ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Sexul anal... poate fi insarcinata?

479 comentarii 1 2 ..... 8910 ..... 15 16 Înainte ›
0
27-02-2009, ora 21:26
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick, daca erai minimartian te papa Clara ;)))))))))))))))) Sunt vitaminele ei preferate ;)))))))))))))))))))
0
27-02-2009, ora 21:56
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Daaaaaaa, pai sunt minimartian...o mananc eu pe ea la cat de scumpa este! pai vitaminele de la Walmark sunt foarte bune, bine face ca le are ca preferate! Pup pe amandoua...
Florin este mai sceptic, dar este o persoana foarte bun, asa zic eu...sa nu ma injure, glumesc!

Noapte Buna si somn pufos!
0
27-02-2009, ora 22:08
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;))) Nick, noi papam de obicei sanatos si luam vitamine dintre cele bune ;)) Dar cu Mc si Kfc.yakkkk, nu prea am nimerit-o!!Nu imi pot scoate din minte ceea ce am citit!!Am trimis mailul celor de la OPC si la Otv ;)))) Sper sa se citeasca pe post!!Am ales Otv-ul pt ca este un post destul de urmarit si daca printr-o minune se citeste mailul, iti dai seama cata lume o sa afle aceste lucruri??
Cu Florinelu am conversat un pic pe mess ceva mai devreme ;)) Este mai neincrezator, dar sper ca l-am convins ca nu este asa cum crede el!! ;))
0
27-02-2009, ora 23:22
sorinbalan2000
Nu este medic/terapeut
sorinbalan2000
Hoopa! Se pare ca forumul reanvie. Mishto! Cea mai tare zi de postari din ultima vreme. Si inca nu s-a incheiat...
Bravo! Eu acum am cazut acasa, dar eram curios sa vad... si am vazuuut !!! Mama-mia ce de-am mai vazut.
Continuati, sunteti pe drumul cel bun.

Da... si va ziceam povestea... mai departe. Abia acum incepe faza cea mai interesanta a povestirii. Sigur, as vrea eu sa fiu Cehov, dar am sa ma multumesc cu un scurt rezumat. Ca domnul respectiv a doua zi a fost ca lovit in aripa, va inchipuiti si singuri. Dar cand in scena au intrat sotia si soacra, care s-au minunat tare, pentru ca nu-l mai vazusera in halul ala pana atunci, a inceput distractia. La inceput, ambele au fost circumspecte. L-au crutat cat au putut (din buna crestere, politete, respect, pentru ca dragoste nu mai exista de multa vreme), dar cand faza a inceput sa se repete in fiecare seara, adica sa dispara ca magaru-n ceata cu trasura si birjarul si sa apara acasa noaptea tarziu sau spre dimineata, si pe deasupra bine-dispus cum nu mai fusese de multa vreme (adica din tinerete), ambele au inceput sa intre la banuieli (cam asa cum face Florinel acum cu mine). Va dati seama ca s-au gandit la cele femeiesti, ca femeile. Nu-si puteau imagina o distractie barbateasca simpla si hai sa-i zicem nevinovata, si tocmai cu birjarul. Pentru ca ele il cautasera peste tot, se informasera prin toate locurile cunoscute. Niciunul dintre prietenii lui nu stia pe unde umbla, crasma de la marginea orasului era un loc la care nimeni nu se putea gandi. Cert este ca domnul nostru inflorea pe zi ce trece si asta datorita tovarasiei birjarului cu gura spurcata. La un moment dat "fetele" au bagat de seama ca sotul si fiul lor da dovada imbogatirii vocabularului cu expresii triviale, lucru care le-a intrigat foarte...
0
27-02-2009, ora 23:54
sorinbalan2000
Nu este medic/terapeut
sorinbalan2000
Si acum, ca sa fac o mica paranteza, sigur Florinel, daca vrei ne intalnim la o bere si eu locuiesc in Suceava. Sa zicem... pe marti? In Gura Humorului? Habar nu am ce o sa ne spunem cand ne vom intalni, dar nu-i asa ca forumul face toata placerea?
Multumesc Jaquelinei si lui Nick pentru cuvintele lor bune, iar tie pentru cele rele. Importanta este comunicarea. Si mai ales comunicarea adevarata, adica sincera, asa cum este si titlul forumului si asa cum o faceti voi, directa. Mi-a placut atat de tare faza cu conturile... Sunt curios la ce concluzie ajungeti. Deocamdata nu am vandut inca nimic, pentru ca nu am tiparit inca nimic. Dar sper sa apreciati la adevarata valoare promotionalul meu. Incet, incet...
Florinel a devenit deja pudic. O salut pe Ali(na?) care a devenit curioasa -si foarte bine face- si astept rezolutia definitorie a lui Spartan care este un munte de conciziune. Nu mai stiu nimic despre Arena, care din 06.02... a disparut. Probabil ca-si pregateste o noua intrare.

In ceea ce ma priveste, ma simt onorat in compania voastra, stiu ca sunt un pic sacaitor, chiar plictisitor (varsta, ce sa-i faci!), de aceea vreau sa va zic un banc, pentru a rupe ritmul.E din carte, bine-nteles:
Intr-o statie de autobuz asteptau sotul, sotia si cei noua copii ai lor. La un moment dat li se alatura un orb. Vine si autobuzul, dar era atat de aglomerat, incat au incaput numai sotia si copiii. Barbatii au luat-o incet, pe jos. La un moment dat sotul ii zice orbului: "Dom'le, da' ce ma enervezi cu tocanitul asta! De ce nu-ti pui o bucata de cauciuc in varful bastonului?" "Daca iti puneai dumneata un cauciuc in varful bastonului, mergeam si noi cu autobuzul acum..." i-a raspuns orbul.
Maine si poimaine plec la Bacau, asa ca o sa termin povestea pe luni.
Cu bine, tuturor!
0
28-02-2009, ora 00:37
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Doamne, cat am putut sa rad la citirea bankului!!!!Foarte adevarat de altfel ;)))))))))))))))))))) Asa am mai ras cand ti-am citit si prologul, la faza cu ascunsul..cartii sau a soacrei ;))))))
Eh...ne tii cu sufletul la gura, nu gluma!!
0
28-02-2009, ora 10:33
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
:))))))Deci n-am mai ras in halul asta de cativa ani buni, efectiv ma tineam de nevasta-mea sa nu cad si ea de mine, ca m-am chinuit sa-i spun bancul si cum nu am putut de ras, in final i-am facut semn sa se uite le calculator.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))si am ras amandoi iar pana era sa fac pe mine:))))))))Ai dreptate, Sorine, e mai fain pe forum, nu am avea ce sa ne spunem si.da sunt din Humor, lasa ca ne intalnim alta data, mai vedm noi.Va salut pe toti!
0
28-02-2009, ora 11:49
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Tare, no comment!
Sorin, esti foarte plimbaret! Cand in Libia, cand in Africa de Sud, apoi in Suceava si Bacau. Maine aud ca esti in Brazilia...woow, tare, calatorii placute!

Arena este foarte gripata, inca nu i-a trecut starea de rau, aceasta este cauza lipsei ei de pe forum!

O zi buna tuturor...;))
0
28-02-2009, ora 14:35
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;)))))))))) Mai Florinele, cum sa te tii mai de sotie??Tot ea sa te sprijine sa nu cazi?? ;)))))))))))))) Se pare ca incet, incet, Florinelu revine pe drumul cel bun ;)))))))))))) Tine-o tot asa domle!!!De ce nu vrei sa te intalnesti cu Sorin la bere nebunule?Ti-e frica sa nu patesti ca in povestea cu birjarul?? hahahaha Florin, sa stii ca nu esti singurul care era cat pe-aci sa mictioneze pe el ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Cred ca Florinelu a fost la frizer!!Acum vede mai bine, ca nu mai are par in ochi ;))))))))))) ESte ca ai inceput sa il vezi cu alti ochi pe Sorin??Noi ti-am zis ca nu e asa cum iti inchipuiai tu!!Spre fericirea noastra, mai sunt si oameni printre noi!! ;))
Copii, azi am vorbit cu sotia lui Florin pe mess ;)) ASta asa...ca o stire de ultima ora!!Cred ca ne vom intelege minunat!!Mai ales ca este in zodia preferata de mine!!Ia ghiciti care??Gemeni normalllllll!!! ;)) Am vazut ca si Sorin tot gemeni este!!arena la fel, fetita mea la fel, sora mea la fel ;)) Hai sa recunoastem ca zodia Gemeni, are o inteligenta peste limita admisa ;P
Da, arena este gripata si o asteptam sa revina cu forte noi!!
Alisuka e la peste ;)))))))))))))
Pupici
0
28-02-2009, ora 14:43
"Hai sa recunoastem ca zodia Gemeni, are o inteligenta peste limita admisa ;P "
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))), tare...hai ca ai fost tare!
Asa spun si eu dsp Varsatori.mult peste limita maxima legala :)))))))))))))))))))))))))
0
28-02-2009, ora 22:14
spartan
Nu este medic/terapeut
spartan
Lume am o mare problema am consumat 3 prezervative si nu am reusit sa o/ne dwezvirginam.e diferenta de 30 cm inaltime intre noi.si nu reusim o doare prea tare.fara preludiu...ca nu stiu cum se face.mai direct nu sunt in stare ma puteti ajuta cu ceva? :( salutare
0
28-02-2009, ora 23:19
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;)))))))))))))))) spartan pai ti-a dat Sorin niste sfaturi ceva mai sus!!!Ia mesajele la purificat si vei descoperi ;)) Ca doar nu vrei totul de-a gata acum?! ;P
0
28-02-2009, ora 23:19
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Dragostea e dureroasa domle ;)))))))))))))
0
01-03-2009, ora 12:23
;))))))) Spartan, te-as ajuta eu, dar sincer, la fel de direct ca tine, s-ar putea ca nici eu sa nu fiu in stare. Observ ca prietena ta are un prag de durere foarte jos si...incearca si cu preludiu (mangaieri, frisca, si alte astfel de tertipuri, poate se lasa si cu durere). Doamne, uite ce spun eu la ora 12.23.

LA MULTI ANI JACKIE si la multi ani si pt sotia dnului Florin, pt prietena lui Spartan. Sa fiti sanatoase, fericite si minunate... ;))
0
01-03-2009, ora 22:23
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Multumesc frumos Nick!!ESti un scump!!!
La multi ani dragele mele!!!
Nick ;)))))))))))) ai inteles gresit!! ;)) Chestia e ca o doare prea tare pe iubita lui spartan si vroia sfaturi ;))
Dar i le-a dat Sorin ceva mai sus, cu xilina, vin etc ;)))
0
01-03-2009, ora 22:29
Cu placere Jackie! Am inteles ce vroia sa spuna Spartan, dar m-am amuzat putin; dragostea doare intr-adevar...;)) Noapte buna si somn pufos...
0
02-03-2009, ora 00:07
spartan
Nu este medic/terapeut
spartan
Jaquelinne si Nick imi cer scuze nu m-am exprimat eu corect problema nu e durerea ei problema e ca nu intra :| scuze de exprimare dar nu am gasit alta...deci e o problema ca ea are doar 140 cm si eu 70 si poate si penisul meu e mic.asta e problema nu durerea ei.
La Multi Ani ! jaquelinne si sotia lui Florin.
0
02-03-2009, ora 01:57
Ok, am inteles, dar presupun ca ai vrut sa spui ca tu ai 170 de cm, nu 70 de cm, nu-i asa?
Nu cred ca penisul tau este mic, ar trebui sa fie mai mic de 10 (hai 12 cm), pentru a nu putea sa ai un contact sexual in conditii normale si nu cred asta...spune-i sa incerce sa suporte durerea, ori eventual, mai asteptati, sunteti inca mici...(asta-i cea mai drastica solutie), daca nu si nu, urmeaza sfatul lui Sorin...o cina romantica, vin si poate simte durerea mai putin...multu succes!

Uite ce fac eu la aproape 2 noaptea, nu sunt intreg la mansarda! Noapte Buna!
0
02-03-2009, ora 09:24
spartan
Nu este medic/terapeut
spartan
da 170 cm...mda sa amant pe saptamana viitoare pentru ca sa terminat week-endu:(.
Poi de ce zici ca suntem mici tu de ex la ce varsta ti-ai inceput viata sexuala ? intrebare valabila pentru toata lumea de pe aici :P?
0
02-03-2009, ora 15:27
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
spartan, te-a lamurit Nick indeajuns cred...Mai asteapta domle, ca graba strica treaba mereu ;))
Nick, sa stii ca nu esti singurul neintreg la mansarda ;)))))))))))))) Eu am stat pana la 3 noaptea cu 2 nebune la taclale, dupa aia am vb un pic si cu Nico(niculici sau Nicolette cum ii spui tu), mi-a trimis niste poze interesante ;)) Nu putea nici ea sa doarma, ca ii era frica sa nu se mai trezeasca ;( Asa ca am stat si cu ea de vorba.
Va pup
0
02-03-2009, ora 16:36
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Tare...si mie mi-a trimis cateva poze pe e-mail (Nicolette), dar pe mess nu am vb pana acum, nu am avut timp pt. toti; am peste 70 de "pacienti" in lista, nu face fata mesul pt toti si nici eu, indiferent de cat de repede scriu... :((((

Spartan, je mi-am inceput viata sexuala la 19 ani...deci, daca vrei sa imi urmezi exemplul, mai ai de asteptat 2 ani (dar tu, faci exclusivamente ceea ce doresti, ok?)...eu la 17 ani aveam 1, 75 m, acum am 1, 80 m (180 cm). Poti sa iti incepi viata sexuala si la 25 de ani; mai bine mai tarziu si de calitate (cu mai multa minte si logica), decat devreme si nesatisfacator...;))

Salut/Pup! ;))
0
02-03-2009, ora 17:35
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
:)))Mai Spartane, da lamureste-ma si pe mine, ce treaba are ca tu ai 1, 70 si prietena ta doar 1, 40? Sa stii ca se poate face dragoste si in pat, prietene, nu numaidecat "din picioare", unde desigur diferenta de inaltime "dauneaza grav penetrarii", dar si atunci, daca vrei, poti pune sub picioarele prietenei un teanc de ziare, niste carti mai groase, gasesti tu ceva si se rezolva:)))) Si inca ceva, nu dispera ca inca nu ati reusit anumite lucruri, aveti rabdare si se rezolva incet, incet.Secretul e sa nu programati actul sexual ca pe o intalnire cu stomatologul, de ex: "Saptamana asta, gata, o dezvirginez" GRESIT.Voi trebuie sa va jucati atat de mult, pana ajungeti la penetrare, aproape fara sa va dati seama.Cu cat va cunoasteti mai mult, cu atat mai bine.Si apoi tu ai reusit, ce n-au reusit altii in...5ani, ai bagat-o "dincolo" si te temi ca n-ai s-o poti baga unde trebuie? :)))Sa fim seriosi:))))))Bafta in continuare tuturor!(^_-)
0
02-03-2009, ora 18:42
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;))))))))))))))))))))))))) Uite mai la Florinelu ce bine le zice!!!Asa domle, mi-a placut pledoaria ta!! ;))))))))))))))))))
Si pana la urma spartan, nu conteaza inaltimea ci conteaza istetimea!! ;))
0
03-03-2009, ora 15:40
spartan
Nu este medic/terapeut
spartan
Mda aveti dreaptate toti trei va multumesc pentru sfaturi in special lui florin care e super tare:D :P nu ca NICK si Jaquelinne nu ar fi dar tu esti si mai si :P salutari.
0
03-03-2009, ora 16:25
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
spartan, el e mai mare decat noi si e normal sa stie mai multe ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
0
03-03-2009, ora 17:56
Jackie, nu te-ai prins de ce spune Spartan ca Florin este mai tare, si la ce se refera? ;))

"spartan, el e mai mare decat noi si e normal sa stie mai multe" :))))))))))))))))))))) tare!
0
03-03-2009, ora 18:40
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick eu fiind femeie batrana ma misc mai greu asa ;))))))))))))) nu m-am prins...
;))))))))))))))))))))))))))))))
0
03-03-2009, ora 18:50
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Chiar Nick, m-ai facut curios, de ce ar spune spartan asa ceva, ca nici eu nu m-am prins! Si apoi, Jackie, ce faci ?Spuneai ca eu is mai mare ca voi, apoi ai spus ca tu esti batrana, eu ce sa inteleg, ca-s moshneag de-acuma?:))))))))Chiar de-oi fi, da' nu ma dau deloc, nu recunosc si gata!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Va salut!
0
03-03-2009, ora 19:56
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Pai ce vrei mai Florin, sa ne ascundem dupa deget acum??Am crescut pana la 30 de ani, iar de-acum incolo descrestem ;))) ne indreptam spre...baston ;)))))))))))))))))))))
0
03-03-2009, ora 20:01
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
:)))))))))Voi, fetele va indreptati mereu spre.baston, noi baietii ne indreptam spre.groapa, de acuma:))))))))))))))Eu nu-s moshneag, da?:))))))))))))))))))))))))))
Adaugă un comentariu / răspuns
479 comentarii 1 2 ..... 8910 ..... 15 16 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •