Teama de sarcina

27-02-2014
dddd1910
Nu este medic/terapeut
dddd1910
Buna seara! De mai bine de 4 luni am intrerupt tratamentul cu anticonceptionale. In primele 3 luni ciclul a venit asa cum era el invatat dupa anticonceptionale. In luna ianuarie acesta a intarziat aproape o saptamana si jumatate. Acum in februarie, daca trebuia sa vina la 28 de zile, ar fi trebuit sa vina pe 16-17 februarie..din pacate, suntem in 27 februarie si mie inca nu mi-a venit. Precizez ca nu am intretinut relatii sexuale in acest timp, dar pe 23 februarie a avut loc o incepere a unui raport sexual, dar cu prezervativ, nedurand mai mult de 3-4 minute, timp in care prietenul a simtit ca acesta s-a rupt si imediat s-a retras. Nu a terminat, iar raportul sexual nu a mai continuat. Va intreb, exista riscul unei sarcini, avand in vedere ca ciclul imi intarzie dinaintea acestui raport sexual? Va multumesc mult!
1 comentarii
0
27-02-2014, ora 19:07
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
parere:
Nu cred ca-i sarcina.
posibil dereglare de la intrerupere anticonceptionale
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •