ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Sexul anal... poate fi insarcinata?

479 comentarii 1 2 ..... 678 ..... 15 16 Înainte ›
0
12-02-2009, ora 20:14
spartan
Nu este medic/terapeut
spartan
jaquelinne da.are 17 ani...
0
13-02-2009, ora 00:05
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;)))))))))) Scuze, nu mai vad bine se pare ;))))))))))) Dar si asa, tot ar trebui sa mai creasca un pic...Recomanda-i tratamentul despre care ti-a vorbit Nick!
0
13-02-2009, ora 00:14
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salutare!

Perfect ar fi sa mearga la un control endocrinologic! Suplimentul pe care i l-am recomandat, este perfect.

Pup Jackie
Sal Spartan!
0
14-02-2009, ora 02:04
spartan
Nu este medic/terapeut
spartan
Ok mersi mult NICK !
0
16-02-2009, ora 11:11
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna copii
Ce ati facut de ziua indragostitilor??
0
16-02-2009, ora 18:41
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Poi, cam ce facem de obicei; dragoste, sex, dragoste, sex, dragoste, dragoste, dragoste, sex, sex, sex.si cam atat:)))))))))))))))))))))))))))))VOI?
0
16-02-2009, ora 21:06
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;))))))))))))))))))) Florynele, o duci bine nu gluma!!!Noi nu ne putem lauda chiar in halul asta!!! ;))))))))))))))))))
0
16-02-2009, ora 21:09
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Eu credeam că pe lângă dragoste, sex, dragoste, îţi duci soţia şi la o vată pe băţ ;))))))))) Dar tu...neahhhhhhhhhhhh, doar sex sex sex ;))))))))))))))))))))))))))
0
17-02-2009, ora 00:17
SEX pe banda rulanta.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
0
17-02-2009, ora 01:38
spartan
Nu este medic/terapeut
spartan
Ce fericire pe capul tau Florynel :D bravo ;)))) esti noroc atunci :D:D:D.si sotie cred ca e norocoasa ;))))))))) ca probabil cu ea ai facut si dragoste si sex nu?:D
Referitor la ziua indragostitilor.am stat singur ca de obicei nu am putut sa ma intalnesc cu prietena, o voi face de dragobete :D
0
18-02-2009, ora 13:55
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Pai nu e musai sa fie toate bune si frumoase ca sa faci dragoste, dar stiti voi cum se spune, ca sexul e aspirina saracului :))))))))))))Cat despre vata pe bat, Jackie, a trecut moda, acum se pune frishca pe.deget:)))))Si apoi nu te speria Spartane, ca o sa vina si vremea ta, numai sa te tina genunchii de cata dragoste o sa ai parte.Putintica rabdare, domnilor!Va salut!!!!
0
18-02-2009, ora 14:03
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Eu sunt mai de moda veche domle ;)))))))))))))))))) Dar ce faci tu cu frisca pe...deget, nebunule?? ;)))))))))))))))
0
18-02-2009, ora 14:12
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Poi mai documenteaza-te si vino in pas cu moda, Jackie, ai ramane surprinsa de cate inveti pe forumul asta:))))))Cat despre frisca, doar nu vrei sa-ti pun si niste poze?Esti cam pofticioasa, maicuta, dupa cate vad:))))))))))))))))A, am uitat ca sotul e in deplasare:)))
0
18-02-2009, ora 15:25
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;)))))))))))) Am zis eu, faci ce faci si tot la sex ajungi ;))))))))))))))))))))))) Dar voua nu vi se face si foame??? Nu sunt pofticioasa domle, doar..curioasa ;))))))))))))))))))))))))
0
18-02-2009, ora 15:37
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Pai eu sunt la regim si pap numai.medicamente, cam 12 pe zi, si nevestica, cu.frisca:))))))Eh, mai glumim si noi, ce sa facem.Dar, acuma serios vorbind, un sfat mai femeiesc imi poti da?
0
18-02-2009, ora 15:47
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Un sfat in legatura cu ce?Ca eu sunt aeriana acum ;))))))))))))))))))))))))
0
18-02-2009, ora 15:50
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Sa-ti spun cam despre ce e vorba: sotia mea e insarcinata in 7 luni si desi sarcina a decurs foarte bine pana acum ea e hotarata sa faca cezariana.Medicul de familie a sfatuit-o sa nasca natural, pt ca se recupereaza mult mai repede si oricum taietura e tot taietura, ar putea avea probleme mai tarziu, etc. Acum, nu stiu, oare cum e mai bine?
0
18-02-2009, ora 15:52
Salutare, salutare...
Sunteti de groaza.TOTI...eu ma amuz de mor, asa mai uit de problemele pe care le am cu gatul si nu numai.
Florynel, 12 medicamente pe zi???????????????????? Vaide viata mea, eu iau 2 si am o scarba existentiala de imi vine sa.ma fac bine cu aer!
O zi placuta tuturor si aveti grija de voi.

P.S. Ce ai patit Jackie? Mai grav este ca si eu sunt aerian, dar sunt aerian pentru ca nu prea am mancat!
0
18-02-2009, ora 15:59
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Daca ma intrebi pe mine, eu am optat pt cezariana si crede-ma ca nu regret nicio secunda!Povestile ingrozitoare care le-am auzit de la prietenele, soacra mea, in legatura cu nascutul pe cale naturala m-au speriat foarte tare!!Este adevarat ca dupa cezariana dureaza recuperarea cateva zile, adica dupa operatie te ridici mai greu din pat, ti se taie respiratia etc, dar eu nu as naste pe cale naturala, sincer!Cu toate ca multi spun ca este mult mai bine decat cezariana!Eu sunt foarte multumita de cezariana si daca as mai face un bebe, tot prin cezariana as naste!Bine...eu pana am gasit un doctor competent cu care sa nasc, am schimbat vreo 6 ;)))))))) Nu m-am lasat pe mana oricui si am nascut cu prof.dr.Petrache Vartej de la spitalul Universitar(fost Municipal), un medic exceptional!!!Taietura este foarte mica, nu depaseste 10 cm si este facuta pe orizontal, foarte foarte jos, adica nu se observa din...bikini ;))))))))))))))))
0
18-02-2009, ora 16:02
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick, nici eu nu stiu ce am patit, dar am o stare mai ciudata si nu ma pot concentra...
0
18-02-2009, ora 16:02
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Salut Nick.Pai dimineata 2 Hyper-Gas, 2Imunovital, 1Helicid, 1Lagosa, la pranz 2hiper-gas, 2Imunovital, si seara 2Hiper-gas, 2imunovital, 1 lagosa; deci is 15, da le mai sar cateodata ca ori n-am timp, ori uit, ori.Azi am facut din nou analizele pt HP si ficat si abia astept sa vad maine rezultatele.
0
18-02-2009, ora 16:06
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Florin, taietura tot taietura este, dar una e sa dormi si sa te trezesti cu bebe langa tine si alta este sa auzi, vezi, simti, totul live!!Plus ca dupa operatie se fac foarte multe calmante!!Pe mine cum ma durea un pic, venea asistenta si imi facea calmant!Lactatia vine mai greu la cezariana este adevarat!Dar oricum bebe nu papa foarte mult atunci, asa ca putinele picaturi care vin, ii ajung ;)) mai ales ca o sa i-l aduca foarte des la alaptat!
0
18-02-2009, ora 16:07
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Multumesc frumos Jackie, e decizia ei si voi fi alaturi de ea orice ar hotari.Dar mai e un picut pana atunci, daca nu se grabeste bebica.:))
0
18-02-2009, ora 16:07
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sa ne anunti si pe noi cand iti vin rezultatele!!
0
18-02-2009, ora 16:08
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Daca vrea cezariana sa o faca, e mai usor ;)) Nu se grabeste bebe pt ca e frig afara iar el/ea sta la caldurica ;)))
Chiar, stiti ce este?
0
18-02-2009, ora 16:14
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Da, e fetita, deja i-am pus si nume, dar nu stiu daca e de bun augur sa vi-l spun, sunt mai superstitios, dar o sa-l aflati mai incolo.SI ne-am gandit sa mergem la o clinica particulara, ca astia la stat parca. nu stiu dar nu-mi inspira incredere.
0
18-02-2009, ora 16:36
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sa va traiasca!!Parca te vad ca pe sotul meu cu bebita in brate cum plutea ;)))))))))))) Barbatii au o slabiciune la fete in general ;))))))))))))))))))))))))))) Eu am nascut in spital de stat, dar acolo erau 2 etaje pt maternitate, unul de unde mancai de pe jos si ultra super amenajat, la etajul 5 daca nu ma insel si etajul 4 care era...execrabil, cu pereti cojiti etc!Eu am nascut la 5, am avut rezerva si doctorul meu, anestezistul ma supravegheau si ma vizitau foarte des!Sa stii ca daca mergeti la o clinica particulara, tot peste medici care lucreaza sau au lucrat la stat, o sa dati!!Dar in clinica particulara este foarte curat, cu aparatura de ultima generatie!Important este si medicul!Si sa fie barbat bineinteles cel care opereaza, pt ca femeile sincer...nu prea se pricep la interventii din astea chirurgicale!Barbatul e barbat ;)))))))))))) Hai acum sa nu v-o luati in cap, ca eu tot feminista convinsa raman, dar unde e adevar este si punct ;))
0
18-02-2009, ora 18:29
"sa nu v-o luati in cap, ca eu tot feminista convinsa raman"

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Multumesc ca mai binedispus, ca pana acum 30 de minute m-am simtit destul de rau din cauza refluxului.
Florynel, ia-le in continuare, n-ai ce face!
Eu iau ulei de peste (omega 3-EPA (acid eicosapentaenoic), DHA (acid docosahexaenoic)) si fac vitamine injectabile; acum 5 minute mi le-am facut in picior...
0
18-02-2009, ora 18:46
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
:))))))))Eu am facut o saptamana intravenos Aspartofort, vitamina C si glucoza, dar nu asta e baiul, problema e ca asistenta aia m-a facut pur si simplu strecuratoare; peste tot imi baga acul numai in vena nu nimerea, imi facea cate 3-4 gauri si ma punea sa tin apasat cu un tampon, dar nu-mi mai ajungeau mainile, pe 4 gauri cu ce sa mai tii apasat? Si asa m-am ales numai cu unflaturi si vanatai pe maini, si cu cate un "ma scuzati" din partea ei:))))
0
18-02-2009, ora 19:36
Vaide capul ei...eu mi le fac singur in picior si gata...stiu cum sa fac injectii, trebuie doar sa imi dau pantalonasii jos, sa dezinfectez zona&sa masez. Dupa, introduc acul, cupluz seringa si incep sa introduc serul...si am terminat! Intravenos este simplu, dar este mai greu atunci cand incerci sa iti faci singur...

Noroc si numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns
479 comentarii 1 2 ..... 678 ..... 15 16 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •