la buna funcţionare a sistemului în interiorul mediului în care el funcţionează şi îşi face jobul. Un sistem se caracterizează prin automatism, autoreglare, feed-back şi nu ştiu mai cate, astfel încât funcţionează "de la sine" un timp, până se dezechilibrează. Feed-back-ul este una dintre proprietăţile foarte importante ale sistemului. Organismul uman este proiectat să funcţioneze corect circa una suta ani. Trebuie să-i dai doar mâncare (bună), bună dispoziţie şi sex (de calitate), conform programelor principale care se numesc instincte. De ce crezi că trebuie să-i dai pastile? Poate pentru că... pentru ce... cum... când...? Crede-mă, e aiurea, asta cu pastilele!

Ai să-mi spui că, doctor fiind, ar trebui să-ţi recomand pastile, nu sex. Păi tocmai fiindcă mă bălăcăresc prin medicină de vreo 25 de ani, ştiu ce să-ţi recomand, nu crezi că am dreptate? Dacă încă te îndoieşti, citeşte mai departe. Să-ţi impun ceva ar fi ultimul lucru pe care mi-l doresc. De asemenea sunt sigur că vei şti să alegi, vei şti să te reprezinţi ca individ, femeie sau bărbat fiind şi în mod cetăţenesc discutând despre sex...
0
26-02-2009, ora 22:46
sorinbalan2000
Nu este medic/terapeut
sorinbalan2000
Florinel, as dori sa-ti dau volumul al doilea la corectat, cand va fi gata. Sunt sigur ca ma vei "purica" foarte judicios. Daca esti de acord, sunt incantat.
Sa-mi trimiteti adresele postale - ca sa va trimit exemplare din volumul 1, precum si conturile din banca ca sa vars drepturile pe care le aveti, cand voi vinde. Multumesc.
0
27-02-2009, ora 00:05
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Bine ai revenit Nick!!!Normal ca ne-a fost dor de tine!!Cel putin mie ;)))
Sincer Nick, eu inca nu sunt obisnuita cand il tutuiesc pe Sorin, dar nah, daca asa ne-a rugat...E pt prima data in viata mea, cand tutuiesc un medic ;))))))))))))) Niciodata sa nu spun niciodata ;))))))))))))) Oricum e o persoana minunata!Daca toti medicii ar fi asa...
Si mie mi-a placut coperta tare mult!!!Este foarte interesanta!!Cat despre prologul pe care mi l-a trimis si inceputul postat aici, nu pot spune decat:WOW!!Si hai mai repede cu cartea!! ;)))
Hai Florine, comenteaza!!Daca poti ;))))))))))))))))))))))))))))))))))) Hai ca te incanta cartea asta, este??? ;)))
Domnul Jackie daca ar stii ce fac eu pe aici ;)))))))))) hihihi si ca stau la barfa cu fetele pana pe la 3 noaptea... eh...Dar si cand o veni...s-a zis cu distractia ;))))))))))) Florin, poate ma torni, sa vezi ce-o iei ;)))))))))))))))
Am tras si eu chiulul domle, ca am fost ocupata!Crezi ca toata lumea are timpul tau!! ;P Sa te vad si pe tine peste vreo 2 luni...Cred ca uiti de noi intr-o clipita!!Apropo, cand vine bebita, sa ii faceti gauri in ureche acolo in spital!!Este mult mai bine, crede-ma!!Eu asa i-am facut fetitei mele!!I-a facut o asistenta, cu ac steril si ata, apoi i-am lasat ata in urechi o luna si apoi dupa ce s-a vindecat locul i-am pus cercei!!Vezi si cu cerceii, sa nu ii luati oricum!!Sa fie din aia circulari, ca altfel o sa deranjeze bebica si o luati pe carca ;))
Pupici dragilor
0
27-02-2009, ora 02:38
spartan
Nu este medic/terapeut
spartan
Pfff.am atatea belele pe cap incat nu prea stiu ce sa fac mai intai...
Adik am ore la scl de la 13 la 20.joc un joc de manager de fotbal online la care imi pierd 3-4 ore din zi.vorbesc cu prietena pe messenger de cand vin de la scoala pana la ora 12 chiar 1 noaptea.invat si pentru permisul de conducere si fac chestionare peste chestionare.invat pentru orele de curs.vinerea vine prietena si nu prea stau la pc pleaca duminica sau chiar luni dimineata deci stau putin la pc plus ca o sa incep si campionatul ( nu stiu daca am spus joc fotbal in liga 4 ) de sambata asta.deci am un program cam incarcat.
Cine ma lamureste si pe mine sorinbalan2000 ce vrea defapt sa zica si sa faca?:| intru pe acest topic numai la ore de astea tarzi si sunt epuizat asa ca nu inteleg mare lucru.e marinar?.e doctor?.e scriitor?

Salutare tuturor!sa auzim de bine :)
0
27-02-2009, ora 09:42
sorinbalan2000
Nu este medic/terapeut
sorinbalan2000
Spartan. Ca de obicei, esti tare, nene! Buna rau!

De fapt sunt calator prin vremuri.

Imi bag nasul ici si colo, mai zabovesc uneori in locuri frumoase, gust ce este mai bun, admir peisajul uman. Sper sa nu supar pe nimeni, cu toate ca se zice ca daca nu superi pe nimeni in viata, degeaba ai trait. In ceea ce ma priveste, stai linistit, pentru ca mi-am facut norma la suparat lumea, iar tu esti foarte tare.

Adevarul este ca mi-am facut datoria fata de patrie vreo 16 ani (un pic mai mult decat minimul necesar, dar nu mult, ca ma plictisesc). Acum astept pensia, care va veni in 2015 cand voi face varsta (nu am vrut sa-mi iau pensie de boala) si in asteptare, ma plimb, scriu, trag aer in piept. Doresc sa termin un Centru de Sanatate privat la Solca (care cu putin noroc va fi gata anul viitor), va avea vreo 20-25 de locuri iar terapia se va baza pe aerul extraordinar din zona (stiti ca Solca are ozon destul cat sa-i asigure locul doi in Europa). Apoi salina Cacica este la 10 km, vom mai avea sauna, baie de lumina, jacuzzi, masaj (am vorbit sa vina 2 filipineze), fizioterapie, acupunctura, biorezonanta si alte "minuni".
Te rog sa ma crezi, Spartan, ca as juca si fotbal, dar am ratat startul in urma cu 33 de ani, iar acum e prea tarziu. In schimb am invatat darts.
Iti multumesc pentru intrebarea perfecta. "Oare cine sunt?" "Oare ce vreau sa fac?" Bune tare! BRAVO!!!
0
27-02-2009, ora 09:52
sorinbalan2000
Nu este medic/terapeut
sorinbalan2000
Asa, si fiindca veni vorba, cum toti ati convenit sa-mi spuneti Sorin, sa va scriu urmarea povestii cu domnul si birjarul. Ramasesem la sictirul profund al domnului fata de viata si la invitatia birjarului intr-o crasma sordida de la marginea capitalei. Adevarul este ca birjarul avea un limbaj foarte colorat, spre deosebire de formalismul studiat al domnului acela. Birjarul nu avea nici cea mai mica ezitare in a injura la orice pas, vorbea deschis si colorat, fara inconjur. Dar asta nu era tot. Luciditatea rationamentelor sale, resemnarea inaintea greutatilor vietii si filosofia birjarului l-au incantat atat de mult, iar in asociere cu bautura tare, ieftina si proasta, servita in acea crasma, atmosfera cu totul noua, toate acestea l-au determinat usor-usor sa-si schimbe optica. Dupa un timp a inceput sa zambeasca, apoi la al patrulea pahar a devenit chiar incantat de noua ipostaza. La al saptelea pahar a gasit atitudinea scabroasa dar logica a birjarului ca fiind incantatoare si asa mai departe pana a cazut. Birjarul l-a dus acasa etc etc.
Ce s-a mai intamplat a doua zi va spun cand ma intorc de la Radauti. Iubita mea insista acum sa o luam din loc. Ma despart cu greu de voi, dar nu am ce face... Pa!
0
27-02-2009, ora 10:59
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Trebuie sa recunosc, ca desi am citit de doua ori postul lui Sorin, nu am inteles prea multe.Mai mult ca sigur e o diferenta mare de cultura, cunostinte, experienta de viata si mai ales de studii.De aceea ma dau batut in fata exprimarii mult prea elevate pentru mine, a domnului doctor.De obicei oamenii, si in special romanii cand aud de bani, le cam umbla ochii ca la jocurile de la cazinou, insa eu imi rezev dreptul de a nu avea incredere in oferta domnului doctor, in ceea ce priveste drepturile de autor.Daca totusi este adevarat, las la latitudinea domniei sale, sa doneze dreptul meu de autor, oricarei biserici sau azil de batrani din tara, pentru ca faza cu adresa si contul din banca mi-a pus un nod in gat, de spui ca am inghitit o minge de ping-pong.Oare PIN-ul de la cardul bancar nu va trebuie? Eu consider ca nu am depus nici un efort la elaborarea cartii dvs, prin urmare nu pot accepta nici o rasplata.Cum spunea Parintele Cleopa, Dumnezeu sa-l odihneasca, "Muncesti cinstit, si-ti ia dracul jumatate, d-apoi de avutie nemuncita, n-o sa ai parte in veci".Si apoi, Sorine, eu locuiesc la 14 km de Cacica, la 24 km de Solca si la 50 km de Radauti unde am facut si armata(apropo, am avut in armata un sergent Sorin Balan, caruia i-am imptumutat 5000, in '98 si nu i-am mai vazut inapoi, dar asta e alta poveste) si daca o fi sa iasa cartea bine, o sa dai tu o bere cand s-o deschide sauna la Cacica. Cu respect, va salut pe toti! PS: Sorine, te las pe tine sa ghicesti din ce oras sunt.
0
27-02-2009, ora 11:47
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Ma Florinele, am zis ca nu mai intru aci ca mai luat peste picior si eu cum sunt mai batrana ca tine, mi se tine din putin dar esti tare ma !!!!
Urmaresc si eu postarile aici, nu vreau sa supar pe nimeni dar sunt de acord cu tine !
0
27-02-2009, ora 11:59
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Multumesc frumos, Alisia, fii linistita, poti sa intri oricand, nu superi pe nimeni, si m-am mai domesticit si eu, sau Jackie m-a domesticit oare? -nu-mi dau seama nici eu.Si apoi stii cum se spune: razboiul de acum e pacea de pe urma:)))))
0
27-02-2009, ora 16:05
"Oare PIN-ul de la cardul bancar nu va trebuie? Eu consider ca nu am depus nici un efort la elaborarea cartii dvs, prin urmare nu pot accepta nici o rasplata.Cum spunea Parintele Cleopa, Dumnezeu sa-l odihneasca, "Muncesti cinstit, si-ti ia dracul jumatate, d-apoi de avutie nemuncita, n-o sa ai parte in veci".

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) tare faza cu pin-ul...
Ca bine zici, ai dreptate, contul bancar no way, nu mi se pare corect...dupa ce ca nu am depus nici un efort sa scriu ceva in carte (am scris doar pe forum), mai primesc si bani, tare, dar NU...

Alissia, nu se supara nimeni pe tine, eu unul nu m-as putea supara niciodata pe tine, chiar daca m-ai face si extraterestru, asta pentru ca sunt :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Jackie tu deja esti TARE, no comment!

Va las, o zi buna si un weekend fabulos de frumos si relaxant!
0
27-02-2009, ora 16:46
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
EEE copii, tre" sa intru iar in Florinelu ;)) Stai linistit ca nici prin gand nu i-a trecut lui Sorin sa goleasca vreun cont, crede-ma, te gandesti prea departe!!!La o adica iti deschideai un cont nou!!El a vrut sa fie doar recunoscator pt ca o sa copieze comentariile noastre de aici, pt volumul 2 al cartii lui!Iar adresa postala o vroia doar pt a ne trimite exemplare si nimic mai mult!!Eu una nu cred altceva!!
Plus ca tu Florine, poti sa te intalnesti face to face cu Sorin si nu o sa trebuiasca sa ii dai adresa, ca si asa sunteti foarte aproape unul de celalalt ;))
Oricum, la chestia cu contul, nici eu nu sunt de acord, dar doar pt simplul fapt, ca nu am facut mare lucru, iar o rasplata in bani pt conversatiile astea...nu cred ca meritam!!
In sfarsit Florinelu si-a gasit nasul ;)) hahaha Pai nu erai domle tu ala cu limba si literatura romana in sus si-n jos?? haha Vai deci mor de ras!!!Florinele, dar tu nu ne onorezi domle cu o adresa de mail, mess ceva?Ca noi toti conversam si prin alte parti ;)) Mai lipsesti tu ;)))))
spartan, Sorin in primul rand e medic, in al 2-lea scriitor, in al 3-lea rand un calator ;)) E un 3 in 1 asa ;))
Mai spartan, dar te vaiti mai rau decat noi astia mai batrani ;))))))))))
Florinelu, hai recunoaste ca am avut o influenta pozitiva asupra comportamentului tau ;)))))))))
Alisukaaaaaaaaaaaa ce bine ca mai dai si tu pe aici!!Ma miram eu sa te lasi invinsa asa cu una cu doua!!!Bine ai revenit iubita!!!
Nick o zi superba si tie!!!Vezi ce faci cu sulforaphanul, sa nu mai iei atatea capsule odata!!
Va pup dragii mei
0
27-02-2009, ora 17:50
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Copii, eu am vorbit numai si numai in numele meu, voi(in special Jackie) n-aveti decat sa-i dati si o cheie de la casa, daca aveti asa multa incredere, poate va onoreaza si cu prezenta:))))Sorine, te rog sa ma crezi ca nu am nimic cu tine, dar pur si simplu nu se potrivesc niste lucruri.Poate gresesc si chiar sper sa gresesc, dar.nu stiu.Jackie, o sa-ti trimit id-ul meu pe privat si poti sa-l dai cui crezi tu.
0
27-02-2009, ora 18:00
AAAAAAAAAAAAA, no way! Sorin este o persoana minunata...inca nu s-a nascut omul care sa imi perturbe mie simtul cu care "masor" caracterul, temperamentul si calitatea morala a uni om. Eu i-am dat adresa postala...am foarte mare incredere il el si daca ma enervez, ii dau si contul din banca&pin-ul.
Nu mai spune asta, crede si nu cerceta...asa zic si unii pe forum despre mine ca ceva nu se potriveste, ca stiu prea multe, ca sunt gay, ca sunt martian, ca de ce imi permit sa schimb tratamentele oamenilor, ca nu ma gandesc la consecinte, ca nu sunt psihiatru si uite ca am in lista de mess, cel putin 60 de persoane care tin tratamentele recomandate de mine si pe unele le-am salvat la limita, iar celelalte imi trimit mesaje in disperare ca se simt fantastic, asa ca...dar asa este cand vrei sa faci un bine...intr-o lume atat de rea, cand vine cineva si vrea sa faca ceva bun, ceilalti il iau de...om de neincredere sau mai grav, un mare delicvent versatil.

Fiecare cu conceptia si simtamantul lui, dar eu iti spun ca Sorin este un om minunat...nu stiu de ce, asa imi spune mie cineva (este o chestie de telepatie si interactiune a energiei psihoafective)...nu imi schimb parerea decat daca aflu ca Sorin este aidoma lui Hitler si Musolinni la un loc.

Sa nu interpretezi gresit ce am spus, pur si simplu este parerea mea, atat!

O seara buna tuturor si relaxare placuta...
0
27-02-2009, ora 18:06
Unele sunt adevarate (faptul ca nu sunt psihiatru sau ca schimb tratamente incorect date), dar altele depasesc orice imaginatie patologica si "murdara" (vezi cearta cu sadic si acuzatia ca sunt femeie, ori gay)...eu ma amuz si transform energia negativa directionata de unii catre mine, in energie pozitiva...asta este...publicitate gratuita!

Si totusi, te apreciez foarte mult Florine, nu stiu de ce, dar imi pari un barbat foarte modern cu care as putea sa vb despre orice si acum ca vei deveni tata, cu atat mai mult te vei imbuna si iti vei schimba personalitatea in bine...

;))))
0
27-02-2009, ora 18:57
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Florinelu am primit domle mesajul privat ;)) Ma simt onorata ca ai inceput cu mine ;))))))))) Pai cui sa dau id-ul tau...Daca mi-l cere cineva, am sa i-l ofer ;))))))))) Florin, probabil ca ai trecut prin momente mai neplacute in viata, iar asta te-a facut sa ai mai putina incredere in oameni, dar eu de obicei cunosc o persoana dupa felul in care vorbeste!!!Am observat ca si Nick are aceasta calitate ;)) Am sa iti dau eu id-ul lui Sorin si dupa ce vei schimba 2 vorbe cu el, ai sa iti schimbi parerea la 180 grade!!
Adaugă un comentariu / răspuns
479 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 15 16 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •