Intrebare Bts

03-07-2017
MihaelaAnca93
Nu este medic/terapeut
MihaelaAnca93
Buna ziua! As avea si eu o intrebare legata de bts..as vrea sa stiu daca exista riscul sa fi contactat un bts in conditiile in care nu am facut niciodata sex/sex oral/sex anal dar mi-a fost facut de cateva ori sex oral?
Multumesc frumos
4 comentarii
0
04-07-2017, ora 06:50
david90
Nu este medic/terapeut
david90
In momentul in care cavitatea bucala este folosita pe post de organ sexual, aceasta e supusa acelorasi riscuri pt BTS-uri. Daca partenerul tau a facut sex oral si altor fete/baieti/oameni, exista riscul sa-ti fi adus acasa vreun agent patogen "la pachet", care asteapta sa fie descoperit...
0
04-07-2017, ora 20:54
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Sexul oral este insotit de aceleasi riscuri ca si sexul normal sau anal. Dupa studii recente este chiar mai riscant caci oamenii se protejeaza pentru sexul normal dar cred cumva ca sexul oral este lipsit de riscuri, fapt total gresit.
Pentru siguranta si liniste puteri face un test pentru BTS.
0
04-07-2017, ora 21:14
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Din ce am observat, romanii se cam protejeaza, fiindca mai tot timpul vad raftul cu prezervative aromate de la Lidl aproape gol. :)) Ori nu stiu ca ele se folosesc doar pt sex oral... :))
0
05-07-2017, ora 02:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Intrati pe subiectele mele si cititi subiectul Boli care se transmit prin sexul oral.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul oral
  •