Sex oral - ce boli se pot lua?
Ce boli se pot lua atunci cand o fata ii face sex oral unui baiat?
5 comentarii
toate care sa iau pe cale sexuala fara prezervativ: SIDA, hepatita b, hepatita c, sifilis, TBC etc
mai bine sa nu mai faca asa ceva.
mai bine sa nu mai faca asa ceva.
pentru a te linisti tu sau persoana care a facut, se pot face niste analize pentru asta.
Nu trebuie sa intri in panica.
Nu trebuie sa intri in panica.
Nu era vorba de mine am intrebat asa ca sa stiu pe viitor :), multumesc de raspuns!
Buna ziua. În urma cu 4 luni am fost la o chinezoaica si am avut un contact sexual oral neprotejat si normal protejat. Menționez că înainte cu 3 h sau 4 h m am fost ras si m am tăiat putin pe testicol si nush dacă in acest timp rana sa cicatrizat. După o lună de la contact am fost si mi am facut un test hiv de frica sa nu am ceva si raspunsul a fost negativ. Am astept sa treaca cele 3 luni si l am repetat iar, același rezultat după 3 luni negativ. Mi am facut si un set de analize de sanatate si toate au iesit bine fără nici o problemă, am facut si vdrl negativ, hepatită b si c negativ sumar de urina totul ok. Momentan ma simt Nașpa, obosesc de repede, fără chef de nimic, mi au apărut coșuri pe corp, ma mânca pielea, diaree ff rar.
E posibil sa mi fii apărut anticorpii acuma ?
E posibil sa mi fii apărut anticorpii acuma ?
Ceea ce trebuie sa cunoasca fiecare barbat si femeie este ca :
1. sexul oral nu protejeaza de bolile cu transmitere pe cale sexuala (BTS)
2. decizia de a face sex neprotejat (oral /anal / vaginal) nu trebuie sa se bazeze pe igiena vizuala a partenerei sau mirosul de parfum si acuratetea pielii ; Bolile cu transmitere sexuala pot avea o perioada de incubatie si de 60 zile, timp in care nu manifesta nici miros si nici eliminari sau alte semne vizuale / olfactive pe suprafata copului partenerului.
3. Chiar si prezervativul (sunt studii) ofera o siguranta relativa de cca 67-73 %, in caz ca este fabricat conform tuturor standartelor calitatii si este utilizat corect !
4. TOTUSI !! ESTE NEVOIE DE UN CONTACT INTENS (sau citeva contacte uneori) pentru a prelua o anumita, , doza'' de material infectat (eliminari, singe, mucoasa...)
In cazul in care a avut loc totusi contactul sexual neprotejat, va puteti adresta la un medic clinician pentru a primi ajutor profilactic si a face investigatiile necesare !!!
Multa sanatate va dorim !
Cu respect DR. Sadovnic, sexolog
1. sexul oral nu protejeaza de bolile cu transmitere pe cale sexuala (BTS)
2. decizia de a face sex neprotejat (oral /anal / vaginal) nu trebuie sa se bazeze pe igiena vizuala a partenerei sau mirosul de parfum si acuratetea pielii ; Bolile cu transmitere sexuala pot avea o perioada de incubatie si de 60 zile, timp in care nu manifesta nici miros si nici eliminari sau alte semne vizuale / olfactive pe suprafata copului partenerului.
3. Chiar si prezervativul (sunt studii) ofera o siguranta relativa de cca 67-73 %, in caz ca este fabricat conform tuturor standartelor calitatii si este utilizat corect !
4. TOTUSI !! ESTE NEVOIE DE UN CONTACT INTENS (sau citeva contacte uneori) pentru a prelua o anumita, , doza'' de material infectat (eliminari, singe, mucoasa...)
In cazul in care a avut loc totusi contactul sexual neprotejat, va puteti adresta la un medic clinician pentru a primi ajutor profilactic si a face investigatiile necesare !!!
Multa sanatate va dorim !
Cu respect DR. Sadovnic, sexolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6insista sa ii fac sex oral... cum sa-i spun ca nu pot sa accept asa ceva?
- 4de fiecare cand mi se face sex oral imi amorteste piciorul stang
- 21BTS prin sex oral? Foarte important!
- 3sex oral-hiv
- 26Nu mai pot trai!
- 3test hiv
- 0sex oral cu herpes
- 4Impotenta?
- 6Erectie puternica la sex oral...
- 1Penibil
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 4sexul oral si lichidul prespermatic
- 4sex oral... infectie?
- 1sa fie HIV?
- 1Sex oral neprotejat
- 3Sex oral - el nu vrea
- 3care sunt riscurile?
- 12Dureri in gat dupa sex oral
- 4Intrebare Bts
- 4Nu vrea sa imi mai faca sex oral
Mai multe informații despre: Sexul oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: