sex oral? e nevoie de timp?
dc am retineri fata de sexul oral? sunt fata, am 20 ani! imi cunoasc iubitul si fac sex oral cu el! dar...ma gandesc parca inainte..ceva nu merge.este nevoie de mai mult timp???? nu prea sunt atrasa de sexul ooral..adik imi place sa stau dar nu imi place sa fac eu.sper sa intelege.ti! ce sa fac?
4 comentarii
simplu:nu mai face.Daca simti ca ceva nu e in regula nu esti obligata sa faci.
mai multă comunicare în relaţie... nu strică niciodată. poate ajungeţi la compromisuri şi în legătură cu sexul oral şi cu tot. important este să vă simţiţi amândoi bin e, dacă nu e aşa, oricât de mult v-aţi iubi, mai devreme sau mai târziu frustrările acestea se vor întoarce asupra voastră
Daca nu-ti place:NU MAI FACE!O fac doar sa se simta el bine sau doar ca asa vrea el?Nu are rost si nu este corect fata de tine!
nu pleca urechea la aberatiile de mai sus ! teai intrebat ca poate si el gandeste la fel ?
dar ca poate conteaza mai mult placerea ta pentru el decat faptul ca nui place sati face sex oral ? schimbati gandirea si incearca sa oferi si tu mai mult nu numai sa priemsti !
dar ca poate conteaza mai mult placerea ta pentru el decat faptul ca nui place sati face sex oral ? schimbati gandirea si incearca sa oferi si tu mai mult nu numai sa priemsti !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3BTS-uri, risc in cazul sexului oral?
- 2Se poate primi prin sarut ceva microb in gura de la cineva care a facut sex oral?
- 2In ce mod poate afecta sexul oral in cazul in care unul dintre parteneri poate are o boala venerica?
- 8contaminare prin sex oral
- 2negi genitali prin sex oral !!sunt f speriat!!!!!
- 4am nevoie de tratament preventiv pt bts (foarte serios)
- 26Nu mai pot trai!
- 3test hiv
- 5Imi place sexul oral, ei - nu
- 38in ultima vreme sotul meu tot insista sa ii fac sex oral
- 5evita de cateva luni sexul oral, la inceput ii placea foarte mult...
- 57o fi cancer in gat?
- 5la oarecare laborator mi-ar iesi la analize si eventualele boli de la contact sexual?
- 7Infectat cu hiv ?
- 1penis iritat si sex oral
- 9Sotia nu imi face sex oral
- 2Nelamurire-sex oral
- 32dupa ce incepem actul sexual, continuam cu sex oral, riscam sa ne infectam bucal?
- 1Boli sexuale-Sex Oral
- 3E bine sa te speli pe dinti inainte de a-i face sex oral iubitei ?
Mai multe informații despre: Sexul oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: