sa fie HIV?

Buna ziua, sa incepem: de 10 zile am avut un contact sexual, cu o fata necunoscuta, si am facut cu ea un sex oral timp de 15 minute, si cand i-am bagat in fund s-a rup prezervativu', odata am atins-o fara prezervativ, am niste simptome repede aparute, in a treia zi m-am trezit cu oboseala si ma dureau putin ochii, astazi m-am trezit ok, cand m-am culcat la amiaza, cand m-am trezit imi simteam amortita gingia, imi simt si picioarele slabite, o fi HIV ? :( !!! vreau un ajutor, multumesc
1 comentarii

Faptul ca prezervativul s-a rupt si a rezultat un contact sexual neprotejat nu înseamna neaparat ca te-ai infectat.
Trebuie sa faci un test Hiv la minim 3 luni de la momentul presupus al infectarii. Daca testul este realizat înainte de 3 luni ar putea avea un rezultat neclar sau eronat al testului.
Daca esti din Bucuresti testarea HIV o poti face in urmatoarele spitale:
Spitalul Clinic de Boli Infectioase "Dr. Victor Babes", Sos. Mihai Bravu Nr. 281, Bucuresti, Tel.:323 41 10, interior 176.
Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals", Str. Grozovici Nr.1, Bucuresti, Tel.: 210 50 70, interior 4189
Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu", B-dul. Lacul Tei Nr. 120, Bucuresti, Tel.: 242 2713, interior 152
Institutul "Cantacuzino" Splaiul Independentei nr. 3, tel 411 3340
Centrul de Testare si Consiliere HIV/SIDA, str. Cobalcescu, nr.2, sector1, Bucuresti
Daca nu esti din Bucuresti atunci acest test se poate face la orice spital de boli infectioase.
Trebuie sa faci un test Hiv la minim 3 luni de la momentul presupus al infectarii. Daca testul este realizat înainte de 3 luni ar putea avea un rezultat neclar sau eronat al testului.
Daca esti din Bucuresti testarea HIV o poti face in urmatoarele spitale:
Spitalul Clinic de Boli Infectioase "Dr. Victor Babes", Sos. Mihai Bravu Nr. 281, Bucuresti, Tel.:323 41 10, interior 176.
Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals", Str. Grozovici Nr.1, Bucuresti, Tel.: 210 50 70, interior 4189
Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu", B-dul. Lacul Tei Nr. 120, Bucuresti, Tel.: 242 2713, interior 152
Institutul "Cantacuzino" Splaiul Independentei nr. 3, tel 411 3340
Centrul de Testare si Consiliere HIV/SIDA, str. Cobalcescu, nr.2, sector1, Bucuresti
Daca nu esti din Bucuresti atunci acest test se poate face la orice spital de boli infectioase.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24Sex anal cu un lubrifiant de senzatie
- 6prezervativ rupt - e posibil sa fi luat HIV?
- 2Virusul HIV
- 8sex oral neprotejat
- 3sexul anal
- 11Intrebare despre HIV
- 7am toate simptomele hiv, cred ca sunt contaminata
- 5cum pot sa ii spun persoanei iubite ca am hiv fara sa il pierd? ajutor!
- 5sexul oral poate afecta relatia?
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 1Sex oral neprotejat
- 9Posibil BTS, oare sa fie HIV?
- 1Este posibil sa fi contactat hiv sau hcv ?
- 16Care sunt sansele sa fi luat HIV?
- 12Dureri in gat dupa sex oral
- 11Hiv prin sex oral?
- 4Intrebare Bts
- 0Hiv prin briciul de la frizerie?
- 1Rezistenta virus HIV in mediu extern.Posibila infectare dupa o biopsie cutanata?
Mai multe informații despre: Sexul oral Sexul anal infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: